Bazar umanitar *** 53 ***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

deja am dat comandadaca stiam ca face boti scapam de o tura de nervi pe ziua de azi si comandam din prima de la ea

carmina bulinutza da-mi pm cu adresa ta sa vad cand trimit si adidasii castigati de tine chiar daca nu ai platit sa-mi iau eu de-o grijasi sa vad de ce o mai dezbrac pe nepoata-mea sa trimit si ceva bonus

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Nushule vezi daca nu intrebi... Io le fac cu 5 lei cu coperta cu tot (pe disc). Cu carcasa de plastic cu tot e 7 lei dar abia acum amusin aceasta posibilitate deci inca n-am stoc de carcase special de DVD. Am de-alea slim jewel transparente in schimb. Moca (pt tine)

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Recomand!Fii-mea-i super happy.

Flori, mami de
Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008)

ca si tine nushu am patit si eu
aceesi poveste

deci boti,din nou ,ajutor
vrem si noi

Mergi la inceput

boti ,zi-mi daca ai primit PM de raspuns de la mine cu privire la jucarii ca nu-mi apare (ca si cum nu l-am dat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui RHYANNA

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Nushule vezi daca nu intrebi... Io le fac cu 5 lei cu coperta cu tot (pe disc). Cu carcasa de plastic cu tot e 7 lei dar abia acum amusin aceasta posibilitate deci inca n-am stoc de carcase special de DVD. Am de-alea slim jewel transparente in schimb. Moca (pt tine)

Recomand!Fii-mea-i super happy.

Flori, mami de
Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008)

ca si tine nushu am patit si eu
aceesi poveste

deci boti,din nou ,ajutor
vrem si noi

ei poftim!!!si doar i-am zis tutei sa editeze anuntul si sa scrie corect

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Citat:
citat din mesajul lui sabina.p

Neata ..
Confirmam de la ursuleata 25 lei .
Multumim

http://alexiamariapintea.blogspot.com/

Multumesc Sabina!
este vb despre: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8006

NOI 4

Confirmat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetele, trimiteti o adresa de mail pe privat si va trimit catalogul. Mai trebuie pieptanat, unele au iesit din oferta altele trebuie introduse dar mai vb pe parcurs...

Eu vreau sa va zic ca si la gradi o sa le fac pt cadoul de Mos la toti copiii, la pret de producator , asa le putem lua din 15 lei si un ou kinder si o papusa/masina sau cuburi (tre sa hotaram, vineri de sedintim...)

Flowers ti-am pus culegerea de mate incurcata cu a lui Jasmin, plus inca una sorpresa, mai pus colet pt Ducky, Diano, tre sa te duci cu mainile goale ca-i greu nene rau, abia acum m-am incumetat sa-l ridic si sa-l duca la posta, pina acum nu am putut din cauza de spate mega-anchilozat...

Maine sper sa duc si coletul lui Jasmin, am tot amanat din cauza de o masinarie defecta care nu ma lasa sa pun capse la carti, dar fac io maine o vraja si rezolv si treaba asta ca deja mi-e rusine rau fata de ea

Deci azi ies in lume, ma duc s-o tzocai live pe Mihaela , am aranjat baby-sitter, nu-mi vine sa cred, mi-am tras viata sociala , cred ca incep sa ies din bebelusie

Rhyanna am primt un PM de la tine si ti-am raspuns, mi-ai mai trimis unul? Si da, am primit banutii pe chilotani, saru'mina, inca din ziua aia au intrat... Cica iar sunt giga oferte la Kiabi Da' io astept ianuarie, deja am pus bani la ciorap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Kid felicitari pentru premiile castigate la concursul TIDE

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

am platit 36 lei pt dianaalex(ooops am omis sa trec si 3 lei -pune-mi,ramburs,te rog
pentru cele 4 cd-uri

si 42 lei pentru marius-andrei -ancadragoman poti confirma tu pt puloverul lacoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

confirm plata de la tine multumim frumos. Maine trimit coletul si mai anunt pentru cine, Dar catre e faza cu ramburs. ca nu pricep.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabina.p spune:

Imi cer mii de scuze fetelor care mi-au platit si inca nu am apucat sa fac coletele .. azi am avut o zi... am asteptat kinetoterapeutul (nu avem o ora fixa ,ma suna el ) si ..s- a apucat tata de balcon sa il placheze cu polistiren .. ca la mine in casa PLOUA ...da cum auziti ..ploua .. cand ploua afara ploua si la mine ,cand se opreste ploaia ploua la mine ... in toata casaaa (stau la ultimul etaj... si asociatia de locatari nu face nimic ..si nu da un leu ... bang]

Mergi la inceput