Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara delfinariu!

Azi dimineata am intrat, am citit, am trimis si un mesaj dar la urmatorul mi s-a blocat pc-ul

Multumesc mult fetelor pt urari, Bumblebee, Giorgia, Racusor, Rodika, Paula si celorlalte care mi-au mai urat (eu pana aici am reusit sa citesc)La fel va doresc si eu voua, multa sanatate si tot binele din lume.

Multumim mult pt aprecierile si comentariile de la poze

La multi ani Letitia si Radu Gabriel

Azi am primit de la sot o pereche de cercei, tare frumosi. Cercei pe care mi i-am dorit mult!

Azi am primit musafiri, frati,surori, cumnate si cumnati. Noi suntem trei frati si sotul cinci, deci avem o familie numeroasa....si chiar daca nu mi-am facut ziua, toti au vrut sa ne vada, sa-mi dea un buchet de flori, un cadou...m-am simtit minunat azi, mai ales ca am schimbat preixul si intr-adevar anul asta ma simt o femeie implinita in adevaratul sens al cuvantului....Raducu e "vinovatul"

Acum e fratele meu la mine dar eu l-am adorit pe Raducu pe perna, leganat pe picioare si urmeaza sa-mi scot picioarele sa ma duc si eu la ei.

Va multumesc mult pt urari!!!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Am uitat sa servesc cu o felie de tort si o cupa de sampanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Am uitat sa servesc cu o felie de tort si o cupa de sampanie

LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE FAMILIA TA FRUMAOSA! DISTRACTIE PLACUTA!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Nu va mai zic ca bunica sotului s-a suparat can a fost rugata sa nu bage degetul in TORT!!desi ea era calare pe situatie cand a venit tortul..

imi si imaginam faza si nu ma pot opri din ras, scuza-ma dar... e de rasu-plansu bunicuta!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

da si eu mi-o imaginam testand tortu cu degetu'

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Azi am primit de la sot o pereche de cercei, tare frumosi. Cercei pe care mi i-am dorit mult!

Azi am primit musafiri, frati,surori, cumnate si cumnati. Noi suntem trei frati si sotul cinci, deci avem o familie numeroasa....si chiar daca nu mi-am facut ziua, toti au vrut sa ne vada, sa-mi dea un buchet de flori, un cadou...m-am simtit minunat azi, mai ales ca am schimbat preixul si intr-adevar anul asta ma simt o femeie implinita in adevaratul sens al cuvantului....Raducu e "vinovatul"

Sa-i porti sanatoasa .

Uite de asta as mai vrea copii, mi-ar placea mult sa am o familie numeroasa.....nu 5-6 plozi dar 3 mi-ar placea mult.

Stiati ca anul trecut "Mama anului/ Mama eroina" a fost declarata o romanca din Alberta care la 40 de ani avea 18 copii

Mergi la inceput

Daca ati vedea ce e la mine in casa, i-am pus pe baieti pe covorasul de activitati, stau de cam 5 minute pe burtica si-au obosit.....acum protesteaza sa-i intorc pe spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Bamboletta - sa va traiasca micul crestin! Asteptam pozici
Unde te plimbi tu? Eu azi am fost in Piata Voievozilor, duminica am descoperit ca e parc acolo

Eu am o unghie incarnata cu infectie/ puroi, ma doare f tare.. si incerc sa evit operatia, sa aman macar. Stiti vreun tratament care da roade?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Bamboletta - sa va traiasca micul crestin! Asteptam pozici
Unde te plimbi tu? Eu azi am fost in Piata Voievozilor, duminica am descoperit ca e parc acolo

Eu am o unghie incarnata cu infectie/ puroi, ma doare f tare.. si incerc sa evit operatia, sa aman macar. Stiti vreun tratament care da roade?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Incearca sa scoti infectia, atat cat poti apoi pune compresii cu Bitter suedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Michelle, curata locul cu apa oxigenata si dup-aia pune baneocin, eu asa faceam cand pateam din astea (nu stiu daca e voie baneocin).

Bambo, cum sa te uite careva mamica frumoasa? Sa va fie de bine botezul, o viata frumoasa si binecuvantata micului crestin!

Azi piciul a scos untul din mine, cum ma indepartez mai mult de el incepe urletul razboinic, am mancat in urlete, am iesit afara in urlete si cam asta ne-a fost ziulica. Duce cu o ciuda tot ce prinde in gura si acum se uita suspect la manuta lui, mai maraie, o mai intoarce, mai tipa la o jucarica, iar isi aduce aminte de manuta, tare mi-e drag

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Duce cu o ciuda tot ce prinde in gura si acum se uita suspect la manuta lui, mai maraie, o mai intoarce, mai tipa la o jucarica, iar isi aduce aminte de manuta, tare mi-e drag

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Asa fac si ai mei, si-au descoperit manutele de 2-3 zile si sunt fascinati de degete, pumn......haiosi rau de tot .

Mergi la inceput