Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buburuzule, ma bucur ca ai avut o noapte linistita. Pentru ca ai zis ca nu ai vazut pozele si nici nu ai pus fotografii in albumul bebelusilor, ai PM.
Fetelor, eu scot si 150 ml cu o pompa manuala , dar imi ia si o ora. Cu una electrica merge mai repede? Gaza mea , dupa ce mananca numai 5 mese pe zi, nu o conving sa manance mai mult de 100-120 ml sub nici o forma. Si aia cu plans, scuipat, mai ales daca e LP, daca e de la mine , papa 120, daca nu si numai 60. Bine macar ca ai in greutate, ca avem niste bulanase si bolfite .
Va

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa

Mergi la inceput

Summertime , multumesc de raspuns, eu scot intre 100-150, dar noaptea si dimineata, in rest pana in 50, bine ar trebui apoi sa am si timp , adica sa ma lase gaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

!!Albert Ciprian,Maria,Alexandru!!

'neata!

Da,da,daa! Si eu cred ca as zbura la 54 kg Si eu tot atunci am vazut ultima data numerele astea pe cantar Sau e de plans? Eh,las' ca macar ni se vad ridurile mai tarziu

Puffies? Unde,de cand,cum? N-am auzit de ei Noi am trecut la Libero,de la Huggies,si-mi plac,sunt ok.Care-i treaba cu pufosii astia? Cine-i face? Eu ma gandeam sa incerc Pampersul ala subtirelu'..L-a incercat cineva?Cum e?

Oh,Doamne,asa e-primul Craciun cu bebe a fost cel mai frumos Craciun din viata noastra Bine,noi suntem si ChristmashooliciAbia astept sarbatorile de anul asta! Si noi l-am rezolvat pe Mos Nicolae.La noi vine numai cu dulciuri si fructe.Am hotarat sa ne tinem tari si sa nu cumparam nimic altceva.Jucariile si chestiile mari sunt aduse de catre Mos Craciun!Aia sa fie bucuria si sa stimdomne',ce asteptam!

Greutatea lui bebe nu se calculeaza de la greutatea de la nastere?Eu asa stiam-ca ce se pierde,e fiziologic si nu se calculeaza ca(,)castig.

Am ramas la pagina10.Trebuie sa iesim afara.

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Zoze, eu folosesc numai pampers de ala subtirel. Si imi place, am avut si un bax micut primit de ala normal si se vede diferenta, la grosime ma refer. Noi incidente nu am avut si o schimb de la de 3 ori pe zi , pana la 7-8, in functie de numarul de scaune, ca un pampers plin pana acum nu cred ca am avut decat intr-o dimineata.
Acum cei drept nici alta marca nu am incercat sa vad diferenta, eu sunt multumita cu astia subtiri si pufosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neataaa!

Care-i pampersu' subtirel? Premium care? Noi d'astia folosim... multumiti si fara incidente.

Intrebare pt fetele care au achizitionat girafa Sophie: sunt interesati bebeii de ea? de la ce varsta?

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Neata si de la noi.

Buburuza esti ok in final cu Cezarette - ai mai avut snagerari? Trebuie sa incep si eu sa iau si nu stiu daca sa o fac sau sa mai astept.

Eu am si pampersi premium de-aia subtiri - dar pt. ca facem KK moale si mult o data - cu ala ii iesa aproape tot timpul si se murdarea si pe body si era dezastru. Cu puffies raman inauntru si nu am avut probleme. Iar peste noapte il tin de la 8 seara pana la 5 dimineata si e ok. Cu pampers trebuie sa il schimb la fiecare masa ca se umple repede.

Puffies - pachetul de 82 buc. nr. 3 is cam 65 ron in Carrefour - am gasit in rEal o oferta cu un bol cu lingurita de la primii pasi -initial era 55 ron pachetul dupa aia l-au scumpit si l-au facut 62 ron. Eu renunt de tot la pampers. Voi mai incerca Huggies cand o sa ii gasesc prin supermarketuri nu in sensi.Altfel ramanem pe puffies. MErsi Mai3 de pontul cu ei.

Va pupam - o zi faina la toate!

Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

A si mai vroiam sa spun - promisesem ca o fac - despre wrap. In weekend am fost pe coclauri cu bebe in wrap si am stat vreo 3 ore si Alex a dormit dus intr-una si i-a plauct tare mult. Si nu m-a durut deloc spatele - a fost foarte comod.

Noi suntem foarte multumiti de el si il recomandam cu caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

PROTESCTIS- l-am dat seara ca atunci o am si pe cea mare pe langa mine si le dau la amandoi.Nu cred ca conteaza momentul ci sa nu uiti sa-l dai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

A si mai vroiam sa spun - promisesem ca o fac - despre wrap. In weekend am fost pe coclauri cu bebe in wrap si am stat vreo 3 ore si Alex a dormit dus intr-una si i-a plauct tare mult. Si nu m-a durut deloc spatele - a fost foarte comod.

Noi suntem foarte multumiti de el si il recomandam cu caldura.

Eu sunt foarte interesata de wrap. Poti spune si ce model ai luat si de unde? Multumesc

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Fetelor lui Maiu cred ca ii apare primul dintisor! e posibil?are o mica pata alba pe gingie ca un coltisor si isi roade mainile tot timpul...Iuliei i-au aparaut la 3 luni si jumatate, Maiu are 2 luni si jumatate, inseamna ca pe urmatorul il scoatem gata "mobilat" in gurita????!!!!

Meme de Maiu' si Lulia

Mergi la inceput