Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (5)
Raspunsuri - Pagina 12
Buburuza_10 spune:
Puiutza, nu mai sangerez, slava Domnului! Ma cam saturasem pentru ca a durat vreo 10 zile. Acum ma simt ok!
Si eu tot Pampers Premium folosesc. Imi plac ca sunt mai subtirei si mai putin sintetici fata de Pampers-ul clasic. Altele nu am incercat, dar daca imi puteti recomanda ceva cat mai lejer (avand in vedere caldurile de pe aici) v-as fi recunoscatoare!
tanamera spune:
Remember me?
Mii de scuze ca nu am mai trecut pe aici,decat cu cititul,asa ca bine v-am gasit in noua casuta,plina cu multi bebelusi crestinati.Noi vom avea botezul in 27 noiembrie.
Acum ne-am intors si noi de la pediatru,toate bune,am luat in greutate 1100 g si 2 cm.
Zozela abia maine implinim o luna,dar iti multumim de pe acum pentru urare.
Maitreyi esti multumita de noile biberoane?Mai regurgiteaza Bogdan?Si noi ne batem de problema asta de cateva zile.
Pentru colici foloseste cineva bonisan,cum e?
Deja ma cam intind.
Pupam toate fetele si bebelusii!
tutz spune:
Salutare mamici!
Noi folosim Pampersi clasici si premium care (am cumparat din fiecare). Premium care nu rezista nicidecum la "productia"de kk, cam tot timpul avem incidente. DE aceea prefer sa-i pun din aceia clasici cand stiu ca face kk (deja stiu aprox programul ei), si-n rest ii pun premium care sa terminam odata pachetul. Incidente mai avem si cu clasicul, dar mai rar. Ma gandesc serios sa cumpar altceva. Puffies nu am vazut, in schimb am auzit multe bune si frumoase de Huggies - foloseste cineva?
Am mai vazut in Auchan scutece ecologice de la Moltex, am si cumparat, dar mai astept sa creasca pitica (au numai nr 2 - de la 3 la 6 kg). A incercat cineva acestia cumva?
Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
nastasie spune:
dar pachetul de la puffies nr 4 cate bucati are?si cat costa?si eu ma gandesc sa-i schimb.noi cu kk mai rar avem incidente, mai mult cu pipi.bine e si frichinit copilul si cred ca pampersul se misca si il gasesc ud pana la piele.in rest asa nu am avut probleme cu ei si folosim din cei clasici.huggies nu stiu.eu la razvan numai pampers am folosit.
maitreyi spune:
huggies is the best da' scumputi si nu i-au bagat decat in farmacii. noi am dat vreo 700 de mii pe un pachet mare de 62 buc. partea tare e insa ca nu am folosit din ei decat jumate ca i-au ramas mici so, daca ii vrea cineva ii dam cu drag. is 3-6 kg da' noua ne-au venit pana pe la 5 jumate. strigati daca va sunt necesari si ii trimite baba
puffies noi ii luam din carfu, la pitica nr 5 si la el nr 3. sta toata noaptea cu ei. dimineata zici ca are o ghiulea la fund dar absoarbe f bine si nu e ud, nu e iritat, nu nic.
tunde maxim 10-15 ml mai regurgiteaza/ 24 ore ceea ce io zic ca e super ok
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
oramona spune:
Avem o poza noua in album , adica ultima pozica nu ne apartine, o revendica careva? E un dulce bebelusul si chiar seamana cu printesa mea.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa
bebecris26 spune:
Buna ziua dragelor si dragalasi bebelusi. Bebe al meu a dormit foarte bine azinoapte, era asa obosit.. a stat treaz de la ora 6 jumate dimineata si pana aseara la 11, a dormit cam 2 ore toata ziua. Aseara a avut si niste crize de plans de nu mai stiam ce sa-i fac, ne confruntam mai rar noi cu asa crize dar si cand sunt intru in panica. Nu mi se pare normal ca un bebe de o luna jumate sa nu doarma 12 ore deloc dar nu stiu ce sa-i fac. Are si zile cand doarme bine dar si cand nu doarmee e groaznic, i se inrosesc ochisorii de oboseala.
Cristna mami de bebita David
maitreyi spune:
fetele am preluat un mesaj de la o mamica de pe un forum unde activam candva. o poate ajuta cineva?
"buna fetele...am o rugaminte la voi...are cumva cineva vreo cunostinta la spitalul Floreasca?va spuneam in urma cu ceva timp de verisorul meu calcat de tren care e inca internat acolo...are dubla fractura de coloana si alte minuni...problema e ca personalul medical se poarta foarte urat desi mama lui a cheltuit in 3 saptamani 4000 de euro acolo...nu e nevoie sa va spun pt ce...si cu toate astea nici macar nu vor sa discute franc cu ea macar sa stie la ce sa se astepte..acum trebuie si operat la coloana si ii trebuiesc niste suruburi si alte tije, etc care costa f multi bani si chiar nu mai dispune saraca..ar vrea sa afle macar daca are sau nu sanse...ar vrea ca cineva sa fie sincer cu ea si sa nu urmareasca doar interesele financiare....e cumplit..un prieten de familie, profesor neurochirurg la Iasi spunea despre astia de la Floreasca sa invete sa fie mai intai oameni si apoi doctori...din pacate nu-l putem transfera la Iasi pt ca starea lui nu o permite....va multumesc"
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
tutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maitreyi puffies noi ii luam din carfu, la pitica nr 5 si la el nr 3. sta toata noaptea cu ei. dimineata zici ca are o ghiulea la fund dar absoarbe f bine si nu e ud, nu e iritat, nu nic. |
Mai3 - ii dai deja 3 la Bogdan??? oups...
Daca a mea are 4,2 kg, ar trebui sa-i iau pampersi mai mari ?
Eu inca ii dau 1..
Cu asta se explica incidentele la kk?
Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Fetelor lui Maiu cred ca ii apare primul dintisor! e posibil?are o mica pata alba pe gingie ca un coltisor si isi roade mainile tot timpul...Iuliei i-au aparaut la 3 luni si jumatate, Maiu are 2 luni si jumatate, inseamna ca pe urmatorul il scoatem gata "mobilat" in gurita????!!!! Meme de Maiu' si Lulia |
office, pe bune, m-ai facut sa rad cand credeam ca ma apuca plansul...am o stare naspa rau, da' m-ai facut sa rad! Merci! Si eu ma gandeam ca Ade e pe cale de-a se alege cu dinti, da' credeam ca-s eu nebuna..acum sunbtem 2 oare?
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)