Sezatoarea canadiana (198)
Raspunsuri - Pagina 4
Podeanu spune:
Rox deci e azi sau miine?
La multi ani fericiti, sanatosi si impliniti! sa te bucuri din plin de familia ta de acasa si de terapia DC. (cind ai ocazia)
Distractie placuta!
Oana, merci de impresiile de Ro. Cam pe acolo am simtit si eu anul trecut cind am fost.
Delphin cum a fost pina la urma la bal?
Ah, si ce-i aia douduna de la Vero moda?
Carmen, distractie placuta.Ai ales f bine , de aici din Ca numai biletul de traversare a oceanului e in jur de $1,000 de persoana.Asteptam impresii si multe poze.
Linga scoala copiilor mei a fost agresata cu arma alba o fetita de 13 ani care se intorcea de la scoala la ora 16.30. Nu s-a intimplat nimic, a tipat si a reusit sa fuga dar ieri politia a urmarit toate autobuzele scolare care plecau din St lambert.Infricosator...
Simona, deci scadem limita la 5$? Eu sunt ok, in fond ne intilnim mai mult de fun, terapie si venirea Mosului ptr copii.
Intrebare...cite dintre voi v-ati curatat furtunele de la masina de uscat? Tipul care a venit sa ne curete hornul la semineu mi-a vorbit de asta si a zis ca sunt mult mai multe incidente de la masina de spalat decit de la semineu. Eu una nu am auzit de asa ceva pina acum, evident ca nu le-am curatat niciodata. Deci voi a-ti facut-o?
nelia spune:
La multi ani, Roxana!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
nelia spune:
Dana, nu stiu la ce furtun te referi, eu am un tub mai gros, argintiu. Noi stam la bloc, probabil ca e altfel, dar cind am luat masinile, mie mi-a zis vecinul de sus sa ma uit din cind in cind in tubul ala de la masina de uscat pentru ca se aduna scame, praf si usuca mai greu sau daca se blocheaza si se incalzeste prea tare... poate sa ia foc. Ceea ce s-a si intimplat acum vreo doi ani aproape de noi de a ars tot blocul... Nu ma pune sa explic cum ia foc, ca nu am inteles, dar din cind in cind trag uscatorul, scot tubul acele din folie de aluminiu si il scutur, il aspir, ma uit sa vad daca nu e blocat pe acolo ceva...
Carmen, ce frumos! Distractie placuta!
Delphin, sint pe aici, dar am mult de lucru. Am doua prezentari orale pe 2 si 3 decembrie si-mi vine sa fug in lume. Nu faptul ca sint prezentari, din astea am tot avut, astea sint de cite o ora si ceva fiecare si e ca la servici, nu prezentare orala de student, ci simulare de interventie psihosociala. Si am vazut primele facute de grupele de saptamina trecuta... mama mea, pai alea depasesc cu muuult ceea ce-mi imaginam ca va fi. Si sint singura nonfrancofona din ambele cursuri... iar trei sferturi lucreaza in domeniu. Nici noaptea nu mai pot dormi...
Asta pe linga tot restul... ca daca ma gindesc la familie si casa, ce am spus mai sus trece automat pe plan secundar. De fapt, nu ar trebui sa ma pling, am ce mi-am dorit sa am!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
delphin spune:
Dana, balul fuse si se duse...intr-un cuvant FAD.
Doudoune= http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170564123706&ssPageName=ADME:L:COSI:FR:1123#ht_500wt_1156
Vero Moda e o marca de haine. faine!
NELIA iti doresc sa iasa asa cum vrei tu, tin pumnii
cge spune:
!La Multi Ani", Roxana !!
Sa fii sanatoasa, si sa ai numai bucurii!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delphin Pai d'aia am cazut eu in amour si am zis ca-mi trebe'! |
Misto misto douduna...nici nu e scumpa ptr Canada
Deci pina la urma nu ti-a parut rau ca nu ai mai luat haina aia de blana ptr bal,nu?
Auzi dar rochia aia dementiala cu care te-ai dus la bal de unde ai luat-o?
delphin spune:
Pai nu m-am mai dus cu rochia aia dementiala ca era prea frumoasa pt. balul respectiv. Am auzit unele ecoouri despre organizare si am decis ca as fii prea bine imbracata pt. balul respectiv.
Mi-am pus deci o rochie mai veche pe care am purtat-o la balul de acum doi ani de la djibouti, nimeni nu o stia dintre participanti.
Si asa am fost printre putinele cu rochie "de bal". sa nu va spun ca au venit in rochii din polyester si cu cizme
Nu am regretat de loc haina de blana, eu cred mult in semne si daca a urcat mai mult de pretul pe care eram gata sa-l platesc, inseamna ca nu era sa fie a mea.
Rochia tot de pe ebay am luat-o.
iselin spune:
ROXANA, LA MULTI ANI!
Sa ai parte de fericire si implinire, sa visezi, sa calatoresti, sa ramai sanatoasa si luminoasa!
Bucura-te de familia ta superba si de toamna aceasta luuunga!