Prietene la bine si la greu - 76

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutzaDar ii place? Pinky s-a facut o mare mofturoasa la lapte. Pur si simplu nu bea. Nu vrea si pe mine ma scoate din sarite asta.
Da, ba chiar a renuntat la lapte cu lingurita si a reluat biberonul dupa ce i-am redus doza de solide. A avut o perioada in care a refuzat laptele, am scos o masa de solide, i-am bagat lapte si de atuncii ii e din nou drag. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

ne primiti inapoi?

Multumesc mult pt urarile de ziua Ilincutei mele,nu va suparati ca nu am avut timp nici sa va raspund. Spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!.Sa cresteti mari ,sanatosi si voiosi!

Pt azi:LA MULTI ANI MATEIASILOR!

Am mai citit din cand in cand cate ceva dar sincer nu mai sunt la curent cu ce scrieti si nu mai pot sa urmaresc discutiile ,dar din cand in cand la serviciu mai arunc un ochi la voi si ma bucur pt progresele piticilor sau trimit un gand bun pt cei bolnaviori.

Noi suntem bine, Ili merge singura fara probleme si ne insenineaza sufletele cu fiecare gest/zambet/silaba...etc

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Andre felicitari Chiarei pentru ca a revenit la sentimente mai bune pentru laptic.Nu mi-a deschis filmuletul calculatorul dar cred ca e divina cum il imita ea pe mosul.
Dankutza am vazut-o pe Pinky.A crescut si a progresat mult.
Azi am fost la pedi:are 76 cm,9.300 kg.Am facut pentaximul.Peste o luna facem priorixul.
Geo e putin marait de cand s-a trezit.In rest e ok.A mancat dar da semne de durere.Febra nu are.
La multi,multi anisori Natalia ,Giulia si Timotei.Sa fiti sanatosi si fericiti.

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

ceva nou

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

La multi ani Mateiutilor!

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

ceva nou

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

ce baietel frezat avem

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

licu - sorry, nu stiam ca la bazar se pot pune lucruri pe care sa iei bani. eu cand am intrat ultima oara stiu ca era doar in scopuri caritabile, iar "mica publicitate" era pt. vanzare-cumparare. oricum merita sa incerci prin orice mijloace, ti-am mai spus deja.

lavi - sper sa-ti revii cat mai curand.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

mai fetelor, legat de faza cu asociatia ne-am hotarat sa facem sesizare scrisa plus adeverinte care sa dovedeasca cum ca eram inscrisi in partea cealalta (la socri) in lunile sept si oct...ne-a luat de fraieri...ne-a spus ca ne trece 3 pers pe oct si ne-a trecut 4...asa ca o sa cerem in sesizare sa fie 0 pers si pe sept si pe oct (in oct nu am locuit cele 15 zile minime pt a fi inscrisi la asociatie)...sa vedem ce iese

Mergi la inceput

am uitat sa spun ca am vazut-o pe Chiara...este adorabila can arata ca ea este iubirea mamei, delicioasa cand face gurita rotunda si zice ho-ho-ho si simpatica foc cand o imita pe buni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
mai fetelor, legat de faza cu asociatia ne-am hotarat sa facem sesizare scrisa plus adeverinte care sa dovedeasca cum ca eram inscrisi in partea cealalta (la socri) in lunile sept si oct...ne-a luat de fraieri...ne-a spus ca ne trece 3 pers pe oct si ne-a trecut 4...asa ca o sa cerem in sesizare sa fie 0 pers si pe sept si pe oct (in oct nu am locuit cele 15 zile minime pt a fi inscrisi la asociatie)...sa vedem ce iese
Bravo! Eu stiam ca e obligata sa treaca 1 persoana, chiar daca nu locuieste acolo nimeni, dar asta era o regula de pe vremea cand inca traiam in Romania, interesati-va inainte sa depuneti sesizarea si nu va lasati fraieriti chiar daca ar fi vorba de 3 lei. Ca sa afle femeia cu cine are de-a face. Daca ai nevoie de pile la OPC, trimite-mi PM. Multumesc pentru vorbe Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput