Sezatoarea canadiana (198)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cris - doar 4 ani sunt de la interviul vostru? Inseamna ca v-ati miscat super rapid dupa.. Excelent!

Cu finantele, la modul general vorbind, si adresandu-ma mai ales celor care vor veni... Cred eu ca aici e cea mai grea piatra de incercare. Desigur, in functie de ce iti propui sa faci. Dar cand vezi ca scoala din Ro nu face doi bani, si cand experienta din Ro nu face doi bani nici aia, ai de luat decizii. Indiferent ce decizii iei, in primii ani iesi prost, mai ales daca ai copii - parerea mea. Si e tare nasol sa te trezesti aici, de la o oarecare stabilitate in tara, deh, acolo intra salariul, ca na, nimeni nu cred ca a plecat de somer...
De reglat, lucrurile se vor regla, dar uite ca uneori dureaza ceva.

Fug acum sa spun o poveste la copilul meu la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dolores, acum am citit... lasa, stai acolo si te odihneste, profita de asta cit poti. Adica vreau sa spun sa iei si partea buna a lucrurilor, pe linga faptul ca ii oferi caldurica puiului mic, te odihnesti si tu un pic.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Dragaica si eu sunt fan outleturile alea din Laval. Neaparat sa treci pe la Jacobs si dupa revelion, prin ianuarie-februarie, sa vezi atunci preturi faine. Tin minte ca mi-am luat niste bluzite faine cu 4-5 dolari, care in magazin in centru erau la 30.
Alt outlet ce-mi place mie e cel de la Meex din Rive sud, pe langa Mall Champlain. Si e fain ca au si de bebe- hainute super frumoase si de calitate la jumate de pret chiar.

Eu va salut dintre perne, mi-au dat bed rest pana nasc. Ca placenta s-a ridicat, insa s-a scurtat mult colul, are sub 2 cm, au facut schimb de probleme. La asta se mai adauga din nou diabetul de sarcina (n-am scapat nici de data asta! de numarat boabele de strugure) - lichidul in exces, de aceea am o burta de tripleti, si uite asa, presiunea e prea mare. Mi-a zis doctorul sa stau cuminte, sa ajung macar pana la 35-36, ca el nu crede ca rezist mai mult de-atat. Asta este.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 27+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Draga mea putere, ma gandesc mere la tine, bat la cap pe Simona cu intrebariele despre tine. Stiu ca e greu, ca e mult stres dar trebuie sa fii tare, tii minte eu cat ma plangeam si uite ca am intrat in saptamana 39 cu ratoii mei. Stai in patut cumintica si ai grija de bebe mic sa ramana la caldurica .

Asa am sa fac, am merg in ianuarie la cumparaturi , ma enrveaza ca nu pun adevaratele reduceri inainte de Craciun, I wish .

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Dana, mi-ai bagat frica in oase cu masina de uscat rufe. Cam la ce interval de timp trebe curatat tubul? Eu spal si usuc in medie 6 masini pe sapt.

Dragaica, ia zi, ce cautai , asa, din intamplare pe la outleturi? La ratoi/leuti ai luat ceva frumos?

Eu sunt un anti-talent la cumparaturi, nimic nu ma enerveaza si streseaza mai tare decat sa incerc n-spe mii de chestii la cabina de proba, mai bine ma impusc. Prin urmare, cumpar doar marci incercate si de obicei la vanzari de depozit. Na, m-am confesat . Camd e vorba de cautat chestii pt Soimita, e alta treaba.....rezist ore in sir .

Ma duc la masa

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Frate cum faci de speli 6 masini pe saptamana ca esti culmea.....eu spal 2 masini pentru ratoi si una pentru noi .

Iaca fusei pentru rochia de botez , am probat la rochii de mi s-a facut rau, nimic nu-mi vine, am o burta parca-s in 5 luni . Mi-am facut o gramada de nervi, nu-mi mai stiu dimensiunile, m-am latit in bazin, am facut numai lapte prin cabinele de proba .....imi vine sa ma duc in camasa de noapte la botez

Sa stii ca mai mult lor le cumpar .

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Dragaica, Delia, si eu spal cam 6 masini pe saptamana daca nu mai mult.
La noi hainele dupa o purtare sunt la cos, apoi spal separat adulti, copil. Deci deja doua masini, apoi colorate cu albe, deci patru masini, apoi lucrurile sensibile, inca 2 masini, avem sase pana acum, apoi prosoape, lenjerie adulti si copil, total opt masini. Cum cele sensibile sau lenjeria trec si la 2 saptamani, am o medie de 6 masini pe saptamana.
Q.E.D.

Mergi la inceput

Si eu care ma bagat dupa canapea cu cele vreo 2 masini ale mele pe saptamana , asta dupa ce schimb asternuturile si prosoapele saptamanal si suntem 4...
Insa e un lucru bun faptul ca masina are capacitate mare.
In plus, mi-am facut o strategie - de ex, purtam toti rosu in acelasi timp, ma rog, intelegeti ce vreau sa spun, asa ca la final de saptamana am de o masina de colorate rosii si portocalii. In Ro nu faceam asta, si mereu aveam cate trei fire din fiecare culoare, iar masina invartea pe jumate goala. In Ro insa, masina avea 5 kile, mai mergea, dar asta are 8-10 kile, ori nu pot sa o bag la malaxat cu doi chiloti si o soseta inauntru...
So, ajung cu o masina de inchise la culoare abia o data la doua saptamani. Albe la fel. Saptamanal am numai nuante "pastel" sa zic asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

M-ati terminat... albe si rosii si colorate si delicate :))))) La mine sint ani de cind am abandonat strategia asta ... amu' e apa rece si totul la gramada pentru cei trei mari plus totul la gramada pt Miss. A incercat cu colorata da' n-a tinut figura, prea multe masini.

CGE, chiar asa, numai patru ani... ce chestie, repede a mai mers. La noi a trecut anul de la interviu pina la plecare... Mai ai vesti de la fara aia care a stat la tine? Nu mai tin minte cum o chema, dar a fost la o intilnire... In fine, avea copii tare draguti... ma lasa memoria...

Ba, care trage cadoul de la mine... sanatate buna si noroc, ca eu sint si cheap si lipsita de umor sometime... 5 bucks max la bojetu' meu.

Oricum, moe pe lista numa' cu bebela, baietii au zis ca cer cadou de Craciun sa stea acasa sa studieze metode de impuscat talibani!

Gata, ca Dinsa urla din scaun, Dinsul trebuie dus la inot samd... See you.
S.

Mergi la inceput

Simone draga, zi atunci si mie cu ce detergent speli matale de le pui pe toate gramada si cu apa rece, ca mie nu mi-e clar inca daca efectul indezirabil de decolorare are legatura cu masina, cu apa sau cu detergentul Pana acum am eliminat masina si apa, deci am ramas cu detergentul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Doloress stai cuminte, hodineste-te, cum spunea cineva, profita de momentele astea si tine-l pe bebe cit mai mult acolo la caldurica

Simo m-ai omorit cu spalatul. Eu, ca si Iselin, spal ca nebuna, 2 masini miercurea (albe+color) si alte 4 simbata.
Acum vreau si eu masini de spalat noi, ca ale mele-s obosite si decind lumea! Vreau sa intru-n rindul lumii, sa am si eu masina de spalat gri sau rosie. Auzi...masina de spalat alba, cine-a mai pomenit in secolul XXI? Na ca mi-am spus si eu of-ul!
In ce priveste cadourile noastre (adica de adulti) nu cred ca trebuie sa ne facem probleme, important e sa ne vedem, copiii sa se joace, sa ne simtim bine si sa petrecem impreuna citeva ore frumoase!

Si noi venim numai aripa feminina, baietii abia asteapta sa scape de noi citeva ceasuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ah, ce bine! Ii voi da lui Octav sa citeasca mesajele voastre cu spalatul, dar numai cele care spala de la 4-5 in sus... ca el e disperat, cica spal si usuc prea mult. Da` eu spal cind e nevoie, cind se aduna, le bag la spalat si gata... Sincera sa fiu, mi se pare ca fac treaba cind pun rufe in masina... Si cind le vad curate si puse la loc. Albe, mai putin albe, colorate mai deschis, colorate mai inchis... si una cu lucruri mai sensibile... Uite-le ca ies 5, asta daca nu ma enervez si mai bag unele care mi se par ca nu s-au spalat bine... Si le mai si calc, aproape pe toate... Si incepusem sa cred ca numai eu spal atit de mult, acum m-am linistit!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput