Sezatoarea canadiana (198)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Diana - dureaza ceva pana te prinzi cum sa cauti pe ebay. Si eu cand m-am uitat prima data, mi s-a parut ca e o adunatura de bazar acolo...
Nu stiu inca daca vom putea veni de Craciun, va depinde de cat de mult ma lungesc cu ultima lucrare la scoala, ma tem ca va trebui sa imi iau saptamana bonus pentru ultima predare, eu sper sa nu, dar... In plus, va mai trebui sa fac si niste calcule, momentan suntem varza la finante, dar varza
Cand eram in RO si livrau si ei, mai luam de la Redoute. In ianuarie si iulie au preturi de nimic, am luat pijamale Erikai cu 1 euro bucata, mi-am luat super camasi cu 5 euro.
Dezavantajul in Canada e ca se platesc taxe, dar chiar si cu taxe si transport, pot rezulta mai rentabile decat in magazinele de aici. Altfel, vad ca Sears vinde produse Redoute la niste preturi maaariii. Nu imi plac incaltarile de la ei, dar la plovere, bluze si lenjerie stau super bine. Am luat chilotei la fete, excelenta calitate, salopete, etc.

Alina - chiar azi ma gandeam, ce putin mai aveti pana la interviu!! Bafta! Am primit mesajul tau, de diseara incolo ma eliberez, iti trimit alea scanate!
Baga magneziu!! vreo doua, in ziua cu interviul!

Doloress - deci odihneste-te, nah... Voi sa fiti sanatosi, mai nasol ca risti sa te plictisesti atata la pat dar trece

Dana - EXACT!! Exact la asta ma gandeam si eu, ce sa caut nene la concert, sa bocesc pe acolo??? Lasa ca il vad pe youtube...

Chiar vorbeam cu mama, si ieri si azi, bai si ce de probleme mai sunt, maruntisuri de zi cu zi, imi povestea, si ce mi-e ciuda ca au ramas singuri sa se lupte cu astea... Cand inca eram eu acolo, le mai rezolvam din probleme, chiar si prin telefon, sunam eu de la Bucuresti, ii rezolvam. Acum trebuie sa o invat cum sa faca, ea inca are impresia ca trebuie sa se duca in persoana peste tot, ca altfel nu afla, nu rezolva,... Si dupa ce afla, se enerveaza de ce afla...

In rest... Monicutza, aparu si fugi inapoi, pe Arturicii n-am mai vazut-o de un secol, Khristin la fel, Laura a disparut si ea, Donia ce sa mai vorbim, Nicoleta la fel, Pucku idem... - alooo, ce faceti? Maru ce ne mai pacaleste din cand in cand cu cate doua cuvintele

Da, Ancule, mai e tare putin! Si abia astept sa scap! Buna ideea cu magneziu. Zace in sertarul biroului. Bine ca mi-ai amintit!
Cand ai tu timp cu scanurile...nu-i graba!

La Redoute imi plac si mie f mult, dar de cand nu mai livreaza in Rom nici eu nu am mai luat. Am facut odata o comanda pe adresa unei prietene de la Paris si m-a costat mai mult transportul de acolo decat ce platisem pe haine.

Multa bafta la scoala!
Legat de parintii tai, ti-am mai spus, daca pot ajuta cu ceva de la Bucuresti, da de veste!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delphin

DOLORES mult curaj si sa ai grija de voi! Suntem aici daca ai nevoie de sustinere.

ALINA tinem pumnii sa fie bine! Daca ai nevoie de ceva ajutor, sa nu eziti.

ANKA are dreptate...multe fete au disparut...oare sunt ocupate? eu sper asa sa fie.
Anka sper sa va reveniti cu finantele, desi sunt sigura ca stiti voi ce aveti de facut.
Pupu!

Delphinas, multumesc mult! Cred ca cel mai bun ajutor sunt gandurile voastre si cuvintele de incurajare!

Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Dana, nu faci decit sa-l scoti din masina si sa-l scutur, eu am gasit si un ciorapel in el, nu stiu cum a ajuns acolo, nici vecinul nu-si explica. Dar masina de uscat trebuie lasata sa mearga, doar daca e cineva in casa si o poate verifica din cind in cind... Acolo unde a ars blocul, s-a intimplat de la un uscator vechi, din ala care nu se opreste singur si uitat acolo sa usuce... Acel tub a luat primul foc...

Iselin, of, asa e si la mine. La una e interventie de grup, nici macar simulare nu pot sa spun pentru ca asta este... doar ca nu ne da cec. Iar la celalalt e supercomplicat, pentru ca e curs de deontologie profesionala, trebuie sa facem un comitet de etica si sa judecam cazul ales, sa deliberam, sa ne contrazicem... timp de o ora, si cu cei din echipa si cu restul clase, adica sa ne sustinem punctul de vedere pina in pinzele albe... si de aici iese nota.

Bafta multa la prezentari! Si eu visez noaptea...

Cazul ales e superinteresant, mai ales ca ii priveste pe pre-adolescenti si nu numai... dar lasa-ma sa vorbesc in romaneste despre el si nu in fata clasei, care te mai si noteaza cot la cot cu profesorul.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Nelia, mult spor la invatat! Sunt sigura ca o sa ai niste note excelente!
Pre-adolescenta...of of! Cred ca pe acolo sunt si eu cu Luca... Trebuie sa ma documentez pentru ca simt ca am pierdut deja mult teren in fata lui si ca nu-l pot ajuta asa cum ar trebui. Ai sa-mi recomanzi vreo carte ce m-ar putea ajuta?

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cge

Fetele, "fun" Outleturi Laval, cand mai veniti, dati de stire si bem o cafea !

Doloress, ai grija de tine si de bebelush!
Daca te putem ajuta cu ceva, sa spui !!
Poate va ganditi sa aduceti un bunic/bunica sa va ajute, sau sa luati pe cineva contra cost !
Mai lucrezi ?

Anka, perioada Sarbatorilor e dificila financiar ptr toata lumea.
Poate ajungeti, totusi

Simonna, cred ca bugetul maxim de 10 dolari era in ideea de a putea lua si o carte sau cd cu muzica.
La urma urmei, ne trebuie mobilizare sa gasim cadou frumos la pret minim

Alina, bafta la interviu ! Cand il veti avea exact ?
Noi l-am avut pe 1 Decembrie acum 4 ani

Denisa, ma bucur ca ai mai scris !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Cristina, multumesc mult! Il avem pe 8 Decembrie. Doamne ajuta sa avem si noi succesul vostru!

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Citat:

Simone draga, zi atunci si mie cu ce detergent speli matale de le pui pe toate gramada si cu apa rece, ca mie nu mi-e clar inca daca efectul indezirabil de decolorare are legatura cu masina, cu apa sau cu detergentul Pana acum am eliminat masina si apa, deci am ramas cu detergentul...

Da, da!!! Vreau si eu reteta ta Simona ! Asta pentru ca si eu sunt in grupul cu ziua si masina de spalat (exceptie duminica). Si tare as vrea sa economisesc si timp si bani!

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Citat:

Simone draga, zi atunci si mie cu ce detergent speli matale de le pui pe toate gramada si cu apa rece, ca mie nu mi-e clar inca daca efectul indezirabil de decolorare are legatura cu masina, cu apa sau cu detergentul Pana acum am eliminat masina si apa, deci am ramas cu detergentul...

Pai.. cred ca e Sunlight ala de care zici tu mai incolo, de apa rece si HE, ca masina e cu incarcare frontala. Da' nu imi face nici o diferenta, eu ma duc in Walmart, daca scrie HE pe el si cold water si (mai nou) e pe partea ecolo, il iau si gata. Ah, si tre sa fie mediu la pret, Tide aici mereu mi s-a parut scump.
Ale copilei le spal cu Atitude, care nu cred ca e pe apa rece, cred ca exista si-atit. Si e HE.
Amu' ca ma gindesc mai bine, masina e setata e cold - warm. Ca stie: cold, cold-warm, warm-warm si hot. Cred. Habar n-am, de altfel. Da" jur ca spal camasile de job si blugii si prosoapele claie peste gramada.

Asta-i,
S.

PS. Nu folosesc balsam, dpdv-ul meu is bani aruncati pe geam. Nu calc, le scot din uscator asap si le pun la loc sau le las intinse pe unde apuc, sa nu se sifoneze.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Hm.... In Romania oare sunt detergenti speciali pt spalare cu apa rece? De uscator...o sa astept pana in Ca! Pana atunci folosesc tot sarmele de pe balcon. Inca un aspect pozitiv al emigrarii!! Scap de intins tzoalele sa le vada jumatate din cartier!

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Hai ca am batut recordul de mesaje pe DC intr-o singura ora!! :))))

Va doresc sa aveti o zi frumoasa si va multumesc mult pentru ca m-ati primit in randul vostru!

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _carmen spune:

Ione81, merci mult pentru sfaturi! Am vazut ca Venetia (insula) e micuta, eu folosesc mult google maps pentru a afla traseele si distantele. Voi studia si linkul, am gasit si un forum unde se scriu multi "traveleri", si am gasit informatii foarte utile, inclusiv legate de transport. Imi place asa mult perioada dinaintea plecarii, ma documentez, fac trasee, caut restaurante, parcuri..
Alina, hai ca mai ai un pic si treci hopul cel mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

anca, ione va multumesc mult..grele conjugarile astea..cand ma gandesc ca 'plerai,..etc' pentru viitor, venea de la o persoana cu studii de specialitate..dar poate a avut o scapare. Eu nu folosesc perfect simplu nici in romana, dar in franceza, asa ca-l sar.

Asa pofta mi-ati facut cu masina de spalat, ca deja merge a doua pe ziua de azi si mai am o tura, dar a mea are doar 5 kg.

delphin pai daca asa sta treaba, astept sa vad ce impresie va lasa sora mai mica francofona.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Carmen, tot vroiam sa-ti raspund la mesajul cu Venetia.

E fain, eu am o amintire tare romanticoasa din piata San Marco. Ma ceru' omu' de nevasta in genunchi...lumea de prin prejur s-a prins...aplauze, alea, alea!
Noi ne-am plimbat pe toate stradutele intortochiate, am luat "busul" pe apa si coboram aproape la toate statiile. Nu am facut chiar pe turistii, nu am fost in Palatul Dogilor, pe mine ma enerveaza rau sa stau la cozi.
Ne opream asa la restaurante micute sa mancam...pierdute pe stradute...si inghetataaaa.
Profitati din plin!

Mergi la inceput