Prietene la bine si la greu - 76

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna fetelor!

Va scriu de acasa, unde sunt de ieri, dar inca nu ma adunasem complet!
Cu moralul sunt mai jos de pamant, dar cu binisorul sper sa imi revin...am reinceput sa iau galafor, ca sa pot alapta inca...fiindca Rares de cum m-a vazut a si venit la mine sa ma traga de bluza si sa zica tzitzi...soacra-mea m-a certat, si imi tot repeta faza cu intarcatul, dar chiar nu ma simt pregatita sa renunt si la bucuria asta si la clipele in care sunt numai eu si copilul meu, fara sa mai conteze altceva. Rares e un baietel minunat si faptul ca il am pe el imi mai alina gandurile negre...

As dori sa urez si eu un LMA tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat, imi cer scuze, dar dupa evenimentul nefericit nu am mai avut chef de nimic, nici acum nu prea am, dar incerc sa ma gandesc la alte lucruri, in speranta ca voi trece mai usor peste tot!

Va pup pe toate...si va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lavi, pupam mamica trista sa-si revinas repede. Inteleg perfect faza cu alaptatul. Din tot suflet sper sa reusesti sa pastrezi cat mai mult momentele alea superbe alaturi de Rares. Cred ca faptul ca Rares mai vrea tzitzi e extraordinar . Lasa soacra, nu o lua in seama... fa cum iti dicteaza sufletul tau.

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lavi Sper sa mai ai laptic sa il poti alapta pe Rares!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Atelierul meu Hello Kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramonik, apai daca asa e treaba cu bazaru..naspa..tre sa ma reorientez Voiam la inceput sa incerc acolo pana imi fac mana si adun mai multe chestii crosetate de vanzare sa imi fac un blog. hmmm
Da parca aveau totusi si anunturi, Monis tu stiu ca ai scos ceva la vanzare pe DC, era donatie?sau ai vandut si luat banutii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Ramonik, apai daca asa e treaba cu bazaru..naspa..tre sa ma reorientez Voiam la inceput sa incerc acolo pana imi fac mana si adun mai multe chestii crosetate de vanzare sa imi fac un blog. hmmm
Da parca aveau totusi si anunturi, Monis tu stiu ca ai scos ceva la vanzare pe DC, era donatie?sau ai vandut si luat banutii?

Laurici, la bazar poti vinde si fara sa donezi...deci banutii sa ajunga la tine.

------------------------

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

NATALIA

GIULIA

TIMOTEI

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
apar zilele astea cu un mic card de matze pe bazar la DC,sper sa am noroc

vezi ca din cate stiu, la bazar se ofera lucruri gratis, iar cei care cumpara platesc nu vanzatorului, ci intr-un cont pt. persoana care vor sa o ajute. mai intereseaza-te. nu spun ca nu ar fi bine sa oferim si acolo ceva, dar cred ca inca nu e momentul pt. tine, poate dupa ce o sa te imbogatesti.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

La bazar se vand lucruri pe bani ca pe orice site de profil. Daca vrei sa donezi ceva pt campanii umanitare, ai optiune separata.

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Mateiutilor!

Lyly, m-a intristat tare vestea despre ingerasul Tudor. Doamne, cata durere o fi in sufletul parintilor.

Magda, ma bucur din suflet ca ai venit cu vesti bune. Te apreciez mult si imi place ca esti optimista
Sanatate Iarinei.
Ce frumos ai povestit.

Andre,e super dulce Chiara Pe aici deja au inceput sa decoreze magazinele ptr sarbatori. David este super incantat...arata cu degetul si povesteste pe limba lui.
Vreau si eu tort

Dienutze, bine ai revenit.

Dankutza, ma bucur ca fost totul ok la eco si te-ai mai linistit si tu.
Pufuletii de la Hipp sunt si preferatii lui David.
Frumos cadou ai primit.

Many,

Un mic cra-cra: David se sterge cu servetelul la gurita (asa cum l-a invatat maia(mamaia)). inca ceva: dimineata se da jos din pat si fuge direct la camera cumnatei...astazi a ciocanit inainte de a impinge in usa (a observat el ca asa procedeaza mami inainte de a intra)

------------------------

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Buna fetelor!

Va scriu de acasa, unde sunt de ieri, dar inca nu ma adunasem complet!
Cu moralul sunt mai jos de pamant, dar cu binisorul sper sa imi revin...am reinceput sa iau galafor, ca sa pot alapta inca...fiindca Rares de cum m-a vazut a si venit la mine sa ma traga de bluza si sa zica tzitzi...soacra-mea m-a certat, si imi tot repeta faza cu intarcatul, dar chiar nu ma simt pregatita sa renunt si la bucuria asta si la clipele in care sunt numai eu si copilul meu, fara sa mai conteze altceva. Rares e un baietel minunat si faptul ca il am pe el imi mai alina gandurile negre...

As dori sa urez si eu un LMA tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat, imi cer scuze, dar dupa evenimentul nefericit nu am mai avut chef de nimic, nici acum nu prea am, dar incerc sa ma gandesc la alte lucruri, in speranta ca voi trece mai usor peste tot!

Va pup pe toate...si va imbratisez cu drag!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

ce super ar fi sa il mai alaptezi pe Rares.

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lavi Iti tin pumnii sa iti revii si sa poti alapta.Multumesc mult mult fetelor care au apreciat-o pe Chiara "ohohohoh" Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Lavi,

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput