Prietene la bine si la greu - 76
Raspunsuri - Pagina 15
Dozz spune:
Uf, uf, iar am ramas in urma cu urarile de bine, sanatate, viata lunga si frumoasa, clipe minunate alaturi de cei dragi si prieteni multi si buni pt fulgusorii care au implinit un an zilele astea: Mihnea, Ilinca, Geo, Paula, Natalia, Giulia si Timi. La multi ani, copilasi dragi!
Lumi_Richard spune:
La multi ani,Giulia!
La multi ani,Natalia!
La multi ani,Timi
Va doresc viata lunga si frumoasa,multe impliniri si sa fiti mereu inconjurati de persoane care va iubesc!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Dozz spune:
Sa zic si eu una, alta, asa, din aduceri aminte.
Lili, eu am vazut in Herastrau, in partea cu roata, un loc de joaca amenajat recent si in care sunt 2 ursi de piatra. Dar nu am vazut si topoganul... Locul asta de joaca este langa zona roller-ilor si bike-erilor, aproape de terenurile de tenis. Oare ai inteles ceva din ce zic eu aici? Pot veni cu mai multe detalii, daca doresti.
Asaaa, dar ce doreai sa-mi zici, ti-ai amintit?
Am vazut ce frumos merge Lila, e hotarata pustoaica si grabita foc, ce mai, va fi o harnicuta!
Andre, pupici Chiarei ho-ho-ho. Si felicitari pt impacarea cu biberonul. Si noi am pus lingurita-n cui si sunt tare incantata de reusita, dar a luat ceva timp sa se invete cu biberonul. La inceput a acceptat doar cativa ml, tinuta in brate, la verticala, langa geam. Apoi a acceptat tot mai mult lapte, apoi am inceput sa ma indepartez de geam, peste cateva zile am reusit sa ii dau lapte cu biberonul stand pe scaun. Si tot treptat, in 3-4 zile am reusit sa mut actiunea in dormitor. Bine e ca s-a terminat cu show-ul cu lingurita.
Despre BPA, nu se gaseste in inox. Poate in inox sa fie alte bazaconii de care o sa aflam peste cativa ani . Vitacuisine e si pe lista mea scurta de steamer-e cu... PC.
Lavi, ma bucur ca esti din nou acasa. Sper sa reusesti sa te refaci si sa treci peste ce s-a intamplat cat mai repede. Il ai pe Rares care o sa te tina in priza si o sa iti arate zi de zi ce frumoasa e viata. Ma bucur ENORM ca trage de tine si vrea tzitzi. Ana no way... Sper sa-si faca treaba Galaforul si sa ai laptic suficient pt puiut. Si daca Rares vine la san, apoi asta e cel mai bun mod de stimuare a secretiei lactate. La mine e cam pe terminate lapticul, dar eu insist si insist cu pompa, i-am tocit manerul saptamanile astea.
Lyly, am ramas impietrita citind mesajul tau despre ingerasul Tudor. Cat de nedrept... bietii parinti...
Despre donarea de sange, eu am intrebat doctori in mai multe randuri si mi-au spus despre cum se procedeaza in cazurile asteacu donarea de sange. Si mi-au explicat ca unui bolnav nu i se da sange donat atunci de rude/prieteni, ci sange din banca de sange, tratat si verificat. Apelurile astea se fac pt ca sa se asigure doctorii ca rezervele de sange sunt asigurate si stocul refacut. De aceea, chiar daca printre rudele sau prietenii cuiva aflat in suferinta nu se afla nimeni cu grupa de sange a bolnavului, tot e important sa doneze toti cei care pot, conteaza. Daca gresesc, sa ma corecteze Diana sau cine stie mai bine.
Vorbeam saptamana trecuta cu Coque in parc despre donarea de sange si i-am spus ca eu sunt decisa sa donez plasma peste cativa ani (mai multi, asa cam pe la 50+). Mamele cu RH-, eu consider ca merita sa ne interesam si sa donam plasma pt ca vaccinul care se face mamelor cu RH- care nasc copii cu RH+ este obtinut din plasma umana si din cate am citit eu sunt tot mai putine persoane donatoare tocmai din cauza ca utilizarea vaccinului a dus la scaderea numarului de persoane care sa dezvolte anticorpii.
Trimit si revin cu felul 2 ca mi-e sa nu pierd frumusete de mesaj.
Lidia74 spune:
Fetelor va las o reteta de Placinta Dobrogeana. Eu am facut-o si a iesit atat de buna ca sotul a halit juma de tava deodata.
http://ce-retete-mai-fac-fetele.blogspot.com/2009/12/placinta-dobrogeana-cu-branza-sarata.html
Dozz spune:
Acum sa va spun despre cat de bine m-am distrat pe drum spre birou luni dimineata, mijlocul de locomotie utilizat fiind celebrii Skorpioni ai lui Monis . Am rezistat doar 1/3 din drum, dupa care mi-am pus Skorpionii in plasa si am coborat repede la metrou. Ei, dar cat timp m-am deplasat cu ei a fost ff simpatic, probleme peste probleme de rezolvat cu traseul, toate trotuarele fiind sparte, peste tot sapaturi incepute si neterminate, iar eu inca incepatoare pe Skorpioni, iau curbe cu greu si franez si mai greu. Am reusit sa strang si circa 6-7 fluieraturi (admirative oare?) de la cateva grupuri de muncitori pe langa care am trecut . Ultima parte de drum a fost tare fain ca am reusit sa merg intins pe o pista de biciclete, am prins chiar si ceva viteza . Concluzia: e tare fain sa mergi asa la birou, dar daca nu stii sa mergi ca lumea, atunci hmm, mai greut.
Surpriza mai trista e ca am febra musculara de la acest efort atat de mic, deci clar forma mea fizica e la pamant.
Raportul despre noi acum: am fost ieri la controlul de 11 luni, mi-a spus ca e ok, are 9.200kg si 73 cm, m-a linistit ca nu e nimic in neregula cu burta (mie tot mi se pare ca e burtoasa, parca ar bea bere toata ziua). La 1 an zice sa faca deodata Infanrix si Priorix. Eu m-am cam speriat de reactiile citite la voi, de dupa vaccin...
Dozz spune:
Licurici, ma bucur ca mergi inainte cu crosetatul. O sa iti mearga afacerea, vei vedea!
Magda, ma bucur de vestile bune de la dr si Doamne ajuta in primavara, sa reusiti cu medicamentele.
ionelamaria spune:
Un baiat nani, unul baie, eu forum
Dozz, super tare mod de a merge la munca. OHOHO! cum ar spune Chiara. Eu as fi fluierat admirativ. Va dati seama ce tare ar fi sa renuntam la masini cand mergem la munca si sa mergem toti asa? Eventual cu tocurile in rucsacul pus peste sacou.
Noi nu am bagat bilant in cifre. Punem acum : oficial 9.6kg, 76cm;neoficial cantarul arata 9.9-10 si era super subtire imbracat piciul meu.
Monis, acum Santi seamana cu Mihnea.... macar la freza . Dasca tot seamana... iti dai seama ca imi si place de ma topesc
Nu stiu ce mai vreau sa spun... am uitat.
AAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
George, Paula, Natalia, Timotei, Giulia
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
lylyana.ion spune:
Lavi, sper sa te recuperezi repede din toate punctele de vedere
Many, ti-am simtit lipsa in parc
sper sa fi luat decizia corecta pt toti
vazut Chiara delicioasa , si pe Santi cel frumos , pe Pinky am salvat-o pt maine
Ancutz, succes la reclamatii!
Dana, frumos cra-cra, dragul de David
Dozz, felicitari pt bilantul de 11 luni si zzzzuuuuper traseul cu skorpioni
ne-am intalnit azi in parcotei cu Maya by Simina si Ema by Flo' din pacate nu prea am pozici, ca Alex nu a stat o clipa sa pot fotografia poate vin fetele cu ceva
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
monis5 spune:
of, ce croita eram sa scriu multe in seara asta, dar am un copilas intr-o dispozitie tare plangacioasa. Ziua e mereu vesel, dar cum vine seara incepe sa treaca rapid de la ras la plans, pana cand in final ajunge doar la plans. Nu stiu ce-l chinuie asa, posibil maselutza minune care tot n-a iesit ... ceva il doare clar ca asta noapte a primit, dupa 1 ora de plans 2.5 nurofen si in 10 min dormea dus. Dar ce ma fac eu ca nu-l pot creste cu nurofen . In plus azi i-am mai asigurat si eu un plans cat l-am tuns ca-i este f teama de masina de tuns... l-am tuns la viteza ca sa planga minim, drept urmare e cam denivelat prin par, dar a iesit simpatic. Sper sa nu mai trebuiasca sa-l tund curand... in schimb nu pot spune asta si despre spalatul pe cap, care ii produce la fel, o tona de lacrimi .
Deci sa vedem cat apuc sa zic...
Dozz ma bucur ca ai aparut, chiar ma pregateam sa-ti dau mesaj in seara asta... imi era sa nu-ti fi rupt ceva cu scorpionii . Ce bine ca papa Ana linistita acum fara lingurita! Va pup tare
Mami.Ilinca multumim de gandurile bune
Tina sper sa aveti cat mai putine reactii
Ancutza dar de ce 4? Mai sta acum cineva cu voi? Daca ai ceva de lamurit, pune un sub nou aici: http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=4 expune scurt si clar datele si sigur te ajuta Mediajust sau altcineva .
Dankutza Cezara e super draguta, asa cum o stim . Tu i-ai pus in cada jucaria asta? I-am luat si noi una asemanatoare (pestele galben) si ii e cam teama de el , il tot impinge cu mana cand se apropie ala miscandu-se prin apa .
Felicitari pt rezzultatele bune la echo.
Lavinia multa sanatate si spor la alaptat Raresul mic . Si nu uita ca soacra-ta ar trebui sa fie ultimA ta grija acum. Stii tu: .
Ionela spor la invatat traiul in 3. Cred ca este dificil sa va reobisnuiti impreuna, dar e doar o faza. Trece cu siguranta! Si cu rabdare .
Dana super tare David cu servetelul si ciocanitul la usa . Cat au stat ai mei aici tot asa, l-au invatat diverse pe Iulian... chestii la care eu nu m-as fi gandit. Tare fain e cu bunicii.... Pupam
Many daca stiam ca ai asa vesti , mai bine nu intrebam (ma rog, e un fel de-a spune de fapt...). Te imbratisez cu drag si stii ca daca te putem ajuta, aici suntem .
Dienutze bine ai trecut pe la noi. Eu arunc cu rosii (nu cu pietre ) ca ai pleznit fetita peste mana pt ceva ce singura zici ca era o porcarie. Eu am ridicat tonul la el de cateva ori si m-am simtit groznic dupa aia. Si la fel ca tine, m-am gandit ca poate ar trebui sa ma odihnesc mai mult. Sau sa ma relaxez. Pt asta mai bag si eu seriale , cum zici si tu, cand il mai adorm pe pitic. Nu stiu daca iti pot recomanda mare lucru, ca eu sunt mai pe astea ca: Lie to me, In Treatment, Dexter, Criminal Minds, Heroes, Preason Break, 24, Californication. Am vazut si Neveste Disp, si putin Cougar Town, dar nu m-au convins. Iar acel Eureka l-am abandonat din fasa ca mi s-a parut f slab .
Hai pupa fetita ca e inca ziua ei
Raluci sper ca e mai bine Bubu. Ai primit rezultatele la analize?
Andre e senzationala Chiara cu hohohoul ei . Ma intreb cate dintre noi au luat exemplul si au exersat azi cu pititcii prin casa .
Mateilor!
si multumim pt comentariile la poze
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultima perioada + scuze de ibtarziere dar n-am putut intra din motive de copil bolnav. Inca nu e refacuta total dar e mai bine si ce e cel mai important mananca cu biberonul ca de joi pana azi am hranit-o cu seringa ca nu accepta nimik.
Am vazut poze cu Pinky cea dulce si cu burtica ok. Si pe Chiara iubirea mamei.
Mami fericita de strumfita