Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (5)
Raspunsuri - Pagina 7
Klarisse spune:
Mai3 e foarte bine daca a recuperat greutatea si ii prieste debridatul. Si lui Matei ii face bine combinatia Debridat Espumisan..are zile bune de cand nu a mai facut colici deloc..
Ce LP folosesti? Noi suntem pe Nestle NAN HA 1 de cand am iesit din maternitate..si acolo tot NAN dadeau..
Fistiq spune:
Office, saru'mina mult! Ramin datoare Nici nu stii cit m-ai ajutat!
camisv, tot elevit mi-a recomandat si mie pediatra. Nici nu a mai fost nevoie sa o intreb, a facut-o din propria initiativa. Mercic de raspuns!
blackpanterro, din pacate nu pot minca orice si sincer nici pofta prea mare n-am. Ma iau cu bbele si uneori ma apuca si prinzul tot nemincata. Sunt certata rau in familie pe tema asta, stai linistita
Asa, cu niste vitamine macar sa mai redresez cite ceva(Ca si Fe in 1 rind), pina imi revin la normal cu programul asta haotic. Laptic am.
Klarisse, merci de urari!
andr33aaa, crede-ma ca abia mi-am stapinit azi lacrimile la doctor cind mi-a zis acelasi lucru despre laptele matern, in conditiile in care Tudor nu a prea luat in greutate. Doar 600 gr fata de nastere, si 780 gr fata de externare.
Chiar cum se face raportarea? Cred ca pediatra a luat in considerare greutatea de la nastere, ca tot ii dadea inainte cu "doar 600 e putin".
Una peste alta, noi ne-am intors cam pleostiti de la doctor. Avem mai multe problemute care pe mine ma cam streseaza. Una e greutatea, alta e un suflu sistolic la inimioara si mai e si acneea bebelusului care de fapt e eritem alergic Vreau si eu la mama
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
maitreyi spune:
klari de ce ii dai HA? noi suntem pe milumil.
fistiq-ule greutatea se calculeaza de la iesirea din maternitate asa ca 780 e foarte bine bre. hai grup hug suflu au ai mei amandoi, am si eu, si sor-mea. depinde de gradul lui, etc. v-a trimis la alte echo-uri, etc sau ti-a zis doar informativ? stai calm. mai vrei unu? hai
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Klarisse spune:
HA pentru ca din ce mi-a zis la Arcadia..daca eu sau sotul avem istoric de alergii e mai bun asta..si tot de asta am luat..nu-i ok?
nastasie spune:
fistiq, si eu zic ca e bine cat a luat.nu-ti mai face atatea probleme.mai3 are dreptate cu suflu.hai capul sus.or sa treaca toate.
al meu azi a fost argint viu.afara nu a dormit cand a venit in casa nu a dormit.abia acum motaie.cat l-o tine oare?
si al meu are periaode, cand rade 150-180, insa se mentine la 120.asta e portia lui.
mai3, sa stii ca nici eu nu il mai tin 3 ore.media lui e 2, 5 ore.noaptea papa la interval mai mare.aseara a mancat la 22, apoi la 2 si dimineata la 6.30.ziua are mai multe mese.
Fistiq spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maitreyi klari de ce ii dai HA? noi suntem pe milumil. fistiq-ule greutatea se calculeaza de la iesirea din maternitate asa ca 780 e foarte bine bre. hai grup hug suflu au ai mei amandoi, am si eu, si sor-mea. depinde de gradul lui, etc. v-a trimis la alte echo-uri, etc sau ti-a zis doar informativ? stai calm. mai vrei unu? hai ----- O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Mai3, merci, chiar am nevoie
E de grad 1, nu e cine stie ce am inteles, o sa dispara de la sine...
La nastere i-au facut o eco de cord ca s-a nascut cu o greutate mai mare decit media si in plus i-au ascultat si suflul asta, si cica asa se impunea. In afara de suflu, a fost ok, dar cu recomandarea de a-i repeta eco la 1 luna. Azi l-a ascultat si doctora asta noua si l-a auzit clar, agitat fiind cupilu'(mama ce a mai plins!).
Asa ca a ramas sa mergem la eco de cord, cum ne-a fost spus inca din maternitate, ca azi n-am reusit s-o facem desi am vrut. Am facut doar sold si abdomen. Si am facut si pisu la tanti acolo pe masa
Merci again de sustinere
Buburuza_10 spune:
Saluut!
La multi ani puilor care mai implinesc azi o lunita! Felicitari noilor crestini si familiilor lor!
Am vazut bolfosenia de Lora si capsunelul de Simona!!! Cat sunt de dulci!!!
Fetelor, va rog sa imi mai trimiteti si mie inca o data coordonatele contului bebeilor. Spre rusinea si indignarea mea , nu am reusit pana in acest moment sa-l accesez...
Azi am fost la vaccinul de 2 luni + 1 sapt. Pisica a plans 1 minut dupa care a dormit lemn 3 ore!
Mai3, uite schema de vaccinare:
- la nastere: BCG si HBV
- 2 luni: Penta 1 (DTP, Heb-B, Hib) si PCV 7-1
- 9 sapt: IPV
- 4 luni: Penta 2 (DTP, Heb-B, Hib), PCV 7-2 si OPV 1
- 6 luni: Penta 3 (DTP, Heb-B, Hib), PCV 7-3 si OPV 2
- 9 luni: vit A 100 000 IU
- 12 luni: MMR 1
- 18 months: MMR 2, DTP Booster, OPV Booster, Vit A 200 000 IU
MMR este echivalentul ROR-ului.
Va ez!
maitreyi spune:
citat din mesajul lui Klarisse HA pentru ca din ce mi-a zis la Arcadia..daca eu sau sotul avem istoric de alergii e mai bun asta..si tot de asta am luat..nu-i ok? KLARISSE mami fericita de MATEI 02/10/2010 |
ideea e ca nu se da decat daca se observa vreo alergie. asa mergi cu el inutil acum. mai nou se recomanda pt primele 10 zile HA apoi se trece pe normal daca nu ai semne mari si clare de intrebare ceea ce la voi nu cred sa fie cazul. si al meu a bagat HA in maternitate dar acasa i-am dat normal pana la 10 zile tot nan ca sa nu schimb brusc si din ziua 11 e pe milumil. eu nu is prea mare fan nan in general dar e parerea mea proprie si personala contine si soia pe langa toate celelalte si sunt sanse ca si de la asta sa aiba colicei. insa stiu copii care merg f bine cu el.
-----
Slava Tie, Doamne!
maitreyi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fistiq
Mai3, merci, chiar am nevoie E de grad 1, nu e cine stie ce am inteles, o sa dispara de la sine... La nastere i-au facut o eco de cord ca s-a nascut cu o greutate mai mare decit media si in plus i-au ascultat si suflul asta, si cica asa se impunea. In afara de suflu, a fost ok, dar cu recomandarea de a-i repeta eco la 1 luna. Azi l-a ascultat si doctora asta noua si l-a auzit clar, agitat fiind cupilu'(mama ce a mai plins!). Asa ca a ramas sa mergem la eco de cord, cum ne-a fost spus inca din maternitate, ca azi n-am reusit s-o facem desi am vrut. Am facut doar sold si abdomen. Si am facut si pisu la tanti acolo pe masa Merci again de sustinere ******************************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
si baby a facut echocord la nastere tot din cauza suflului, ni s-a spus ca se inchide pana la 4 luni, daca nu pana la 6, daca nu pana la 7 ani, daca nu - va trai cu el bine merci noi nu ne-am mai agitat.
bubu merci fain! ce e IPV-ul ala? nici vitamina a nu prea o inteleg de ce se face in rest suna cam ca la noi.
-----
Slava Tie, Doamne!
Fistiq spune:
citat din mesajul lui nastasie fistiq, si eu zic ca e bine cat a luat.nu-ti mai face atatea probleme.mai3 are dreptate cu suflu.hai capul sus.or sa treaca toate. al meu azi a fost argint viu.afara nu a dormit cand a venit in casa nu a dormit.abia acum motaie.cat l-o tine oare? si al meu are periaode, cand rade 150-180, insa se mentine la 120.asta e portia lui. mai3, sa stii ca nici eu nu il mai tin 3 ore.media lui e 2, 5 ore.noaptea papa la interval mai mare.aseara a mancat la 22, apoi la 2 si dimineata la 6.30.ziua are mai multe mese. adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10 varsta lui razvan |
Merci pt umar, cred ca o sa mai am nevoie de el, ca tati se intoarce acasa cu un cintar de bbei
Plus o sacosa de produse pt alergie. Eu sper sa fie de la detergent si nu de la vreun aliment pe care il maninc eu...
Diseara am iar program de spalat ca atunci cind eram cu burtica si-i pregateam hainutele