Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 16
bumblebee spune:
Dragaica, sa va dea DD inca o bebita. Tu chiar esti curajoasa, nici cu 2 nu ti-ai schimbat parerea. Bravo mami!
Eu am zis ca vreau cel putin 2 copii, pe care sa ii fac eu, dup-aia, daca or fi toate bune si se mai asaza lucrurile, noi ne dorim sa infiem un bbu, dar momentan legislatia e tare nasoala si inca nu avem curajul sa facem pasul asta, dar poate intr-o zi, cu ajutorul lui Dumnezeu, cine stie
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
larissa_79 spune:
La multi ani tina draga! Si parca tu zicei ca sotul vrea cel putin trei copii....merita!
Eu is franta dupa o zi plina de munca dar fericita...evident principalele motive de fericire zilnica sunt Nectarie si Alexia.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
Creatza11 spune:
buna seara mamici!
sarbatoritilor de azi!
Eu in weekend am fost in club cu fetele si am dansat si petrecut 5 ore super!!!! Al meu sot n-a mai vrut sa vina, m-am dus singura caci s-a razgandit cand eram la usa gata sa plecam, cica s-a gandit el mai bine si si-a dat seama ca nu are nici un chef, mi-a spus ca pot veni si la 5 dimineata, numai sa nu ma supar ca nu vine! Uraaaaa, am luat cheile de la masina si dusa am fost, insa m-am intors la 3, nu la 5! Doamne, cat de bine mi-a prins iesirea asta, mi-am incarcat bateriile pana la revelion!
Crispo al tau este exact invers fata de al meu bebelache!!! Matei doarme de rupe DOAR afara iar in casa deloc, in plus de asta mai trebuie sa mai stau nonstop in fundu' lui, nu are stare deloc, se plictiseste repede oriunde si de orice. I-am luat si carusel la patut, imi facusem planuri ca o sa am si eu timp sa gatesc, sa fac curat, sa mananc mai linistita,da de unde, in 5 minute maxim ma striga iar peste inca 2 minute daca nu ma afisez in fata lui incep urletele! De saptamana asta mi-am promis ca am sa-l las sa urle si 20 minute, ce atata razgaiala pe capul ala chel al lui!
Sa sti ca am o prietena a carei fetita se aseamana foarte mult cu Vladut al tau la comportament, adica afara o alearga de o rupe caci nu doarme si daca atipeste tot trebuie sa nu se opreasca rotile carutului in loc caci gata trezirea, insa in casa e cuminte si sta singurica. Sa sti ca e mai bine asa, eu de exemplu nu pot face nimic acasa iar afara cand el doarme si cate 2-3 ore ce sa fac? Stau si-l pazesc ca nu pot face o mancare, o curatenie, un dus, o unghie, etc cu el in parc!
Eu incerc sa te fac sa mai vezi si cate o parte buna ca pana la 2 ani mai avem o groazaaaa!
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Racusor am incercat mai de mult cu debridat si nu a functionat...a facut doar in prima zi de la administrare si apoi gata Btz la inceput i/am dat putin...apoi am crescut cantitatea...acum ii dau in jur de 40-50ml dar nu bea mereu tot...cum are si ea chef Denisa tu parca vorbesti de sotul meu...asa e si el...cu iesiri dese,ba la fotbal,ba la o cafea cu baietii...ma supar destul de des pe el dar n/am ce sa/i fac...asa e el...asa era si cand l/am luat Crispo of ce te inteleg cu trezirile astea dese...eu m/am resemnat la gandul ca voi mai dormi bine peste vreo3-4 ani...sper Larisa daca citesti te rog sa/mi zici si mie cand e SF Anton sa stiu cand o sarbatoresc... A stat sotul pana acum cu fata si am reusit sa aspir,sa sterg praful,sa spal pe jos...mai am prin baie si sa schimb patul la el in camera...mai tarziu sper sa apuc sa fac o ciorba de vacuta si o musaca GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
Giorgia daca tu esti ortodoxa o vei sarbatori pe Antonia de Sfantul Antonie cel Mare care se praznuieste pe 17 ianuarie. Uite aici link:
http://www.sfantulantonie.ro/
sfantul Anton e tinut de crestinii catolica. ortodoxia nu sarbatoreste atunci.
larissa_79 spune:
La multi aniu Letitia si Raducu!
Si pentru ca azi a inceput postul Nasterii Domnului va doresc "post cu folos" atat cat putem tine! Doamne ajuta!
bumblebee spune:
citat din mesajul lui larissa_79 La multi aniu Letitia si Raducu! Si pentru ca azi a inceput postul Nasterii Domnului va doresc "post cu folos" atat cat putem tine! Doamne ajuta! Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3# |
Apropos de asta, idei de retete de post aveti?
Ca sotul tine post, eu ma bag miercurea si vinerea, dar totusi mancarea in casa o voi face de post. Deci, in afara de tocanita de cartofi cu niste ardei copti langa, un orez basmati cu niste dolvecei si salata verde, salata orientala, o mazare, o fasole, o tocana de legume, ceva interesant? ca multe idei nu am
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
crispro spune:
Creata, ce fain ca te-ai distrat un pic... Iti refaci bateriile. Merci de incurajari! Ziua nu ma plang de copil, chiar e cuminte. In cel mai rau caz tre sa stau langa el, sa il tin de mana... Asta de obicei seara, cand e mai marait. Ziua mai putin, mai pot face o curatenie, o mancare, un dus rapid.... Dar noptile ma termina...
Larisa, da, si io ma gandeam azi ca a inceput postul, normal de acum mai putem asculta cate o colinda... Parca totusi nu imi vine inca, e prea cald afara. Dar astept un pic de rece, sa vin de afara cu copilul cu obrajorii rosii, sa ascultam o colinda, si sa fac cartofi copti in cuptor, cum ne facea bunica...
Giorgia, si io ma gandesc la tine, ca si tu ai nopti grele... La mine cam una din saptamana e mai usoara, adica doarme legat de la 9 seara la 3 dimineata... pacat ca io nici atunci nu ma pot odihni...
Nu stiu ce mai vroiam sa zic...Merg sa ii dau papa, ca la 9 e ora de somnic...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bumblebee
Apropos de asta, idei de retete de post aveti? Ca sotul tine post, eu ma bag miercurea si vinerea, dar totusi mancarea in casa o voi face de post. Deci, in afara de tocanita de cartofi cu niste ardei copti langa, un orez basmati cu niste dolvecei si salata verde, salata orientala, o mazare, o fasole, o tocana de legume, ceva interesant? ca multe idei nu am Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
Mie imi plac la nebunie retetele pe baza de orez, uite cam ce fac eu de mancare cu orez, pentru mine ca sotu nu accepta nimic fara carne .
- ghiveci de legume cu orez, delicios, pun toate legumele din frigider, ceapa, morcov, ardei, dovlecel, vanata, rosii apoi inainte de ultimu clocot pun orezul.
- orez cu spanac.
- pilaf sarbesc
-rosii, ardei umpluti cu orez la cuptor.
- sarmalele de post pe baza de cartof si orez, le ador, as manca o oala odata
- piftelute de soia, snitele de soia.
- salata de cus-cus cu legume.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
Dragaica spune:
citat din mesajul lui crispro Larisa, da, si io ma gandeam azi ca a inceput postul, normal de acum mai putem asculta cate o colinda... Parca totusi nu imi vine inca, e prea cald afara. Dar astept un pic de rece, sa vin de afara cu copilul cu obrajorii rosii, sa ascultam o colinda, si sa fac cartofi copti in cuptor, cum ne facea bunica... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Pe 23 Decembrie merg la concert de colinde cu Hrusca, abia astept sa-l vad, iar pe 28 Noiembrie e spectacol cu Maia Morgenstern.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui Dragaica Pe 23 Decembrie merg la concert de colinde cu Hrusca, abia astept sa-l vad, iar pe 28 Noiembrie e spectacol cu Maia Morgenstern. |
ce fain de tine, eu ma multumesc cu cd-urile...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)