Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

andreea, sterge de tot albumul si faci altul cu poze noi.
eveline, felicitari pt hg si cm.recuperati voi.bucura-te ca ai lapte.e cel mai important.
sa va traiasca micii crestini tuturor celor care au avut botezul.
noi am iesit deja afara.pe dupa masa vrem sa facem o vizita la dr in familie :razvan si ta-su sa faca gripalul, eu sa cer o trimitere pt niste analize si daca tot ajungem sa cantarim si masuram si baiatul.
nu va zic ce bine ma simt si cu motanul acasa.e un cuminte, la fel cum il stiam.doarme toata ziua pe calorifer.doar ca mananca mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Daca-ti vedea ce gura pana la urechi am... m-am delectat cu pozele bebeilor din album, Doamne ca frumosi mai sunt toti! Sa fie si sanatosi!

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

multumim de urari fetili

la multe lunite Alexandru, Sarah, Andrei, Larisa, Irina si Alexandru! sa fiti sanatosi si voiosi

noi furam in copou ca baby cere atentie de vreo 2 zile si am zis sa nu ies eu cu el si ea cu soacra-mea ca de obicei ci sa mergem toti. si a fost f incantata ca asta mic dormind am putut sa ma dau cu ea pe topogan, in leagan, sa sarim in frunze, etc.

piticu' s-a cam prins ca exista mai multe tipuri de brate si ca numai ale lu' mami is fermecate asa ca cum se trezeste la altcineva plange ca vrea la mami. la mine trec toate ofurile la fel si daca plecam undeva - cum vin acasa si ma aude incepe sa planga ca sa il iau in brate si imi trage niste rasete stirbe ca maaaaare dor i-a fost de mami acum incerc sa stau cu el pe picioare pe o perna in camera la Alexandra si in acelasi timp sa ma joc si cu ea. tati e plecat pt inca o saptamana si pitica e dorita de noi. cand vine tati am zis ca plecam 2-3 zile undeva numai cu ea.

o zi faina sa aveti

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua.
Vlad e mai zambaret pe zi ce trece, iar eu nu mai pot de bucurie cand il vad asa. Plansetele nu mai sunt ingrozitoare, nu mai intru in panica.
Intrebare: ce as putea sa ii dau pentru a-i usura eliminarea gazelor? ca atunci cand il apuca noaptea, se foieste foarte mult si fosneste rau patutul si se sperie uneori trezindu-se astfel. Nu stiu cine intreba de mirosuri urate, dar ii raspund: al meu e un mic ,,Glade", dar eu m-am obisnuit si mi se pare ok, in schimb ta-su aseara a fugit de langa el

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
PS. pentru Botosel era raspunsul despre mirosuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Offf..i-am dat lui Matei sa pape, m-am chinuit vreo 10 minute sa scoata aerul si cand l-a scos a vomat tot in jet, m-am speriat de mama focului.
Acum cand ii mai dau sa pape? Ca nu stiu..cat sa las sa treaca?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Offf..i-am dat lui Matei sa pape, m-am chinuit vreo 10 minute sa scoata aerul si cand l-a scos a vomat tot in jet, m-am speriat de mama focului.
Acum cand ii mai dau sa pape? Ca nu stiu..cat sa las sa treaca?

KLARISSE mami fericita de MATEI
02/10/2010

probabil i se va face foame mai devreme de 3 ore sau la cat mananca el. asa ca ii dai cand va cere

eu am renuntat sa il mai tin pe Bogdan la strict 3 ore. are zile cand cere la 2-2 ore jumate si rade 180 ml. am observat ca atunci cand ajunge la cantitatea de 800-900 ml in ziua respectiva se opreste indiferent ca e la 18 sau 19 seara asa ca il las in pace pt ca vad ca a inceoput sa se cunoasca (pe el) acum ultima masa e pe la 19 seara si pana la 12-1 nu mai cere. incet-incet am scazut la 7 mese asa am facut si la Alexandra si la 6 saptamani avea program de 6 mese pe care si-l facuse singura.

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mai3, asa program am si eu ziua ca sa ii impac pe amandoi.insa eu trebuie sa ies cu amandoi ca nu are cine.cand e ta-su mai iese cu el.
dar asera am culcat piciul si am jucat toti 3 Piticot.deocamdata nu plange la altcineva in brate.bine ca nici nu l-au luat persoane straine decat astia apropiati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Mai3 si Matei papa la 3 ore ziua si noaptea la 3h 1/2- 4h uneori si mai mult. Eu ii dau acum 150 ml insa sunt mese cand rade tot si mese cand se opreste la 100-120 ml. Tu tot numai LP ii dai lui Filip?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Mai3 si Matei papa la 3 ore ziua si noaptea la 3h 1/2- 4h uneori si mai mult. Eu ii dau acum 150 ml insa sunt mese cand rade tot si mese cand se opreste la 100-120 ml. Tu tot numai LP ii dai lui Filip?

KLARISSE mami fericita de MATEI
02/10/2010

da, e numai pe LP. acum de cand cu debridatul nu mai regurgiteaza, a luat inapoi in greutate, se pare ca ii prieste tratamentul. scoate niste ragaituri de om mare fara laptic bine, si biberoanele cele noi il ajuta clar.

miercuri ne-am programat si noi la vaccin. se pare ca DTP-ul il vom face totusi

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna fetelor!

La multe luni sarbatoritilor!

Fistig ti-am trimis PM cu ce m-ai rugat!

Meme de Maiu' si Lulia

Mergi la inceput