Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (110)
Raspunsuri - Pagina 17
bebelu86 spune:
Patricia felicitari pt
. sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea. 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
33+ cu
Natalia Maria
Lorich spune:
Patricia felicitari! Eu nu stiam ca nu stiai pana cum! Important e sa fie sanatoasa!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
31+
gabivalceanu spune:
Bravos, BEBELUSI!
LOUTZY, cea mai tare cumnata... parca vad ca ia un prostavan de-o sa-i faca toata treaba. Ca alta iesire nu vad.
LORICH, sanatate la pui! Asa multe viroze ca anul acesta, n-am vazut niciodata.
SHUBULINA ce-o mai zice?
Va pup,
Gabi, Ioana si bebe de 28 de saptamini.
loutzy spune:
Patricia felicitari pt bebelina. Sa stea la mami in burtica pana la termen si sa fie sanatoasa.
Stiu ce tare e cumnata mea. Tot timpul zice ca o sa invete cand o sa se marite. Intrebarea e cine o ia asa fara sa stie a face ceva.

Laura
31+ cu
missmj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loutzy Carmen eu am zis de cumnata mea pe aici. Habar nu are sa faca ceva de macare(in afara de cartofi prajiti si ochiri nu stie nimic). In ceea ce priveste curatenia dupa ea:cutite murdare, farfurii adunate de 2 zile la ea in camera, firmituri peste tot. Ca sa nu zic ca nici curatenie nu stie a face. ![]() ![]() ![]() Daca ar fi fost baiat mai intelegeam, dar asa nu ai tu curiozitatea sa vezi ce si cum e in bucatarie? |
Stii cum e vorba, fie la ea acolo
!carmen
30+ cu
Andrei
adryiii spune:
Patricia felicitari pt bebelina!
Asa-i ca fetita iti doreai?
Madalina m esti slabuta, cred ca nu mananci f mult.
Gabi, cum pot sa te lase tot pe tine sa muncesti prin casa? Punemasa,strange masa, curata si tot asa....cere ajutor. Sau ii lasi sa se odihneasca acum si dupa ce vine bebele pui bota pe ei, nu?
Florintunde, mirela trebuie sa apreciem si modul in care fac barbatii curatenie. Eu asa ma bucur ca are initiativa (mai rarut), strange si masa, mai spala si vasele. Am fost norocoasa.
Danina, doua femei la curatenie? Imi imaginez o "casoaca"....mareeeeee
Loutzi sa stii ca sa e : va da cumnata ta peste cineva care ii va face de toate. Asa sunt unii oameni. Si nici nu vor si nici nu stiu cum ar putea sa fie altfel.
Mismsj sa stii ca si eu tot streg cate un geam, pe rand si oglinzi. Nu-mi place deloc sa fac asta. Termin si a doua zi cand bate soarele pe ele mai vad cate o urma...nu mai pot de ciuda atunci. Daca tot asa cald o sa fie le mai curat odata pana la sfarsitul lunii si atat cu stersul pe anul asta.
30 cu
elena alexandra
gabiu spune:
bebelusi, felicitari pt fetita
vas...nu sunt cu tija in afara, ci acoperiti, deci nu au cum sa intepe urechea ca si cei pt adulti. Sunt speciali pentru fetite nou nascute
. Initial si eu am fost sceptica dar cand am vazut la cineva.......
Si respectivei i s-a spus din maternitate ca sunt cei mai siguri cercei pe care ii vazuse asistenta in viata ei!
oricum...fiecare ia ce doreste ( noi mai luasem o pereche dar o sa-i pun mai tarziu, cand va mai creste, desi sunt tot mici si nu are cum sa i se deschida nici aceia)
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007 si
30+
fluturas2010 spune:
[red]bebelusi[red] felicitari
...de ce ai aflat asa tarziu???
fluturas
27
EMANUEL MIHAI+
MARIA CLARA
Shines spune:
din seria discutii cu fii-su..tati tocmai l-a anuntat pe bebe''o sa iti inghete curitzu acu, ca baga mami inghetata''
Asa..despre curatenie..aci m-ati lovit
innebunesc daca nu le fac eu cu mana mea..sotul meu face saracu, spala vase,praf..mop..tot,mai ales in ultimul timp insista tot mai mult sa faca dar nu il las eu.
pana acu am renovat doua apartamente..iar curatenia am facut-o singura..sotu era la servici pana seara, eu in concediu..nici nu m-a rugat nimeni cu ajutorul...da si daca o facea refuzam..sau mai rau, stateam sa frec dupa ele ca-s si io afurisita![]()
Simo
33 cu Eduard Matei