Bazar umanitar *** 53 ***
Raspunsuri - Pagina 13
ellinia spune:
Mady, am luat azi geaca de blugi de la posta. E foarte frumoasa, multumesc! Si am luat si raiatii de la Laura, sunt numai buni pentru Stefan!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
ursuleata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sabina.p Neata .. Confirmam de la ursuleata 25 lei . Multumim http://alexiamariapintea.blogspot.com/ |
Multumesc Sabina!
este vb despre: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8006
nushulica spune:
azi sigur nu e o zi f buna pt mine si nu mai pot baga copilul la inaintare ca de dormit am dormit
deci vad anunt pe bazar pus de o tanti din brasov ca vinde dvd-uri dublate/vb in lb rom cu diverse desene animate cu pretul de 6 lei si afiseaza frumos in anunt un dvd cu coperta color la alba ca zapada...bun ii scriu ca vreau si eu ala ala ala vreo 5 dvd-uri in total si imi rapsunde ca le are imi da lista toata sa-mi aleg exact ce vreau...imi da contul sa pun banii ca sa nu platesc ramburs si imi vine in cap s0o intreb daca mi le trimite cu coperta color asa cum e afisat in anunt si zice ca nuuuuu alea-s la 10 lei ca la 6 lei mi le trimite in plic alb simplu si nici cd-ul nu e serigrafiat no mersi asa pot sa-mi fac si eu draga doamna eu vroiam cu coperta ca sa vada copilul ce sa-si puna la dvd!!!
acum eu nu am pretentia sa-mi vanda la 6 lei cu coperta ca inteleg ca sunt niste costuri in plus dar pune draga anuntul corect nu du lumea in eroare,scrie in anunt beeey fraierilor la 6 lei va trimit dvd in plic de hartie!!! de ce sa nu fii corect??daca mie nu imi venea in cap sa o intreb de coperta???mi le dadea barbata-miu de cap ca am dat 35lei degeaba mi le facea el moka
ma scuzati pt oftopic dar am rabufnit si eu
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
szivarvany spune:
MIHAELA
Io`s prin zona, da` nu ma simt bine , reviu mai incolo, va pupacim pe toate
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
boticelina spune:
Nushule vezi daca nu intrebi... Io le fac cu 5 lei cu coperta cu tot (pe disc). Cu carcasa de plastic cu tot e 7 lei dar abia acum amusin aceasta posibilitate deci inca n-am stoc de carcase special de DVD. Am de-alea slim jewel transparente in schimb. Moca (pt tine)
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Io`s prin zona, da` nu ma simt bine , reviu mai incolo, va pupacim pe toate |
sa-ti revii cat mai repede
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
nushulica spune:
citat din mesajul lui boticelina Nushule vezi daca nu intrebi... Io le fac cu 5 lei cu coperta cu tot (pe disc). Cu carcasa de plastic cu tot e 7 lei dar abia acum amusin aceasta posibilitate deci inca n-am stoc de carcase special de DVD. Am de-alea slim jewel transparente in schimb. Moca (pt tine) Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
pai mai boticel de unde palaria mea sa stiu eu ca faci tu??eu nu ma bag in seama sa intreb asa aiurea ...poate ai mai fi spus tu pe aici dar n-am fost io pe faza
iti bag un pm
uhh deci pana la urma nu ramane copilul fara dvd-uri
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Flowers spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carminabulina
Nici nu ai cumparat. La cate pun la posta ce mai conteaza un pachet in plus sau in minus ? Glumesc. Du-te si ridica coletul si vei afla ce "ai cumparat". |
Saru'mana!Esti buna de facut afaceri.
Dupa ce ne-am razboit pe niste dresuri, parca de la Laura 25, fara succes pentru mine, iubita Carmina a impartit cu mine dresurile castigate si achitate de ea.Merci mult, chiar imi sunt de folos. Raman datoare.
alinamoro spune:
La multi ani Mihaela!
Sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata!
Dodo, receptionat, te anunt cand primesc coletul!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Flowers spune:
citat din mesajul lui boticelina Nushule vezi daca nu intrebi... Io le fac cu 5 lei cu coperta cu tot (pe disc). Cu carcasa de plastic cu tot e 7 lei dar abia acum amusin aceasta posibilitate deci inca n-am stoc de carcase special de DVD. Am de-alea slim jewel transparente in schimb. Moca (pt tine) Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Recomand!Fii-mea-i super happy.