Bazar umanitar *** 53 ***
Raspunsuri - Pagina 12
adra_bell spune:
Am pus mopine si o gentuta alba
blog
am hainute la bazar
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
diana2242 spune:
La multi ani inca o data Mihaela.
Am primit coletul de la Dodo mercic mult super frumoase hainutele.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
cris_82 spune:
mady gand la gand cu tine
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
nushulica spune:
LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI MIHAELA!!!
iar legat de andreea 2009 nush ce va mirati,cu scuzele de rigoare pt limbaj dintotdeauna ne-a tratat cu sictir si durere in dos!!!pt ca din moment ce se plange o pers,2,3,10 ca trimiti carpe murdare si cu intarzieri f mari si tu tot la fel faci...
ma rog bine ca s-a retras ca sa nu mai pacaleasca si alta lume si cel mai bine e ca s-a gasit un donator pt stefania ca sa isi poata continua copila terapia si tratamentul
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
pooh spune:
Nushulica,am platit acum produsele castigate de la tine.....o rog pe Sabina sa confirmePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
gianina spune:
Buna
Mihaela iti dorim sanatate si tot binele din lume.
numai bine tuturor
Giani,mami de Simo si Ade
gianina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EllaX Cu intarziere de o zi, la multi ani, Adelina, fetita de gianina! EllaX cu Ana (30 iunie 2006) Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2 |
Multumim pt. urari!
Giani,mami de Simo si Ade
diana2242 spune:
FETELEEEEEEEEEEEEEEE am nevoie de ajutorul vostru Aka deja ma ajuta, este o dulce si nu stiu cum ma voi revansa eu vre-o data fata de ea dar acum mai am nevoie de o pila de o cunostiinta sau ruda sau ce o fi care sa lucreze la Casa de asigurari de sanatate in sector 3.Va rog fie-va mila si de mine
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
ralualexandrei spune:
La multi ani Miha ,multa sanatate si multe bucurii iti doresc!!!!
Mari_paun maine ma duc la banca si achit datoria restanta la tine ,inca o data iti multumesc pt intelegere si sa vad ce mai am ca datorie ca fac ce fac bag un ochi aici mai bazaresc nitel.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pooh Nushulica,am platit acum produsele castigate de la tine.....o rog pe Sabina sa confirme Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09) |
draga mea sunt pe drum deja,asa cum ti-am scris si in pmsa le poarte sanatos juniorul tau
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI