Fluturasi de martie-aprilie 2011 (69)
Raspunsuri - Pagina 3
madutza_bra spune:
happiness, am vazut acum ca ai dat link
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
nici pana la ora asta nu s-a trezit nimeni?
ce ati facut voi aseara? vre-un party..ceva ? fara mine?
Povestea nasterii
Poze
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi deci...revin.. nepotzelul meu e un "barosan" de 4350 g mami x2 , de fetita cu codite si s 26 |
sa fie sanatos si sa aiba parte de noroc in viata
mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi deci...revin.. nepotzelul meu e un "barosan" de 4350 g mami x2 , de fetita cu codite si s 26 |
Sa va traiasca si sa fie sanatos!
Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui catank Noi ne pregatim sa plecam al bucuresti (eu cu micuta Ioana)...si nu am vrut sa plec inainte sa postez 2 foto cu tarta facuta ieri...dupa reteta lui happiness Deci, happiness...multumesc mult, sper sa-ti placa cum au iesit, delicioase si mai si.... tuturor, si pe curind..... Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+ |
Si unde-s pozele? Ori sunt eu adormita, ca as ama simt.
Drum bun si sa ai , pardon aveti tu si Ioana, o saptamana usoara!
simonacip spune:
Neata fete. pt fete
lavi, sa-ti traiasca nepotelul, grasunelul.
Fete, eu nu m-am mai cantarit...dar ma simt uriasa, am sa va pun poze sa ma mai vedeti...sa reusesc sa le incarc insa...a fost foarte frumos la petrecere, au venit toti invitatii, copilasii s-au distrat, a fost fain...
Ailed_dota, spor cu regimul, bravo, ma bucur sa aud ca ai rezultate!!!
Roxy, nu-ti mai face probleme ca nu iei in greutate...ce fain d etine asa!!!
vreau sa-mi gasesc si eu ceaiul ala de la Fares..eu sigur retin lichide, vad pe mine si ma simt...
Catank, spor la prajiturit, Happymi-a terminat si colegele de birou cu prajiturile ei...Banuiti ce vom minca azi la birou, da?
Alina, si eu m-am cam lasat pe tinjeala cu dieta...as vrea insa sa tin postul. Eu il tineam inainte de sarcina..si m-am gindit sa-l tin si acum..Cu ocazia asta maninc si mai putine dulciuri si patiserii...Dar sa vad dc pot..
Strumpfi, te asteptam cu povesti!
Madutza, imi place burtica ta...chiar nu mi se pare maricica de data asta...serios!
Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui madutza_bra happiness, am vazut acum ca ai dat link Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
bulina_mica spune:
Neatza burtici!
Am aparut si eu dupa o lunga absenta, dar v-am citit tot timpul si imi face placere sa va citesc,ma simt mai linistita.
Cu Kilogramele sunt in grafic (de la 56 la 62)
Puteti sa-mi dati si mie pe PM noua parola de la poze ca sa pun si eu?
Gravidutza fericita 22+ cu
scrish spune:
hello burtici
yasmi, sa va traiasca nepotelul si sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lume! wow, ce mare a fost!! si tie succes azi la eco, sa vii cu o gramada de vesti bune!!! la ce ora mergi? ca sa stiu cand sa fiu pe faza dupa vesti
eu merg sa imi schimb semnatura....azi intru in sapt 20!!!!!!!!!! am ajuns la jumatatea sarcinii! nu imi vine sa cred
s 19, in asteptarea baietelului nostru minunat
madutza_bra spune:
simo, miki, happiness
stefy, am vazut ca intrebai in cap anterior de solutii de curatat dupa ce vine bebe: eu le-am folosit pe aceleasi care le folosesc in mod normal, dar am avut mai multa grija sa clatesc bine.
La detergenti am spalat cu detergent normal, fara balsan si cu 2 clatiri. Parerea mea este ca daca bebe nu are pb, nu are sens sa dati banii pe detergenti speciali pt bebelusi.
Povestea nasterii
Poze