Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Am reusit sa incarc si eu niste poze in albumul bebelusilor.

Zozela unde pot vedea poze cu Maria cafenia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Tanamera - ia incarca si pe facebook, am vazut ca ai reclamatii

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Tanamera - ia incarca si pe facebook, am vazut ca ai reclamatii

Sper sa reusesc sa incarc si acolo cateva poze,nu ma certa si tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare la mamici si pupici la bebici!

vad ca ati pus colicii la colt multe dintre voi,f bine mama lor de colici...noi nu avem deloc colici e f cuminte bb plange doar de foame dar cum papa cum tace

s-a mai reglat si cu dormitul noaptea mai doarme si el 2-3 ore legat nu se mai trezeste in fiecare ora...din pacate seara am bagat un bibe de LP completare ca e jale fara

azi am fost la pediatra la control si e ok are 57cm si 5.6kg acush facem 2 luni...pediatra zice sa-i scot lp ca nu e nevoie ca e f bine copilul chiar grasutzeu nu-l vad asa gras ma rog...

noi tot puffies folosim la david nr 5 si la bb nr 3 ca 2 deja ii lasa urme la chischutze intre picioare

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica
...din pacate seara am bagat un bibe de LP completare ca e jale fara

Eu ieri i-am dat o sticla de LP dupa tzitzi, deoarece a miorlait de la ora 13 pana la 18 din ora in ora de foame. A ras 90 ml.
Asa ceva inca nu am patit cu ea.

Azi iarasi a miorlait de dimineata pana la 13, iarasi de foame desi ii ofeream sanul din ora in ora. La pranz am cedat, i-am dat din nou si LP (a baut doar 30ml) si de atunci doarme linistita.
E puseul de crestere? Gresesc ca ii dau LP completare? Pana acum i-a ajuns doar de la tzitzi. Nu stiu cum sa fac sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

huggies is the best da' scumputi si nu i-au bagat decat in farmacii. noi am dat vreo 700 de mii pe un pachet mare de 62 buc. partea tare e insa ca nu am folosit din ei decat jumate ca i-au ramas mici so, daca ii vrea cineva ii dam cu drag. is 3-6 kg da' noua ne-au venit pana pe la 5 jumate. strigati daca va sunt necesari si ii trimite baba

puffies noi ii luam din carfu, la pitica nr 5 si la el nr 3. sta toata noaptea cu ei. dimineata zici ca are o ghiulea la fund dar absoarbe f bine si nu e ud, nu e iritat, nu nic.

tunde maxim 10-15 ml mai regurgiteaza/ 24 ore ceea ce io zic ca e super ok

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Am vazut io huggies in Real.. la voi e Real?? Toate marimile la pret de hipermarket

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Sa va zic ce-am facut eu azi.
Care va sa zica am scos copilul afara...eu, el, pasarelele si gazele. Cu alte cuvinte liniste mare dar si plictiseala... nu pot sta la nesfarsi uitandu-ma cum creste iarba. Ma batea gandul sa fac o pizza si daca tot fac sa fac si o paine sa nu mai cumpar. Mi-era frica sa las copilul afara chiar asa fara sa-l vad... si l-am dus pe terasa chiar in dreptul usii pe care am lasat-o deschisa. Noi nu am mai lasat usa de la terasa deschisa de cand avem cainele....care cum o vede cum o tuleste in casa, intai la mancarea pisicii pe care o haleste dintr-o inghititura si daca nu esti pe faza, de bucurie marcheaza si teritoriul..
Si cu un ochi la carut cu unul la aluat. Si a inceput distractia... cainele hop in casa...si uite asa o ora am facut dresaj (ara tipete si batai). Cum intra cum o scoteam cu "nu-i voie" si afara cu "sezi". Cred ca am facut pe putin 50 drumuri...dar... am cel mai cuminte catel acum. Sta in prag, nu mai intra si "pazeste" carutul.

Va poftesc la o felie de pizza!

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

klari de ce ii dai HA? noi suntem pe milumil.

fistiq-ule greutatea se calculeaza de la iesirea din maternitate asa ca 780 e foarte bine bre. hai grup hug suflu au ai mei amandoi, am si eu, si sor-mea. depinde de gradul lui, etc. v-a trimis la alte echo-uri, etc sau ti-a zis doar informativ? stai calm. mai vrei unu? hai

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mai3, merci, chiar am nevoie
E de grad 1, nu e cine stie ce am inteles, o sa dispara de la sine...
La nastere i-au facut o eco de cord ca s-a nascut cu o greutate mai mare decit media si in plus i-au ascultat si suflul asta, si cica asa se impunea. In afara de suflu, a fost ok, dar cu recomandarea de a-i repeta eco la 1 luna. Azi l-a ascultat si doctora asta noua si l-a auzit clar, agitat fiind cupilu'(mama ce a mai plins!).
Asa ca a ramas sa mergem la eco de cord, cum ne-a fost spus inca din maternitate, ca azi n-am reusit s-o facem desi am vrut. Am facut doar sold si abdomen. Si am facut si pisu la tanti acolo pe masa

Merci again de sustinere

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

buna tuturor.imi pare rau ca nu reusesc sa scriu mai des (eu intre timp am inceput si serviciul asa ca intre doi copii casa si servici e mai greu sa tin pasul)dar va citesc zilnic si ma bucur ca toti bebelusii sunt bine.by the way , m-am uitat in album si intradevar in aceasta odisee sunt cei mai frumosi bebelusi din lume .am pus si noi cateva pozici.
in legatura cu suflul ala la inimioara , eu sapt trecuta am fost cu amandoi piticii la doctor (erau mucosi amandoi) si pediatra mi-a spus ca Sara are un suflu la inima.m-am panicat toata si am mai fost la 2 pediatri care miau spus in felul urmator:toti copii se nasc cu o gaura in inima care urmeaza sa se inchida pana la varsta de 8 ani asa ca ESTE NORMAL SA SE AUDA UN SUFLU SLAB LA INIMA.
am crezut ca lesin de spaima pana am ajuns la alti doctori.
de aceea cred ca nici noi nu ar trebui sa va speriati.
va imbratisez tare de tot pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fistiq, ziceai de Fe...sa ai grija cand iei fier sa nu consumi lactate ca nu se va asimila, fierul se asimileaza cel mai bine cu vit C sau mancand produse ce contin fier.

Adriana mami de Isabelle Marie - 2 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Tanamera, cred ca ultima poza din albumul meu ii apartine lui Albert, nu? Dar ce seamana cu printesa mea mica, asa arata si pisicuta mea cand doarme pe o parte

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa

Mergi la inceput