Fluturasi de martie-aprilie 2011 (69)
Raspunsuri - Pagina 4
simonacip spune:
Catank, acum ti-am vazut si pozele cele noiTi-a iesit fff bine, n-am ce zice..
Bulina, ai pus ok zic eu...eu tot cam asa am pus de la 58 la 64,5, dar 2 puse inainte de sarcina...si oricum ma simt mult mai "grea" ca sa zic asa...
Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bulina_mica spune:
Yasmi sa-ti traiasca nepotelul!
Am fost si eu la clinica mentionata de tine de la noi din oras, e superba si eu vreau, numai ca trebui sa ne calculam cu banii.
Voi recoltati celule stem? Ca eu tot studiez subiectul de cateva zile..
Uitasem sa schimb semnatura..
Gravidutza fericita 25+ cu
Happiness_4_us spune:
Si acum good morning!
Ptr ca am sarit calul cu dulciurile weekendul asta, plus mancare cu multe calorii , dimineata la cantar + 800gr fata d elunea trecuta. Deci nimic dulce si nimic de prajiturit pana vineri.
Sotul mereu zice s-o las mai usor cu dulciurile ca o sa iasa Maria ca Juanita Solis din Neveste disperate.
Mananc doar fructe confiate, imi pun dimieata un castronel cu cateva caise+prune+smochine+curmale+stafide si dau cu multa apa, ca eu am o mare problema cu bautul apei, nu pot neam.
O sa incerc sa mai raresc si cafeluta de dimineata, desi beau o cescuta mica, am cafetiera Phillips Senseo si asta face portie fixa, nu pot sa fac mai putin, peste care pun lapte pana se umple cana.
Sunt de-a lui Roxy. Uneori o beau pe toata alteori ramane jumatate si o arunc.
Dar cu Andrei nu am pus gura pe cafea, acum parca m-am tampit, nu stiu ce am.
Ma apuc sa citesc presa romaneasca.
SUnt prin zona.
P.S. Roxy, linkul cu reteta de tarta il gasesti la cap trecut pag 15-18 parca.
Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi deci...revin.. nepotzelul meu e un "barosan" de 4350 g mami x2 , de fetita cu codite si s 26 |
sa-ti traiasca!!! chiar ca-i 'barosan'!!! ...a chinuit-o pe mamica???
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 23+
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui stefyapost vin si eu cu o intrebare pt mamici cu bebe 2 sau 3...pt ca citesc peste tot despre cat de cimice sunt solutiile de curatare pt casa si mai stiu eu ce...voi cat au fost bebei micuti cu ce ati curatat in casa si cu ce detergenti ati spalat lucrusoarele lor??? cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 23+ |
Stefy, eu am spalat in casa normal, adica aspirat bine casa si pe jos cu sol pentru parchet Pronto, iar la baie cu Cif si clatit bine, insa cand e bb mic nu are nici o treaba ca el oricum face baie in caditza lui.
Hainutele le-am spalat numai cu Ariel si Lenor Sensitive, asta pentru ca Andrei are dermatita atopica, si obligatoriu, pana la 1 an, cu dubla clatire.
Acum le spal cu detergent obisnuit, numai Lenor pun tot sensitive.
stefyapost spune:
citat din mesajul lui madutza_bra simo, miki, happiness stefy, am vazut ca intrebai in cap anterior de solutii de curatat dupa ce vine bebe: eu le-am folosit pe aceleasi care le folosesc in mod normal, dar am avut mai multa grija sa clatesc bine. La detergenti am spalat cu detergent normal, fara balsan si cu 2 clatiri. Parerea mea este ca daca bebe nu are pb, nu are sens sa dati banii pe detergenti speciali pt bebelusi. Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
sarut-mana dulce pt raspuns!!! si celorlalte mamici care mi-au raspuns.....cateodata netul asta te zapaceste de cap...mama si soacra au zis la fel...ca sa nu imi fac griji de genul asta ca(mama) a spalat cu sapun de casa si am crescut si eu si frate-meu bine mersi,sanatosi si fara probleme...dar cand vezi atatea lucruri si citesti atatea lucruri ...aaaa..si faza cu dezinfectatul exagerat zicea mama ca nu-i buna...ca am sa scot puiu' afara si din cauza asta se poate imbonlavi...cica orice fac(curatenie,spalat) sa nu exagerez cu spiruri,cloruri si mai stiu eu ce....
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 23+
stefyapost spune:
roxy....acum am vazut ca m-ai intrebat daca sunt geloasa......da mey sunt...mor de ciuda ca tu te chinui sa pui un kg si papi ce vrea inimioara ta si eu ma screm cu barabule fierte macar sa raman 2-3 sapt cu cantarul nemiscat.....
dulci.....sper ca nu ma iei in seama...
stefyapost spune:
aaaaaaaaaaaa.....ca am uitat...in legatura cu cizmele care spuneai ca le-ai vazut nu stiu ce sa iti spun ...aici sigur nu gasesti la pretul asta nici acar papuci din piele...un mil e cam 30 de euro..nu????
aici o pereche de incaltari buna cu care poti trece 2 ierni macar nu e mai ieftin de 70-80 de euro...deci s-ar putea ca cizmele pe care le-ai vazut sa nu fie din piele
Happiness_4_us spune:
Deci cine are cizme din alea UGG?
SUnt aici in toate magazinele si am vazut ca poarta islandezele dar mie mereu mi-au dat impresia ca nu tzin la tavaleala si ca se imbiba cu apa. Nu stiu de ce le vad eu asa.
Are cineva care poate sa ma contrazica?
daca da, atunci sa vina cu argumente ca tare bune mi-ar fi si mie, mai ales ca sunt latanetze si eu sunt lata in picior. Mmmm ce bune ar mai fi mai ales acum la gabarit depasit.
simonacip spune:
Eu nu am. Sincer, nu-mi prea plac...mi se par mai butucanoase asa pt gustul meu...Dar cred ca sunt supercomode.
Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"