Sezatoarea canadiana (198)
Raspunsuri - Pagina 10
iselin spune:
Alina, bafta la interviu.
Mi-a venit sa va zic ca nu trebuie sa va speriati, ei, cei care fac interviul sunt oameni ca si voi, insa franceza va va deschide usa de plecare.
Eu eram insarcinata cu Anne in cateva saptamani cand am dat interviul si varsam la fiecare cateva minute...
Asa ca intram in fabulosa locatie eleganta si imi zice sotul: daca versi aici, il picam, ne da afara.
Maaama! Luasem eu o pastiluta inainte + un ceai de ceva anti..., dar fluxul meu gastric il simteam in gat.
Sansa a fost ca madama l-a placut pe sotul meu din prima si nu-si mai lua ochiii de la el, serios!,el tocmai se intorsese de 2 luni de la o bursa din Franta (subiect de conversatie pentru 3/4 din interviu), iar eu am fixat un tablou cu niste masini pana la sfarsitul interviului repetand mereu in gand ca nu vars.
Am zis si eu ceva, dar serios ca nu a contat.
Imi amintesc ca m-a intrebat ce fac eu la job acolo, dar cum eu eram in management si asta nu e un bun raspuns l-am evitat, am zis exact ce facusem dupa facultate, adica ani buni inainte de momentul Y si a fost ok.
Raspunsul fusese pregatit dinainte, exact cum spunea si Zavalita, strategia e f buna si da rezultate, ca la sah, sa prevezi tot ce poate face partea aversa.
In schimb avem prieteni care s-au dus la interviu cu translator , dar determinarea lor era asa mare ca au convins ofiterul de interviu.
Avem prieteni care au fost prin firma de avocatura, iar acum chiar daca multi din noi zicem ca e o aruncare de bani, in anii 98' - 2000 se pare ca nu era, caci ei nu regreta cateva mii de $ platite.
Franceza, franceza, franceza.
delia79 spune:
Saluti fetele
Am scris un mesaj aseara, dar se pare ca l-am trimis fara sa fiu logata
Dragaica, deci in afara de hainele copilei si ale noastre plus asternuturi/ prosoape, noi mai avem 2 ture de spalat cearsafurile lui sotz pt munca, remember?
Alina , bafta si din partea mea
Dana, merci de explicatii. Voi inspaimanta soatza, sa se ocupe .
Eu spal cu tide, dar acum ca ziceti mai multe ca purex e foarte bun si mai ieftin, voi incerca si eu, ca un bidon din ala mare la noi tine doar 2-3 luni
Doloress, lectura placuta draguta, stii si tu ca e o ocazie rara, ce trebuie frusctificata la maxim. Si bravos pt sotior, e un harnicut
Anka, imi arati si mie tapiul ala pian, ce-l vrei pt craciun? Suna tare distractiv, a mea soimita e absolut innebunita dupa muzica, danseaza cu ta-su de zici ca se pregateste de vreun concurs .Si da din cap ca o metalista pe muzica rock
Subiectul cu siropei mai exista? Eu nu-l gasesc :(
Daca nici mesajul asta nu ajunge......am probleme grave
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
ralu80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delphin Ma ceru' omu' de nevasta in genunchi...lumea de prin prejur s-a prins...aplauze, alea, alea! |
si al meu m-a cerut tot in genunchi si in public, la o nunta, dar trebuie sa recunosc ca al tau cu Venetia a fost mult mai romantic
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
ankalaura spune:
Delia - uite www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=4193356" target="_blank">pianu' Asta e pentru copii mai mari, as spune. Vaz ca acu' nu mai e in stock online, noi l-am cumparat din magazin din LaSalle, aveau gramezi. Reducerea, ia uite ce serioasa e, de la 50 la 35...
Pentru piscotul tau, parca as zice mai degraba www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=3548470" target="_blank">tapis-ul asta
Oricum, distractia e garantata, eu abia astept sa il gaseasca fetele sub brad, sa vezi ce o sa fie la noi inc asa
Fug cu fetele la scoala
delphin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ralu80
si al meu m-a cerut tot in genunchi si in public, la o nunta, dar trebuie sa recunosc ca al tau cu Venetia a fost mult mai romantic Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009) |
Faza ce-a mai tare e ca eu nu ma asteptam de nici un fel. Aveam un fel de "sac à dos" cu noi, cu aparat foto etc si el tot imi zicea sa-l tin putin, iar eu in gand ziceam ca nici macar nu-i greu , ce tot cere sa-l tin, ma faceam ca nu aud. L-a lasat pe jos la un moment dat.
mephala30 spune:
Alina, bafta la interviu!
Ralu, Carmen, voi ati depus dosarele, in ce faza sunteti?
Anklaura, tare fain pianul ala!
Podeanu spune:
Ce am retinut....
Ione m-ai amuzat cu sotul tau cum spala el rufele.Dar e bine ca avea vointa,sper ca nu stie ca l-ai "pirit" aici.
Delphin, ce romantic e sotul tau
Al meu a devenit pe parcurs, l-am mai "educat" eu.
Iselin, incerc sa mi te imaginez la interviu...mare noroc ai avut cu soata.
Eu una sunt din generatia 98-99 cu banii aruncati la avocatM-as fi descurcat asa de bine si singura dar asta am realizat abia dupa.
Problema mea cu rufele e ca uit sistematic sa caut in buzunareIn Ro am spalat odata pantalonii sotului cu pasapotul inauntru. L-am scos asa o bula rotunda.S-a dus sa-l schimbe (inainte de termen evident) si cind a trebuit sa-l predea pe cel vechi era super jenat sa predea "bula".
pitilache spune:
Fetelor multumesc mult inca o data pentru urari!!!
Nico tie in mod special iti intorc urarile si-ti daruiesc o virtuala si pentru ca doar impartim aceeasi zi de nastere si la fel pentru Maia, fata frumoasa de ange! si sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!!!!
Nu cred ca batem recordul de sarbatorite sezute ca-n septembrie dar sunem ceva si noiembrie,
ralu80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delphin Faza ce-a mai tare e ca eu nu ma asteptam de nici un fel. |
Nici eu nu am stiut, si eu ma prind cam repede la pacaleli, dar mi-a facut-o..l-a ascuns in buchetul miresei si l-a pus pe fratele ei sa ma bata toata ziua la cap sa-l prind, ca stia ca nu ma bag la d-astea. Ca sa scap de gura lui, am acceptat si l-am prins..apoi s-au napustit cu totii la buchet ca C. de emotii nu reusea sa mai scoata inelul din el, iar eu credeam ca vor sa-mi dea bani, ca am fost d-ra de onoare si am tot primit bani toata seara, ba la jucat de gaina ba la alte alea...deci am fost paralela pana la final.
mephala eu sunt la faza de asteptat si invatat franceza, dosarul l-am trimis pe 28 octombrie.
Editez sa va cer scuze fetelor pentru detaliile off-topic.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
nelia spune:
"Tatal nostru" compus de Anton Pann si inregistrat de Angela Gheorghiu cu Corul Madrigal in Manastirea Sucevita. Eu un decalaj intre sunet si imagine, dar nu am gasit alta inregistrare.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU