Fluturasi de martie-aprilie 2011 (69)
Raspunsuri - Pagina 18
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Ah, si am intrebat-o de ceaiul diuretic de la Fares...a zis ca in nici un caz, sa nu beau... Imi pusesem si eu o maare speranta in elSimona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
au, de ce ? eu ma bucuram ca am vazut ca ies mai usor la wc de la el
mami de Vlad 09.04.2009 si
s25 cu
bb_yasmi spune:
anaxena, ce inseamna "tragic" la tine?? cat ai pus pana acum in sapt 23?? daca spui 3 kg iti dau bataita ca te vaiti degeaba!!! 

mami x2 , de fetita cu codite si
s 26
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui roxy_s bb_yasmi deci cred ca n-a fost contractie aia de azi. ca eu nu simteam burta tare , doar ca simteam o durere asa, nici nu stiu exact pe unde o simteam dar tare neplacut este. fetelor, voi simtiti bebeii cand lovesc in " ceva" sa zic asa.... eu simt in zona apendicitei cum imi da cate unaaaaaa.... si mai simt in buric ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 25+![]() |
da, eu il simt in coaste si fficat

s25 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui roxy_s cine mai merge la eco saptamana asta? ![]() ![]() eu abia astept sa merg vineri sa vad buburuza ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 25+![]() |
si eu merg vineri

s25 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi miki ai gasit ceaiul?? ai inceput sa il bei?? ![]() mami x2 , de fetita cu codite si s 26 |
da..ieri am baut si azi..singura diferenta o vad la scaun..ies mult mai usor la wc, ceea ce e de bine..
dar acum m-a pus pe ganduri dr simonei..oare n-o fi bun ? oricum n-am exagerat cu doza maxima, am baut asa o cana doua..
s25 cu
bb_yasmi spune:
miki din cate am inteles eu (din ce am citit) simo nu a precizat la dr ca e vb de ceaiul diuretic pt gravide. si eu tot asa cam o cama (200 ml) max 2/zi.
s 26
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui alina.n![]() mami de Naty (10.04.2009) si s28 cu Alex |
ce facusi mami de stai ascunsa???
s 26

Imi pusesem si eu o maare speranta in el
David, Matei si
25+

Naty (10.04.2009) si