Sezatoarea canadiana (198)
Raspunsuri - Pagina 8
maru spune:
eu n-am numarat niciodata cate masini intra, ca il mai pacalesc pe Victor si mai baga el. Ar fi cam asa: albe bune (program delicat) albe rele (fierbinte) colorate bune, colorate -blugi, sosete, si inca una cu lenjerie (ma rog, si aici e discutabil, depinde de culoarea lenjeriilor scoase...)
rar sau deloc spal la mana...
oops!
bebitzu spune:
Roxana, La multi ani! cu intarziere, sa fii fericita si sa te bucuri de toti cei dragi tie.
Eu sunt pe aici, incerc sa va citesc "la zi" dar de raspuns mai greu, stiti voi ca nu sunt prea vorbareata din fire .
La petrecere venim si noi, numai eu cu Mihnea si sper sa gasesc drumul si sa ajungem la timp ca la cum ma stiu eu cu orientarea stau cam prost .Legat de valoarea cadourilor, noi ne supunem majoritatii.
Bafta multa fetelor cu scoala, prezentari si examene,.
Eu am avut o singura prezentare la viata mea si imi aduc si acum aminte cate emotii am avut.In franceza chiar nu m-as risca vreodata pentru ca sunt ferm convinsa ca nu as face fata emotiilor, asa ca felicitari celor care reusesc.
Podeanu spune:
Si eu care credeam ca spal cel mai mult,si eu trebuie sa ii arat sotului ce "econoama" sunt cu apa si detergentul
Eu spal in general 2-3 (max 4 cind schimb asternuturile)masini pe saptamina.
Nelia, la mine tubul ala iese prin perete , si am inteles ca ei curata tot.
Delia, tipul ala mi-a zis ca e necesar de curatat o data la 2-3 ani dupa ce i-am spus cit spal pe saptamina. La cit speli tu probabil ca ti-ar sugera anual.
Anka eu am spalat ani de zile cu Tide HE dar l-am schimbat anul asta cu Purex, este si mai ieftin si-mi spala si mai bine. Il iau de la Costco.
Ah, si spal numai cu apa rece. F,f. rar spal carpetele din baie (albe) cu apa fierbinte cit sa iasa mai bine jegul.
ankalaura spune:
Auzi domne, albe bune si albe rele
Nico, te salut!
Da' detergentul asta galben, Sunlight cu fulgul ala pe el, pentru apa rece, l-ati incercat? Cu Purex am spalat la inceput, dar ulterior le-am tot schimbat, ca sa testez, si nu mai stiu cum functiona. O sa il repet.
Ah, si edit, daca tot suntem la capitolul asta, ce balsam folositi?
Azi am chiulit de la scoala, prima data
maru spune:
bei, nu rade: adica albe delicate care se pun la apa rece, si albe care se pot fierbe!
(asta-mi trebuie daca ma bag in seama, nu?)
Citat: |
citat din mesajul lui ankalaura Auzi domne, albe bune si albe rele Nico, te salut! Da' detergentul asta galben, Sunlight cu fulgul ala pe el, pentru apa rece, l-ati incercat? Cu Purex am spalat la inceput, dar ulterior le-am tot schimbat, ca sa testez, si nu mai stiu cum functiona. O sa il repet. Ah, si edit, daca tot suntem la capitolul asta, ce balsam folositi? Azi am chiulit de la scoala, prima data |
Simonna spune:
citat din mesajul lui ankalaura Simone draga, zi atunci si mie cu ce detergent speli matale de le pui pe toate gramada si cu apa rece, ca mie nu mi-e clar inca daca efectul indezirabil de decolorare are legatura cu masina, cu apa sau cu detergentul Pana acum am eliminat masina si apa, deci am ramas cu detergentul... |
Pai.. cred ca e Sunlight ala de care zici tu mai incolo, de apa rece si HE, ca masina e cu incarcare frontala. Da' nu imi face nici o diferenta, eu ma duc in Walmart, daca scrie HE pe el si cold water si (mai nou) e pe partea ecolo, il iau si gata. Ah, si tre sa fie mediu la pret, Tide aici mereu mi s-a parut scump.
Ale copilei le spal cu Atitude, care nu cred ca e pe apa rece, cred ca exista si-atit. Si e HE.
Amu' ca ma gindesc mai bine, masina e setata e cold - warm. Ca stie: cold, cold-warm, warm-warm si hot. Cred. Habar n-am, de altfel. Da" jur ca spal camasile de job si blugii si prosoapele claie peste gramada.
Asta-i,
S.
PS. Nu folosesc balsam, dpdv-ul meu is bani aruncati pe geam. Nu calc, le scot din uscator asap si le pun la loc sau le las intinse pe unde apuc, sa nu se sifoneze.
Doloress spune:
Si-al meu sot le sorteaza - albe bune si albe rele, eu le pun la gramada. Chiar azi am spalat si eu vreo 6 masini, ca trebuia cumva sa-mi umplu timpul si am stricat un prosop alb - s-a facut albastru, mi-a tinut o teorie soata....
DANA - pai la treburi ma ajuta soata. Ca e exepert. Oricum facea mai de toate si inainte, eu ma ocupam mereu numai de bucatarie. El insa face curatenie, merge la cumparaturi, duce-aduce copilul, ii face baie, il schimba, il imbraca, si tot asa. Acum l-a preluat din ce in ce mai mult, ca eu nu prea pot sa mai tin pasul cu energia lui. Daca vrea sa se joace linsitit, sa coloram, sa construim, ne jucam impreuna, daca vrea senzatii tari, merge la tac-su.
Oricum a montat bine si copilul, dimineata cum ii zic eu Bye Patrick, sa fii cuminte, el mi-a replicat : Bye mami, sa fii cuminte, sa stai in pat, sa ai grija de fratele meu!
La intalnire venim , cum sa nu, in formatie completa, si eu sper 2 in 1. Numai in caz de nascare inainte de termen renuntam.
CGE - pai nu chemam pe nimeni, ne descurcam noi, nu prea fac nimic, decat o mancare, din cand in cand, o sa o iau incet si pe-asta, mai tai o leguma, mai fierb o carne si tot asa. Am mare ajutor in sot, nu stiu ce m-as face fara el! De muncit nu mai muncesc, gata, mi-au dat invaliditate pana la nastere.
DRAGAICA- tare bine ar fi sa ajung ca tine, pana la sfarsit! E greu sa fii tintuit in pat, recunosc, azi ma mancau talpile, ma puneam, ma ridicam, iar ma puneam, iar mi se parea ca mai am ceva de facut... recunosc ca n-am deloc stare, ca tot m-a parat DELIA
Va multumesc fetelor pentru gandurile bune, sper sa nu mor de plictiseala, mi-am luat un teanc de carti ca tot visam sa le citesc de prin 2008 si n-am mai reusit. Am o lista de 2 pagini de carti pe care vreau sa le citesc. Asa ca, as avea ocupatie.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Ione81 spune:
Carmen,
Uite, fata asta are tot ce ti-au putea dori in materie de infomratie pt Venetia....
http://www.italylogue.com/venice
Daca e sa-ti dau un sfat - luati-o la picior, luati vaporasul public, un bilet de la gara Santa Lucia (inceput de Canal Grande) pana la Piata San Marco e 6,80euro/caciula... eu in prima zi am facut distanta de la hotel pana la San Marco in 4 ore pe jos, a doua zi am facut-o in 0,5h :) Bineinteles si cu gondola e fi fain, dar e 100 euro pt 30 min. Daca sunteti 2 se merita poate, eu am fo' singura si... am luat vaporasul :)
Ralu 80,
Formele alea ce le ai tu sunt de passe simple, intr-adevar
Uite aici un link unde bagi repede verbul si-ti da conjugarea (mai multe linkuri nu strica :))
http://www.la-conjugaison.fr/du/verbe/pleurer.php
pai noi suntem 2, si eu fac 6 masini saptamanal:
1 cu lenjeria de pat
1 cu prosoapele
1 cu albe (lenjerie)
1 cu colorate de afara (blugi, pantaloni, etc)
1 cu colorate de casa (treninguri, tricouri)
1 cu delicate
cand mi-am cunoscut sotul spala presul de pe hol, cu prosopul de bucatarie, blugi si chiloti la un loc... cred ca in perioada aia mi-a crescut imunitatea!!!
ABIA ASTEPT SA IL VAD PE ,HRUSCA, de o viata astept sa merg la un concert de-al luiiiii!!!
Merci Oana de info.
alina023 spune:
citat din mesajul lui Doloress Dragaica si eu sunt fan outleturile alea din Laval. Neaparat sa treci pe la Jacobs si dupa revelion, prin ianuarie-februarie, sa vezi atunci preturi faine. Tin minte ca mi-am luat niste bluzite faine cu 4-5 dolari, care in magazin in centru erau la 30. Alt outlet ce-mi place mie e cel de la Meex din Rive sud, pe langa Mall Champlain. Si e fain ca au si de bebe- hainute super frumoase si de calitate la jumate de pret chiar. Eu va salut dintre perne, mi-au dat bed rest pana nasc. Ca placenta s-a ridicat, insa s-a scurtat mult colul, are sub 2 cm, au facut schimb de probleme. La asta se mai adauga din nou diabetul de sarcina (n-am scapat nici de data asta! de numarat boabele de strugure) - lichidul in exces, de aceea am o burta de tripleti, si uite asa, presiunea e prea mare. Mi-a zis doctorul sa stau cuminte, sa ajung macar pana la 35-36, ca el nu crede ca rezist mai mult de-atat. Asta este. Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 27+ Kevin Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Buna dimineata!
O sa dau quote-uri, ca nu ma tine inteligenta mai mult in dimineata asta.
Doloress, mai ai asa de putin!!! Eu zic ca-ti vor prinde bine saptamanile astea de repaus. Iti incarci bateriile la maxim pentru bebita mancacios!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
alina023 spune:
citat din mesajul lui Podeanu Mi-ar place si mie la concert la Hrusca.... daca cinta si Ruga ptr parinti sa vezi boceala Doloress, dar cine te ajuta cu treaba in casa,cu Patrick? Draga de tine Deci nu ajungi la petrecerea de Craciun? alina tinem pumnii la interviu, ai sa vezi ca va fii de bine Nelia, am uitat sa-ti raspund da,cred ca de tubul ala vorbeam.Acum ai bagat si mai rau frica in mine. Born to shop, forced to work. |
Dana, multumesc mult! Adevarul este ca atat de multi oameni ma sustin (Ankule ) si m-au sustinut si pana acum, incat ar fi si pacat sa fie altfel decat bine.
Cat despre Ruga lui Hrusca...si eu bocesc de fiecare data cand o aud, dar cred ca daca as fi acolo...ar sari camasa de pe mine de catas boci.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!