Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

deci ce am retinut.
gasesc huggies in real?ohooo, de cand nu am mai fost prin real.iar pufies in carrefour.deci nu stie nimeni cate buc sunt la nr 4.noi folosim 4 .stiu ca scrie pe pachet kg, dar noi la 3 deja aveam sant pe copane.eu habar nu am care sunt mai scumpi, mai ieftine
nushulica, eu zic ca e buna greutatea.nu-i nici slab si nici gras.
bella, deja la servici?offf.
eveline, pizza.tare harnicuta esti.
eu azi o am pe mama bucatareasa .ce bine ca nu aveam nici un chef.maine vreau sa trag niste budinca cu branza la cuptor si o negresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi
puffies noi ii luam din carfu, la pitica nr 5 si la el nr 3. sta toata noaptea cu ei. dimineata zici ca are o ghiulea la fund dar absoarbe f bine si nu e ud, nu e iritat, nu nic.

Mai3 - ii dai deja 3 la Bogdan??? oups...
Daca a mea are 4,2 kg, ar trebui sa-i iau pampersi mai mari ?
Eu inca ii dau 1..
Cu asta se explica incidentele la kk?

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

f posibil ca din cauza asta

la noi nr 2 nu se mai inchidea la burtica

eveline numa' realu' ne lipseste. pana sa ii retraga din magazine erau vrafuri-vrafuri in carfu. acu numa' puffies.

adriana, office cat au ai vostri la cantar? ca stiu ca erau cam la fel cu Bogdan. a luat si luna asta 1300 g si are 61 cm. greutatea o zic maine ca mergem la control si mi-e ca cantarul meu nu arata ok.

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Tanamera, cred ca ultima poza din albumul meu ii apartine lui Albert, nu? Dar ce seamana cu printesa mea mica, asa arata si pisicuta mea cand doarme pe o parte

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa

M-am uitat de cateva ori la pozele tale,dar nu cred ca e vreo poza cu Albert pe acolo.Poate isi recunoaste altcineva copilul,sincer nu ma pot opri din ras.

Ca tot vorbeati de pampers-uri,e in regula daca numarul 2 de la Pampers ii lasa urme pe picioruse la Albert?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Buna ziua mamici!

Ma bucur sa citesc vesti bune despre bebei, si mai mult m-am bucurat sa vad poze proaspete cu bolfite numa bune de pupat!

Mie, una, nu imi vine sa cred ce copilas bun am eu. Nicklas doarme toata noaptea. De la ora 22:00-23:00 pana la ora 06:00-07:00 nu am treaba cu el... Doarmeeee! Pe timpul zilei e activ, vorbim, zambim, ne jucam, dar cand oboseste adoarme iar. Sunt foarte mandra de puiul meu.

Nu mai stiu cine intreba cat scoatem de la pompat. La mine e asa (avand in vedere ca intotdeauna golesc ambii sani):
- primele 2 pompari din zi (adica pe la 06:00 si apoi pe la 10:00) scot cam 250-300 ml la fiecare pompare
- urmatoarele pompari scot cam 150-180 ml per pompare.

Si eu am avut o perioada cand ma luptam cu dureri crunte de sani si sfarcuri, si de-abia trecusem pe pompat manual. In acea perioada scoteam f putin (abia 60-80 ml in total per pompare de la ambii sani) si ii dadeam lui Nicklas si completare cu LP de vreo 100ml seara. Insa mi-am luat pompa electrica, si la fiecare 2-3 ore pompez. Chiar daca Nicklas nu cerea in momentul ala. Si asa mi s-a marit si mie productia de lapte. Si acuma, 1 data sau de 2 ori pe zi, mai pompez chiar daca Nicklas nu cere, pentru ca vreau sa am oferta mai mare decat cererea (ce vreti, aproape am terminat ASE-ul ).

Aaa, si mai intreba cineva de pompa automata. Eu sincer nu as schimba pompa automata cu nimic! Sunt indragostita de ea. La pompa manuala ma dureau sfarcurile, si cand terminam de pompat aveam sfarcurile putin movalii (da, movalii!!!). Cu pompa electrica mi se pare asa de usor, sfarcurile mele NU mai sunt sensibile, si-au revenit frumos, nu ma mai dor. Dar nici pe Nicklas nu il mai pun la mufat ca era o data sa ablactez si sa intru in depresie din cauza asta; mi-am invatat lectia. Aaa, si dureaza si considerabil mai putin sa scot laptele cu pompa electrica - cam 20 de minute pentru 260 ml.

Am fost la dr la controlul de 8 saptamani pentru vaginul meu. Partea buna e ca cica ma vindec frumos. Partea naspa e ca atunci cand isi vari dnul dr 2 degetele inauntru, m-a durut si a fost asa de naspa... Off, ce mai invidiez fetele care deja au inceput sa faca sex. La mine parca nu se mai termina odata de vindecat..

Gata, va pup! Ma duc sa strang dezastrul din sufragerie ca am pus draperii (blinds) verticale si am o groaza de strans pe acolo.

Mergi la inceput

Aaa, vream sa mai spun ceva... Vad ca discutati despre Pampers vs Huggies vs Puffies...

Ce ironie! Aici, in DK, sunt de toate felurile. Insa pachetele de Huggies si Puffies au un deget gros de praf pe ele in supermarket - nu le cumpara nimeni. Toti danezii sunt fan Libero sau Pampers.

Noi cumparam Pampers nr 3, ca celelalte numere faceau ditamai urmele pe bulanele lui Nicklas. Cred ca sunt Pampers Care, ca sunt in varianta f subtirica. Si noi ne intelegem f bine cu ei, nu prea avem incidente neplacute, mai mult cu pisu, cand doarme pe o parte, mai ii iese cate un strop pe aici pe acolo (a se citi ca se uda pana si pe parul din cap ). Insa noua moasele ne-au zis ca iritatiile la fundulet apar si din cauza ca nu schimbam destul de des copilul. Cica "virgula" caca de bebe e f acid, si de aici apar bubite. Asa ca eu il schimb pe Nicklas destul de des, imediat cum simt ca a facut ceva...

Iar m-am latit, si al naibii, insa dezastrul din sufragerie tot nu s-a strans singur!!

Mergi la inceput

Gata, promit! Asta e ultimul mesaj! Ca tot uit!

Sa vedeti si voi ce copil bandit am. Am ras cu lacrimi ieri cu sotul la acest filmulet cu Nicklas :

http://pingvinland.dk/video/Fete.html

Ma duc sa strang in sufragerie (daca va intrebati de ce tot spun asta, sa stiti ca eu cred in puterea auto-sugestiei ).

PS - Porecla lui Nicklas e "Bandit"

Mergi la inceput

mai3, al meu se apropie vertiginos de 7,5 kg.hai nu te mai stresa atat cu cantarul.ca se vede clar dupa falcute.
office, lora,asa repede, dintisori?sa dea domnu sa vina fara dureri.si razvan a avut primii dintisori pe la 4-5 luni.si apoi explozie.ieseau cate 2.sa vedem juniorul.
sabu, stai linistita.poate cu un preludiu mai lung nu o sa doara ca la dr.ce te invidiez(glumesc) ca nicklas doarme asa mult.vreau si ioooooooo!!!!
mai, ma duc sa ma uit la poza aia din album.o fi a mea?

Mergi la inceput

sabu, acelasi incident il am si eu cu pipi.rar ce-i drept.si eu cred ca tot de la kk se irita.insa io stiu cand face ca face la "wc"(adica leagan sau scoica)si il "cearta" frate cand il scoate de lesini.
dar de ce nu le cumpara danezii?sunt scumpe sau...ce?
ma duc sa ma uit si la filmulet.

Mergi la inceput

sabu, e criminal.dar ii era si foame cumva?ca dadea din limbuta aia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Sabina ce tare e Banditul,atunci s-a trezit?

Nastasie nu cred ca e poza ta,cred ca e o fetita.

Eveline vreau si eu o bucatica de pizza de casa.

Paticut,mai traiesti?

Mergi la inceput