Fluturasi de martie-aprilie 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Seara buna fete.
V-am citit, dar nu stiu dc nu cumva uit sa va nominalizez pe toate.
Ma bucur ca Stefy si Andreea au fost maia ctive azi, ma bucur ca Roxy are sotul in concediu...desi intra mai rar..avem noi timp sa vb mai mult sapt viitoare, asa-i?
Lavi, felicitari pt bb grasunel...eu nici n-am intrebat ce greutate are..mi-a zis ca flacaul e perfect si nici eu n-am intrat prea mult in detalii. In schimb mi-a spus ca am luat cam mult in greutate.Pai da, am 65,5 de kg si abia miine intru in 25 sapt. SUnt de groaza si ma simt maare...Ma apuc de dieta sa stiti, ca nu mai tine.
Fericirea cea mare e ca din decembrie imi da medical...mi-a spus: 'sigur,fara nici o problema'...si eu care ma tot codeam s-o intreb si am tot asteptat sa mai creasca sarcina...uuuf, ce bine, perfect!
Deci pot sa-mi controlez si mai bine alimentatia, sa mai fac miscare, sa-mi rezolv problemele. Sunt bucuroasa!
Strumpf, sa vina si jumatea cealalta de sac!!!Poate soacra de data asta
Anaxena, tu?
ALina, miine pun poze, le-am luat pe stik si maine la sv le pun...dar nu stiu serios parca in realitate sunt mai basoldina si mai umflata decit in poze..

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

...am fost mai activa pt ca nu am avut nimic de facut acasa...ubi a smotruit ieri in locul meu...si la "scarbici" fu' mai lenjer...
dar maine-s absenta....cel putin pana ajung la "scarbici"....mergem la cumparaturi de printese...si am sa intru sa ma laud cu ce am luat,bineinteles

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

roxy bb meu e un finutz,asha ca nu te pot ajuta!dar din ce-mi aduc aminte la sarcina cu Maria,era prezenta prin toate partzile burtzii

am zis ca nu mai pap nimic,dar nu pot sa nu ma delectez cu un pahar de lapte cu milchzucker

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 22+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, ce bine ca iti da concediu medical. foarte bine.

anaxena, tu sa nu te aud ca te plangi de kg......chiar nu ai de ce!! daaaa daca reusesc sa ma mentin pana vineri, am 5 saptamani de mentinere.

roxy, probabil erau crampe. am mai patit si eu.

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo, ce bine ca iti da concediu medical. foarte bine.

anaxena, tu sa nu te aud ca te plangi de kg......chiar nu ai de ce!! daaaa daca reusesc sa ma mentin pana vineri, am 5 saptamani de mentinere.

roxy, probabil erau crampe. am mai patit si eu.

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

trebuie sa recunosc ca mor de invidie!! eu nu reushesc deloc...si acum am motive sa ma vait...sa nu mai zic de roxy care e o norocoasa,de ce-mi era frica in privintza mea de aia nu scap...se pare ca nici sarcina asta nu am putut pacali kg deshi m-am straduit nu gluma
sa vedem cum evoluez si sapt asta,dc tot asha tragic atunci intru serios in panica

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 22+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

anaxena un pahar cu lapte cred ca imi pun si eu

stefy ce frumos ca mergeti sa luati lucrusoare la printesa.

S-a intamplat minunea mult asteptata25+

Mergi la inceput

bb_yasmi asa m-am gandit si eu, ca au fost crampe ca imediat m-a scos si la wc si mi-a trecut , parca asa m-am usurat dupa aia. oi fi mancat ceva aiurea poate desi nu vad ce.

anaxena stai ca mai am pana la sfarsitul sarcinii. sa vedem daca pana la sfarsit o tin asa cu kg. parca vad ca bursc si dintr-o data iau kg. sper ca nu

Mergi la inceput

cine mai merge la eco saptamana asta?
eu abia astept sa merg vineri sa vad buburuza

Mergi la inceput

fetelor eu merg la baita si apoi in pat la desene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ce faceti burtici?

am uitat sa va zic ca saptamana asta o sa intru mai rar pentru ca al meu este acasa in concediu si am iesit la plimbare, am lenevit la tv.....

bb_yasmi ma bucur tar mult ca ai primit numai vesti bune despre bebe, ca este bine si a crescut cum trebuie

cu contractiile, mai fetelor azi asa m-am speriat. nu stiu daca a fost contractie sau ce-o fi fost. m-a luat o durere de burta de nu mai puteam sta in picioare, m-am dus repede si m-am intins. oare sa fie de la gaze, caci cam am, iar dupa ce am iesit la wc chiar mi-a trecut de tot, nu ma mai durea. am luat un gynipral si un no-spa ce mi-a dat doctorul pentru cazuri din astea si mi-a trecut. bebelina misca intr-una chiar si cand ma durea burta. dar mi-e frica de durerile astea si ma gandesc ce-or fi fost. efort n-am facut. abia astept sa merg vineri la doctor si-i zic. mai ales ca eu n-am avut dureri deloc si asta chiar m-a speriat.
voi ce ziceti? ati mai avut asa?

toate burticile.

roxy, poate ca a fost ceva colica intestinala daca zici ca ti-a trecut dupa ce ai iesit la wc..asta da dureri de burta brusc si ttrec la fel de repede..
eu n-am mai avut de ceva timp dureri, am inceput sa ma simt iar bine..doar cand exagerez cu sarea am o stare proasta, ma simt umflata si de fapt chiar mi se umfla toate alea..picioare, degete, burta ma doare..dar am identificat si elimin cauza,de muraturi nu m-am mai atins..

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Seara buna fete.
V-am citit, dar nu stiu dc nu cumva uit sa va nominalizez pe toate.
Ma bucur ca Stefy si Andreea au fost maia ctive azi, ma bucur ca Roxy are sotul in concediu...desi intra mai rar..avem noi timp sa vb mai mult sapt viitoare, asa-i?
Lavi, felicitari pt bb grasunel...eu nici n-am intrebat ce greutate are..mi-a zis ca flacaul e perfect si nici eu n-am intrat prea mult in detalii. In schimb mi-a spus ca am luat cam mult in greutate.Pai da, am 65,5 de kg si abia miine intru in 25 sapt. SUnt de groaza si ma simt maare...Ma apuc de dieta sa stiti, ca nu mai tine.
Fericirea cea mare e ca din decembrie imi da medical...mi-a spus: 'sigur,fara nici o problema'...si eu care ma tot codeam s-o intreb si am tot asteptat sa mai creasca sarcina...uuuf, ce bine, perfect!
Deci pot sa-mi controlez si mai bine alimentatia, sa mai fac miscare, sa-mi rezolv problemele. Sunt bucuroasa!
Strumpf, sa vina si jumatea cealalta de sac!!!Poate soacra de data asta
Anaxena, tu?
ALina, miine pun poze, le-am luat pe stik si maine la sv le pun...dar nu stiu serios parca in realitate sunt mai basoldina si mai umflata decit in poze..

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simona, da ai fost la eco ? sau la dr de familie ?
cu alimentatia ai incercat sa elimini sarea ? impuneti macar 2-3 zile si vezi cum te simti..la mine am simtit o schimbare f mare in bine, nu ma mai simteam umflata si durerile de burta au trecut..si ma simt mult mai usurica..cred ca de la mobilitatea mea care lasa de dorit cu picioare umflate si o stare de rau general...

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput