Prietene la bine si la greu - 76
Raspunsuri - Pagina 13
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Am si www.youtube.com/watch?v=zwWXST8VXgU" target="_blank"> dovada de ohohohoh |
pentru Chiara vorbareata !
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
dankutza spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Dankutza faince cumparaturile lui tati, mai ales ultima |
Da. SI mie imi place ultima cumparatura. Pusesem ochii pe ea de mult timp, dar 250 lei mi se parea prea prea mult. 130 lei este mult mai bine, mai ales, ca tati a platit din banii de diurna.
Dana, mama lu' Pinky
dankutza spune:
La multi ani, Natalie!
La multi ani, Timotei!
La multi ani, Giulia!
Dana, mama lu' Pinky
dankutza spune:
citat din mesajul lui magdaz_ina Tu ai priceput ceva? ca la mine sunt inca informatii in curs de procesare si digerare, le tot procesez si incerc sa le diger de aproape un an si singura concluzie viabila la care ajung este doar ca VA FI BINE! |
SI ASA VA FI!
Dana, mama lu' Pinky
dankutza spune:
Poze noi
http://picasaweb.google.com/102033086594026986450/PinkyLa11Luni#
Dana, mama lu' Pinky
dankutza spune:
Andre ce laptic ii vei da in continuare?
As fi vrut sa o vad si pe Chiara Craciunita.
Dana, mama lu' Pinky
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui dankutza Andre ce laptic ii vei da in continuare?As fi vrut sa o vad si pe Chiara Craciunita. |
dankutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
aici suntem sa ne sustinem, daca vrei sa vorbesti te asteptam cu drag |
toate te imbratisam si te sustinem. Poate ar fi mai bine daca ai scrie despre problemele pe care le ai. Face bine la psihic sa te descarci.
Dana, mama lu' Pinky
dankutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Am scris de dimineata, Humana Junior la cutiuta. Despre proiectul Chiara Craciunita sssssssssssssssstttttttttttt, stiu numai eu. Dar ai s-o vezi. |
AM citit ulterior. Eu citesc si daca am ceva de spus, scriu repede ca altefl uit. Pana sa ajung la pagina 13, citisem deja ce lapte bea Chiara. Sigur e mai fain sa fie ready. Dar ii place? Pinky s-a facut o mare mofturoasa la lapte. Pur si simplu nu bea. Nu vrea si pe mine ma scoate din sarite asta.
Dana, mama lu' Pinky