Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (5)
Raspunsuri - Pagina 5
ana_25 spune:
Ce fetita harnicuta are mama!!
De azi dimineata a facut kk de 4 ori!!
![]()
![]()
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
blackpanterro spune:
Fistiq, decat vitamine mai bine o dieta variata. Vitaminele de multe ori nu sunt absorbite calumea in corp si degeaba le iei.
Eu mananc absolut de toate si imi merge foarte bine si fetei la fel.Lapte este din belsug :)
Adriana mami de Isabelle Marie - 2 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
botosel452 spune:
Buna dimineata!
Am reusit si eu sa deschid calculatorul, dupa 2 zile de agitatie.
Am trecut si de marele stres cu botezul. Totul a fost in regula. Toata lumea ma felicita ce fetita cuminte am, ca nu a plans nici la biserica si nici la petrecere.Parca stia ca tre' sa dea bine ![]()
Asa ca a recuperat ieri totul: la 2 ore fix de la ultima masa incepea sa urle (nu sa tipe) ca vrea sa manance...dar noroc ca noaptea am putut sa dorm, ca eram rupta de oboseala...
Abia astept sa ies afara, ma simt putin ametita de cand m-am trezit.
Eu, cand am iesit din spital, am primit o reteta pentru o punga de vitaminte gen: calciu, magneziu, un complex de vitamine de la eurovita. Nu stiu ce efect au avut in afara de cel ca manacam ca sparta. Nici in sarcina parca nu manacam atata cat am mancat in primele zile de luat vitamine.
Fetele, am si eu o intrebare: este normal ca bebe sa aiba partzurile urat mirositoare? de cateva zile Alexandra ne cam ofileste si nu stiu daca e normal. Eu alimentatia nu mi-am schimbat-o si am o dilema cu privire la cauza 

bebecris26 spune:
Buna ziua. Abia am reusit sa adorm bebelinul trezit de la ora 6.30
Cristna mami de bebita David
bebecris26 spune:
Fetelor care alaptati la san lamuriti-ma si pe mine cu un lucru, poate v-ati confruntat si voi cu asa ceva. De cand am venit din maternitate i-am dat prima data san si apoi lapte praf completare sa se sature. Cam la o saptamana am inceput sa rarim LP si sa-i dam cam o data sau de 2 ori pe zi cate 30-40ml. Acum ca am destul lapte sunt zile cand papa numai de la mine. Problema e ca, o data la cateva zile lapticul meu scade brusc, chiar daca eu mananc suficient, si atunci sunt nevoita sa-i dau si LP ca sa satur copilul. De exemplu, de miercuri si pana aseara bebe a papat numai san, a fost f cuminte, a dormit bine, dar de ieri dupaamiaza a devenit agitat, a supt f des si aseara plangea de foame. am fost nevoita sa-i fac 60ml LP si s-a calmat. Oof, hai ca m-am intins..scuzati-ma dar nu stiu ce sa maio fac sa scot definitiv LP.
Cristna mami de bebita David
mari_paun spune:
salutare,
scuze pt lipsa ema ...isna nu am avut timps a va citesc sa va scriu...
botezul a iesit super, astept pozele ca sa va arat
bebe cumintel, numai ca de cateva zile ma suge de ma face franjuri, vrea in brate si nu am timp de nimic
Ema a devenit geloasa, tre sa-mi petrec mai mult timp pt ea, nu mai stiu cum sa ma impart, am apelat la o vecina sa ma ajute la curatenie ca nu fac fatza...
na ca urla...fug
pup
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce
PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
Klarisse spune:
Buna ziua si de la noi.
Mai3
pentru Filip
Fistiq la multe lunite fericite pentru
Tudor! 
Ionela felicitari pentru crestinare
.
Noi suntem bine, Matei creste foarte frumos, este din ce in ce mai expresiv, rade cu gura pana la urechi si gangureste. Suntem toti topiti dupa el. Are niste ochi mari albastri, sper sa semene cu mine macar la ochi ca in rest e tot tat'su
.
Acum e in curte cu bunica'sa si eu rad o cafea sa prind forte
.
Botezul noi il avem pe 4 decembrie, suntem in pline pregatiri..imi rup capul cu text pentru invitatie ca sunt impotriva dulcegariilor si patetismelor
..cred ca am sa compun singura
..
Maine e Sf.Matei
, ne pregatim de 

..
KLARISSE mami fericita de
MATEI
02/10/2010
anaalina spune:
Buna dimi la pranz
Eu ii dau lapte de la san si seara un bibe de 120ml humana pe langa ce papa de la mine, dar sa nu credeti ca doarme mai mult de 3-4 ore si cand se trezeste face un taraboi zici ca n-a mancat de 3 zile. Si in timpul zilei papa cam la 2 -2,5 ore.
Am gasit leacul la coloci--PROTECTIS- dar acum nu stiu cate zile
sa-i dau??????
andr33aaa spune:
va
si noi! a trecut si botezul, am un mic crestin in casa, Andrei. trebuie sa ma obisnuiesc sa ii spun pe nume, pana acum a fost orice, de la galushca la gargaritza... a fost foarte frumos, Andrei a fost cuminte (ca de obicei), a stat cu noi la restaurant pana la sfarsit. a avut o camera separata, unde nu se auzea muzica prea tare si nu era nici fum. asa ca ne-am distrat pana tarziu.
nastasie, buburuza, multumesc pentru raspunsurile referitoare la bubitza de la vaccin. azi mergem la vaccinul de 2 luni si o sa mai intreb si medicul de familie. am ceva emotii si azi - e vreo reteta minune ca sa nu apara febra? sau fiecare copil reactioneaza diferit?
fistiq - eu nu cred in expresia "laptele matern nu e suficient de bun". tu trebuie sa ai incredere in tine, sa stii ca ii dai ce e mai bun copilului tau. este posibil sa fie momente in care sa nu se sature, dar daca iti cere mai des trebuie pus la san mai des, asa se regleaza secretia, dupa modelul cerere / oferta. nu-ti mai face griji, intra in zen si fii convinsa ca faci totul foarte bine 
recunosc ca sunt un pic geloasa pe voi, fetelor care alaptati. eu am 3 saptamani de la operatia la san, inca merg la 2-3 zile sa schimb pansamentul, oricum lucrurile sunt mult mai bine acum, rana se inchide si durerea aproape a disparut. dupa 2 saptamani de pastile pentru ablactare, inca mai am niste picaturi de lapte in sanul sanatos, asa ca incep serios sa ma gandesc la re-lactare. daca ii spun medicului meu cred ca o sa se apuce cu mainile de cap ![]()
cat despre scoaterea LP, zic si eu ce cred (sau ce as face eu): l-as scoate pur si simplu. bb cere mai des, il pui la san mai des, deci stimulezi mai des si productia creste. dupa cum spuneam, cerere si oferta. dar treaba asa nu e chiar simpla, merge "vazand si facand"
o zi minunata sa aveti! noi fugim afara 
si sa nu uit.... am pus poze noi in albumul bebelusilor
cum fac sa streg pozele mai vechi? ma gandesc ca pe masura ce creste bebe, sa mai sterg din cele vechi, sa nu incarc prea mult albumul.
eveline spune:
hellau!
Ma bucur sa citesc ca toata lumea e bine pe aici si picii cresc ca din apa. Si noi am fost azi la dr deoarece nu-mi place deloc iritatia de scutec ce o are si dr mi-a confirmat ca e si o candida acolo (eu ma tratasem pe mine da pe el doar in gurita..a aparut in scaun si acum e sub forma de bubite pe piele in zona scutecului - of
). Cu ocazia asta ne-a cantarit si masurat. Cred ca suntem tot cel mai suplu flacau de aici insa eu sunt supermultumita. De la ultimul control de acum 2 saptamani a luat 750 g si 3 cm. Deci acum la 1 luna jumate avem 4150 si 58 cm. Dr a zis ca-i foarte bine dezvoltat avand in vedere ca e numai pe san si daca n-ar fi treaba aia din scutec ar fi perfect...o sa treaca si aia sper. Oricum nu mai am voie sa-l sterg decat cu ceai de musetel de acum...
Maine Bia are carnavalul toamnei si am stat pana acum de-am cusut frunze pe o rochie si am facut coronita din flori. Dar indata ies si eu afara cu Darian caci e superb.
Va pup si va doresc o saptamana minunata...
PS. Mie mi se pare ca totusi e influentat bebele de ceea ce mananc.. daca beau cafea sau mananc ciocolata sta si cate 5-6 ore treaz.. si bineinteles ca nu te mai poti intelege cu el de obosit ce e... si eu nu prea functionez fara cofeina, of...
mamica de
Andreea Bianca si Victor Darian