Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (110)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

au , laura, firimituri lasate de altii la micul dejun?! moamaaaa nu suport ! fiecare sa isi stranga masa domnule,pai daca fiecare si-ar lasa masa nestransa ? ma rog la noi in casa nu suntem decat noi doi,dar daca mananca el singur,isi strange masa ,mi se pare corect .

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

offff ce m oi face eu cu 4 barbati in casa??
daca si motanii seamana cu tacso......am imbulinat o

paturile le fac eu
cu aspiratorul vb lui flori, da din 2 in 2, daca nu stau langa el

sa vezi ce bici imi trag eu si cum o sa pocnesc din el....precum argatul pe plantatie de or sa mearga ca pe sarma

+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Ma duc sa-i dau lui Mario papica..
De la 2 se joaca pe afara..e transpirat leoarca si rupt de foame..da asa culoare faina are la obraz

Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

apropo de baiatul lui mama
am avut o colega de serv......pe fratesu il lega mumasa la sireturi la 25 de ani, ii aranja fularul la gat, iar cand se aseza la masa, pe langa faptul ca masa ii sufla in ciorba sa se raceasca, tipa la tacsu ¨prostule da si tu o furculita¨

+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Carmen eu am zis de cumnata mea pe aici. Habar nu are sa faca ceva de macare(in afara de cartofi prajiti si ochiri nu stie nimic). In ceea ce priveste curatenia dupa ea:cutite murdare, farfurii adunate de 2 zile la ea in camera, firmituri peste tot. Ca sa nu zic ca nici curatenie nu stie a face.Daca ar fi fost baiat mai intelegeam, dar asa nu ai tu curiozitatea sa vezi ce si cum e in bucatarie?

Laura

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tunde exact asta am zis si eu-ca o sa plateasca Robert oalele pe care le sparge ta-su...adica lenea cronica si ajutorul zero in casa; o sa-l pun pe Robert la de toate, macar sa nu aiba nor-mea soarta mea.

Eu-s in zona cu copil bolnav. Din nou!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

LUME LUME, ANUNT MARE ANUNT, O SA AVEM FETITA

Si data nasterii este 4 ianuarie daca nu chiar de revelion, era gresit 14 ianuarie, Bebelu te rog sa modifici in lista

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 31 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Ce sa zic la capitolul curatenie, desi am 2 femei in casa....tot fac si eu, dar asta pt ca sunt obsedata sa fie totul in ordine. A doua femeie a angajat-o sotul pt ca il puneam sambata la treaba.....

La fel si al meu cand ma vede ca inebunesc cand vad deranj si in loc sa le las lor pt a doua zi muncesc ca fraiera.....ma ia la misto ca le fac treaba lor ,dar nu pot.

Off tocmai am vazut o tragedie cu o mamica pe acasa....ma ia o frica de nastere de n-am crezut ca mi se poate intampla mie.

Bebelusi felicitari....bine ai venit in club, f frumos o sa ai pereche.

33 sapt cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

bebelusifelicitari pentru bebelina
madalina_m unde te-ai ingrasat mama?daca vrei sa vezi o adevarata grasa..uita-te la mine..eu chiar am luat,nu gluma..dar am sperante ca voi slabi dupa e nasc

Angie +29

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Patricia...ce frumos
sa va traiasca printesa

Simo 33 cu Eduard Matei

Mergi la inceput