Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Eu foloseam si lapte de soia pentru salatele cu maioneza (maioneza dupa reteta aelitei cu lapte): salata de vinete, boef etc etc
Mai poti face paste (de orez) cu legume si sos de soia.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

blumblee, eu azi am facut supa crema de legume servita cu, crutoane, orez basmati alaturi de tocanita de legume, salata de morcovi si telina cu lamaie...din astea usoara. Mai fac zilele urmatoare: conopida la cuptor, mancare de mazare, supa crema de brocoli, ciuperci umplute, tocanite diverse, paste cu sos, salata de vinete. Mai mancam nuci cu miere (uneori), migadale, fistic, alune, caise uscate. Dintre fructe ananas, mere, banane. Am multe borcane cu zacusti si ghiveci de la mama. Si uite asa trece....mai gasesti pe net retete daca ramai in pana de idei. Si eu gatesc integral de post pentru sot....eu mi-am propus sa tin si eu tot...acum sa vedem.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Larisa, sunt sigura ca vei putea tine postul! Mai ales ca sunt si multe dezlegari la peste!
Lasa ca dupa ce termin retetarul meu va stresez iar
Eu una sunt mai lasa pt ca am niste stari de lesin si niste ameteli desi iau Elevit, stiu ca se poate lua Ca si din legume, la mine laptele e cel mai mare ademenitor.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Larisa, sunt sigura ca vei putea tine postul! Mai ales ca sunt si multe dezlegari la peste!
Lasa ca dupa ce termin retetarul meu va stresez iar
Eu una sunt mai lasa pt ca am niste stari de lesin si niste ameteli desi iau Elevit, stiu ca se poate lua Ca si din legume, la mine laptele e cel mai mare ademenitor.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Eu stiu o mamica care a tinut posturile si in sarcina toate si ca la carte, tine si acum cat alapteaza si are un prunc foarte sanatos si cuminte! Fiecare insa dupa putinta..eu de la parinte am ascultare sa tin miercuri si vineri iar daca pot tot sau cat pot. Cu gandul asta am inceput postul...ca eu is mai slaba si gasesc repede scuze sa ma bag in mancaruri...slaba in credinta evident!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Pe 23 Decembrie merg la concert de colinde cu Hrusca, abia astept sa-l vad, iar pe 28 Noiembrie e spectacol cu Maia Morgenstern.

ce fain de tine, eu ma multumesc cu cd-urile...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Eiii.....de cand imi doresc sa merg la un concert cu Hrusca. E prima data cand merg aici in Montreal la un concert cu el, vine rar desi locuieste in Toronto.
Din cate am inteles de Craciun are multe spectacole in tara de asta nu ave sansa sa-l vedem mai des aici.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Tina La multi ani!

Mycya mersi mult de pont

michelle1981 eu am avut probleme la ambele picoare. 3 luni dupa nastere m-am chinuit. incearca la pedichiura sa iti scoata coltul, daca nu, nu amana operatia ca nu prinde anestezia. mie mi-a scos unghia si am avut dupa dureri mai mari ca la cezariana. nu a mers cu nimic, nici betadina, apa oxigenata, baneocin, fucidin, antibiotic...nu a mers. din pacate la piciorul drept daca stau incaltata mult se umfla si ma doare desi nu mai am nici un colt..nu stiu de ce..dar e groaznic..eu nu mai puteam merge de durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, ce mi-e drag de tine, cum povestesti tu de Victor. Asa esti o mamica de buna si rabdatoare... si cand urla copilul , de tre sa stai cu el in brate non-stop, il legeni mereu, e marait, etc, tu vorbesti tot frumos de el... e bine ca esti asa calma si senina. Tu nu uiti ce minune ai, chiar si atunci cand iti e greu. Ar trebui sa iau si io exemplu, ca mereu ma plang.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

oana, e f bine Matei...

laura, asa deci cu soacra... mai la noi mai tare comenteaza mama si mai ales bunica-mea decat soacra... da nu le bag in seai, ma...stii vorba aia, bag la cap si fac cum vreau eu...

denisa, stiu ce zici...dar, tot din experienta zic ca Eric n-a dat niciodata jos vasul cu mancare...nu era genul care sa prinda si sa arunce jos tot ce gasea in fata lui... sigur, copiii sunt diferiti, nu stiu cum va fi Filip...dar apropo, sunt farfuriile alea termoreziste, care chiar daca le dai de gresie nu se sparg...in plus am vazut niste boluri f faine din lemn, sau asa ceva, aratau tare bine...

eu degeaba sterilizez,pt Filip, ca vine frate-so,il pupa, pune mana pe el,ii da jucarii, asta micu duce tot la gurita...asa ca...traiasca imunizarea precoce...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Aaa, am invat, le dau ignore, fac cum vreau eu, ma comenteaza...dar tare ii place si se lauda cu nepotul ei cuminte, care doarme regulamentar pus in patut, care nu caraie...ca eu am o fixatie: copilul plange ca are o problema:ba cald, frig, foame, vreo jena ceva, burtica, somn..Apropo de somn, si al meu cand e rupt de somn si nu poate sa adoarma maraie de nu mai stii ce sa-i faci, nu vrea niciunde, nu tu brate, nu tu pat...o sa fie bine, trebuie sa ne tinem tari, ca picii au nevoie de noi.Cris, ma gandesc mereu la tine cat iti e de greu, curaj.La fel Denisa, Dragaica, voi cu doi soricei...cred ca e tare obositor, dar si cand or fi mai maricei, cine o sa se laude cu frumusete de copii.De fapt , ma gandesc la noi toate, ca nu cred ca exista mama care sa nu intampine probleme cu copii asa mici, mai ales cand mai ai unu, doi, trei...Va trimit la toate cate o si un ..asa-s de fericita ca sunt printre voi, am gasit mereu sfaturi bune si intelegere.am bagat la cap tot ce e legat de bebel, si pataniile voastre..

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Nu va mai zic ca bunica sotului s-a suparat can a fost rugata sa nu bage degetul in TORT!!desi ea era calare pe situatie cand a venit tortul..

imi si imaginam faza si nu ma pot opri din ras, scuza-ma dar... e de rasu-plansu bunicuta!!

_

Ehee,

Si faza cu biserica: aprindeti luminile, va dau eu bani de becuri, mai dati drumul la calorifere , le platesc eu...si cea mai tare: Probati apa sfintita sa vedeti daca e destul de calda pentru copil!!!!

Pozici noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Nu va mai zic ca bunica sotului s-a suparat can a fost rugata sa nu bage degetul in TORT!!desi ea era calare pe situatie cand a venit tortul..

imi si imaginam faza si nu ma pot opri din ras, scuza-ma dar... e de rasu-plansu bunicuta!!

_

da si eu mi-o imaginam testand tortu cu degetu'

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Am poze dovada cu degetu in tort...

Michelle: solutia pentur unghii incarnate, ca si eu mai patesc..imi fac curaj , iar forgfeuta de unghii care e ascutita si sparg buba..si o storc..scuze de detalii.dar dupa ce am nascut am patit si la maini si la picioare asa.:(( de imi venea sa ma urc pe pereti, ca doare.si pe urma putina apa oxigenata.

La multi ani, Tina!!Pupici multi si sa-ti aduca Raducu numai fericire.Apropo, e voinicut , manca-l-ar mama!!

Pozici noi

Mergi la inceput