Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (5)
Raspunsuri - Pagina 4
Fistiq spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Buburuza_10 Buna dimineata! Va poftesc la si ca mic dejun... cate o banana! Nu vreau sa mananc mai mult, doar doar mai slabesc si eu un pic... Mai am 10 kg de dat jos.. greu, foarte greu! Fistiq, am gasit un site romanesc http://www.bebet.ro/ Stiu ca si cei de la mothercare au (am vazut in catalogul de aici si ma gandesc ca ar trebui sa aiba aceleasi produse si in Ro). Nu stiu cat sunt de bune si de usor de imbracat, trebuie incercate. Esential pentru mine a fost insa ca materialul sa fie 100% bumbac, suficient de subtire si cu ceva gaurele astfel incat sa poata respira copilul si sa fie usor de imbracat. Asadar iti recomand husa-sal (dar nu am gasit poze pt acest model, daca vrei iti trimit poze cu husa mea). Sa avem o zi linistita cu multe zambete si fara colici! mami de Sofia (8/9/10) |
Da, Bubule, spune-mi te rog unde pot vedea poze cu cover-ul ala al tau. Eu am intrat pe amazon si m-am uitat la citeva acolo. Sunt mai multe modele... La unele scrie ca sunt 100% bumbac si permit o buna ventilare/ circulare a aerului. Sunt hotarita rau pe asa ceva
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
Fistiq spune:
Acu' ca tot vorbirati, mi-am amintit ca si noi am primit cado' un marsupiu de la Chicco. Cred ca miine o sa-l folosesc, cind mergem la control si sper sa ne descurcam fara prea multe urlete si proteste, asa cum s-a intimplat cu wrapul
O sa ajung sa am colectie in casa cu tot felul de lucruri inutile in ale bebelitului Eh, daca am un copil mai special la care nu se aplica mai nimic din regulile generale...
Intrebare: Mamici care alaptati, voi luati ceva suplimente de vitamine, gen Elevit? Eu o sa intreb miine pediatrul sa vad ce parere are.
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
camisv spune:
Buna seara si de la noi
Citat: |
citat din mesajul lui Fistiq Intrebare: Mamici care alaptati, voi luati ceva suplimente de vitamine, gen Elevit? Eu o sa intreb miine pediatrul sa vad ce parere are. |
mie chiar mi-a recomandat pediatra la prima vizita sa iau vitamine si am luat Elevit. Cred ca sunt necesare si pentru ca evitam anumite alimente. Chiar mi s-au terminat de cateva zile si parca simt ca sunt mai obosita.
Vorbeati de marsupii.Si noi am fost astazi la plimbare in "manduca". Sotul l-a cumparat si sper sa fie o investitie buna, ca noi vrem sa ne plimbam prin padure si sa mergem la munte si caruciorul nu ne-ar fi de folos. Ieri am fost la plimbare cu caruciorul, dar am pus scoica si a fost super incantat ... ca si la noi landoul are ace,nu-i bun decat daca doarme
Bebeii vostri au secretii/mucisori?.Tudor are si desi dr.-ita zice ca nu-i racit, saracul noaptea respira greu. Parca nu mi se pare normal.
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.2010)
ionela.n spune:
Bunaaaa
Sambata am avut botezul, a fost f frumos si linistit. Punem poze azi
fetelor, azi se spala rufe? Am vazut ca e cu cruce neagra in calendar
--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)
ana_25 spune:
Buna dimineata!!!
Am vazut pozele cu bebicii!!Superbi toti!!
Cami, si Maia a fost plina de muci,de se ineca in somn,dar i-am tot tras cu batista bebelusului de mai multe ori pe zi,si au disparut de la sine!
Ionela felicitari pt micuta crestina!!!Eu am bagat deja o tura la spalat!!
Maia e tot mai cuminte,doarme bine noaptea,nu mai plange atata,si ziua sta cu mami de vorba sau in leganus.
Dar nu stiu de ce ,mai nou,varsa cam la jumate de ora dupa ce papa,si varsa destul de mult chiar daca nu se agita si sta cuminte.!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
ana_25 spune:
KAAAAAAAAAATTTTT!!!!WHERE ARE YOU?????
Poze
Cum s-a nascut Maia
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o portie de snitele de pui de la tara. Azi don'soara a dormit de la 7 la 9, asa ca am avut timp sa fac si snitele, sa ma si spal, sa si mananc. Acum vad ca sta cuminte pe pat si se uita in oglinda, dar nu stiu cat o mai tine.
Ionela, felicitari pt. botez, asteptam poze!
Am primit si noi marsupiul Iustinei inapoi - a fost la Iustina, apoi la fina-mea, apoi la nepotel, iar acum s-a intors la Adelina. Dupa ce nu o sa-l mai foloseasca ea, tre' sa nasca o alta cumnata de-a mea, asa ca va merge la alt bebel, impreuna cu marea majoritate a hainutelor. Asteptam sa vedem ce e, mai nerabdatoare-s eu, ca a mea cumnata nu vrea inca sa afle.
Ana, nu stiu ce-o fi cu varsatul Maiei..la mine n-au varsat niciuna, nu's ce sa-ti zic.
Mi-a recomandat si mie dr. sa iau calciu si fier sau Elevit, da' io n-am luat nimic...nu ca n-as fi vrut, dar numai la asta nu mi-a stat mie gandul.
Mai3, "La multi ani" lui Filip!
No, va las, ca se foieste bolfosenia, nu-i mai convine tratamentul. Ma duc s-o pregatesc de iesit afara.
O zi frumoasa va dorim!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Lora multumim de snitele!! Plimbare placuta!
Poze
Cum s-a nascut Maia
LoraG76 spune:
Poze noi
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)