Sezatoarea canadiana (198)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Roxana - La Multzi Ani cu sanatate si noroc sa-tzi dea bunul Dumnezeu alaturi de cei dragi! Sa fii iubita
Oana - super-fain ai povestit despre Ro!
Nelia - bafta la scoala
Zava - cu scuze pentru intarziere - La Multzi Ani cu multe bucurii si numai impliniri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Roxana-LA MULTZI ANI CU SANATATE,BUCURII SI NOROC!
Sa ai parte de o zi frumoasa!

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Dragaica si eu sunt fan outleturile alea din Laval. Neaparat sa treci pe la Jacobs si dupa revelion, prin ianuarie-februarie, sa vezi atunci preturi faine. Tin minte ca mi-am luat niste bluzite faine cu 4-5 dolari, care in magazin in centru erau la 30.
Alt outlet ce-mi place mie e cel de la Meex din Rive sud, pe langa Mall Champlain. Si e fain ca au si de bebe- hainute super frumoase si de calitate la jumate de pret chiar.

Eu va salut dintre perne, mi-au dat bed rest pana nasc. Ca placenta s-a ridicat, insa s-a scurtat mult colul, are sub 2 cm, au facut schimb de probleme. La asta se mai adauga din nou diabetul de sarcina (n-am scapat nici de data asta! de numarat boabele de strugure) - lichidul in exces, de aceea am o burta de tripleti, si uite asa, presiunea e prea mare. Mi-a zis doctorul sa stau cuminte, sa ajung macar pana la 35-36, ca el nu crede ca rezist mai mult de-atat. Asta este.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 27+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Mi-ar place si mie la concert la Hrusca.... daca cinta si Ruga ptr parinti sa vezi boceala

Doloress, dar cine te ajuta cu treaba in casa,cu Patrick? Draga de tine Deci nu ajungi la petrecerea de Craciun?

alina
tinem pumnii la interviu, ai sa vezi ca va fii de bine

Nelia, am uitat sa-ti raspund da,cred ca de tubul ala vorbeam.Acum ai bagat si mai rau frica in mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Diana - dureaza ceva pana te prinzi cum sa cauti pe ebay. Si eu cand m-am uitat prima data, mi s-a parut ca e o adunatura de bazar acolo...
Nu stiu inca daca vom putea veni de Craciun, va depinde de cat de mult ma lungesc cu ultima lucrare la scoala, ma tem ca va trebui sa imi iau saptamana bonus pentru ultima predare, eu sper sa nu, dar... In plus, va mai trebui sa fac si niste calcule, momentan suntem varza la finante, dar varza
Cand eram in RO si livrau si ei, mai luam de la Redoute. In ianuarie si iulie au preturi de nimic, am luat pijamale Erikai cu 1 euro bucata, mi-am luat super camasi cu 5 euro.
Dezavantajul in Canada e ca se platesc taxe, dar chiar si cu taxe si transport, pot rezulta mai rentabile decat in magazinele de aici. Altfel, vad ca Sears vinde produse Redoute la niste preturi maaariii. Nu imi plac incaltarile de la ei, dar la plovere, bluze si lenjerie stau super bine. Am luat chilotei la fete, excelenta calitate, salopete, etc.

Alina - chiar azi ma gandeam, ce putin mai aveti pana la interviu!! Bafta! Am primit mesajul tau, de diseara incolo ma eliberez, iti trimit alea scanate!
Baga magneziu!! vreo doua, in ziua cu interviul!

Doloress - deci odihneste-te, nah... Voi sa fiti sanatosi, mai nasol ca risti sa te plictisesti atata la pat dar trece

Dana - EXACT!! Exact la asta ma gandeam si eu, ce sa caut nene la concert, sa bocesc pe acolo??? Lasa ca il vad pe youtube...

Chiar vorbeam cu mama, si ieri si azi, bai si ce de probleme mai sunt, maruntisuri de zi cu zi, imi povestea, si ce mi-e ciuda ca au ramas singuri sa se lupte cu astea... Cand inca eram eu acolo, le mai rezolvam din probleme, chiar si prin telefon, sunam eu de la Bucuresti, ii rezolvam. Acum trebuie sa o invat cum sa faca, ea inca are impresia ca trebuie sa se duca in persoana peste tot, ca altfel nu afla, nu rezolva,... Si dupa ce afla, se enerveaza de ce afla...

In rest... Monicutza, aparu si fugi inapoi, pe Arturicii n-am mai vazut-o de un secol, Khristin la fel, Laura a disparut si ea, Donia ce sa mai vorbim, Nicoleta la fel, Pucku idem... - alooo, ce faceti? Maru ce ne mai pacaleste din cand in cand cu cate doua cuvintele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

DOLORES mult curaj si sa ai grija de voi! Suntem aici daca ai nevoie de sustinere.

ALINA tinem pumnii sa fie bine! Daca ai nevoie de ceva ajutor, sa nu eziti.

ANKA are dreptate...multe fete au disparut...oare sunt ocupate? eu sper asa sa fie.
Anka sper sa va reveniti cu finantele, desi sunt sigura ca stiti voi ce aveti de facut.
Pupu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

DanaP, dar care e riscul cu tubul acela. Putina fizica, va rog. La microbiologie stau super bine, daca-mi ziceti de bacterii imediat trec la masuri drastice.
Daca e risc de foc, ii spun soatei cum zici tu. El are stingatoare peste tot in casa

Anka, nimeni nu cred ca e super, super cu banii, caci si cine are ceva surplus ii investeste. E vorba de bucuria fetelor pentru cadouri, Mosu', de a se juca cu alti copii si sa ne vedem cu totii.

Si apoi tu cu pijamalele cumparate cu 1$, ush, ush d-aici, ma doare inima cand spui, eu nu am timp sa alerg dupa reduceri decat ocazional, o pijama la Souris-Mini e 40 si + de $ CAD...Deci tu ai un surplus de 38$ dans tes poches

Diana, tu ai avut acces sau ai vreun exemplu de Rapport de prezentat Consiliului de administratie in calitate de CA? Am nevoie de un tablou de bord real, de o implementare a contabilitatii pe activitati, de un Rapport. Sugestii ceva?

Nelia,te inteleg fff bine cu prezentarile tale, nu ar trebui sa intri in panica, dar nu e usor. Eu fac asta de o luna si mai am o luna, mise en situation in fiecare saptamana, cazuri lungi si din ce in ce mai grele. Dar nu vreau sa ma impiedic ca tiganul la mal.

Deci la mine in domeniu sunt prezente fizic la aceasta mise en situation toate partile implicate, si executabilii si executorii.
Am avut o saptamana asa stresanta incat si noaptea visam cazul si venea directorul tehnic si ma intreba de ce am ales o anumita optiune startegica si nu alta.
Plus ca noi suntem in echipa si intr-un caz am avut un Simon care nu e implicat obiectiv in ceea ce trebuie sa faca si unul din echipa se trezeste sa-l concediem pe Simon, doar ca nu e asa simplu sa-l concediezi pe Simon... Iar o discutie care ar trebui sa dureze 3 ore in echipa din cauza lui Gica Contra se dubleaza si nici macar nu se termina
Management mi-a trebuit,il am!
Si stresul de la lucrare m-a aranjat si la job, n-am avansat in inchideri decat f putin, am facut erori care mi-au luat mai mult timp sa le corectez decat sa le produc.

Curaj, sa fii pe faza cu raspunsuri deja pregatite de acasa. Adica iti imaginezi ca cineva acolo in simularea ta e Le Diable si iti sta impotriva cu manifestari, intrebari, rea-vointa.

Edit: eu sunt pe aici, da nu prea am timp sa scriu tot ce gandesc sau nu e prea important ce am de zis, iar in rest viata de zi cu zi + benzina 120 sous noir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Si eu prin zona, la munci :(

Doloress, ai grija de tine, auziiii??? Uite, te parasc aici , sa astie toate fetele ca nu stai o clipa, tot timpul trebuie sa-si faca de lucru, chiar si ca musafir . Te pup si transmite salutari la baieti.

Eu sunt de acord cu propunerea Simonnei, sa luam cadouase simbolice pt X-party, ca doar ne intalnim sa ne vedem si sa asistam la bucuria copiilor .

Dana, mi-ai bagat frica in oase cu masina de uscat rufe. Cam la ce interval de timp trebe curatat tubul? Eu spal si usuc in medie 6 masini pe sapt.

Roxana, La Multi Ani! cu intarziere, sa fii iubita si sa ai parte de un an frumos .

Dragaica, ia zi, ce cautai , asa, din intamplare pe la outleturi? La ratoi/leuti ai luat ceva frumos?

Eu sunt un anti-talent la cumparaturi, nimic nu ma enerveaza si streseaza mai tare decat sa incerc n-spe mii de chestii la cabina de proba, mai bine ma impusc. Prin urmare, cumpar doar marci incercate si de obicei la vanzari de depozit. Na, m-am confesat . Camd e vorba de cautat chestii pt Soimita, e alta treaba.....rezist ore in sir .

Ma duc la masa

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dana, nu faci decit sa-l scoti din masina si sa-l scutur, eu am gasit si un ciorapel in el, nu stiu cum a ajuns acolo, nici vecinul nu-si explica. Dar masina de uscat trebuie lasata sa mearga, doar daca e cineva in casa si o poate verifica din cind in cind... Acolo unde a ars blocul, s-a intimplat de la un uscator vechi, din ala care nu se opreste singur si uitat acolo sa usuce... Acel tub a luat primul foc...

Iselin, of, asa e si la mine. La una e interventie de grup, nici macar simulare nu pot sa spun pentru ca asta este... doar ca nu ne da cec. Iar la celalalt e supercomplicat, pentru ca e curs de deontologie profesionala, trebuie sa facem un comitet de etica si sa judecam cazul ales, sa deliberam, sa ne contrazicem... timp de o ora, si cu cei din echipa si cu restul clase, adica sa ne sustinem punctul de vedere pina in pinzele albe... si de aici iese nota.

Bafta multa la prezentari! Si eu visez noaptea...

Cazul ales e superinteresant, mai ales ca ii priveste pe pre-adolescenti si nu numai... dar lasa-ma sa vorbesc in romaneste despre el si nu in fata clasei, care te mai si noteaza cot la cot cu profesorul.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, "fun" Outleturi Laval, cand mai veniti, dati de stire si bem o cafea !

Doloress, ai grija de tine si de bebelush!
Daca te putem ajuta cu ceva, sa spui !!
Poate va ganditi sa aduceti un bunic/bunica sa va ajute, sau sa luati pe cineva contra cost !
Mai lucrezi ?

Anka, perioada Sarbatorilor e dificila financiar ptr toata lumea.
Poate ajungeti, totusi

Simonna, cred ca bugetul maxim de 10 dolari era in ideea de a putea lua si o carte sau cd cu muzica.
La urma urmei, ne trebuie mobilizare sa gasim cadou frumos la pret minim

Alina, bafta la interviu ! Cand il veti avea exact ?
Noi l-am avut pe 1 Decembrie acum 4 ani

Denisa, ma bucur ca ai mai scris !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput