Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 14
laurika1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carla_2008
Total de acord Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Eu am inteles ca la sterilizat se poate renunta undeva pe la 5 lunite, 6...
A fost asa de cald azi...am lasat soricelul in ciorapei si body cu camasuta...parca vine vara, nu Mos Craciun..Ma cam apuca nostalgia...ca anu trecut pe 5 dec am fost prima data la medic si am vazut cocolosu mic..anu asta am facut botezu pe 24 oct, exact data la care se raporta sarcina mea:UM..La anu vreau sa ma mai bag la o odisee, ca asa mi-s dragi soriceii mici..
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana tocmai ce ne-am intors de la control: 6500 gr - in 5 sapt a luat 500 gr! mi-a spus ca nu conteaza atat greutatea luata intr-o luna cat greutatea totala pe care o are raportat la varsta lui si ca e foarte bine 68cm lungime 41cm perimetru cranian |
creste Matei, creste!
laurika, noi suntem aici si te sustinem si in urmatoarea odisee, dar de pe margine
cristina, daca sta cuminte in fisher si nu plange, tot e bine! poate o sa doarma la noapte...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
carla_2008 spune:
noah al meu baietel mi se pare prea grasut,avea aseara 6960!l-ati vazut in poze,e dolofan!
dragaico mai bine slabut si sanatos decat grasut
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui Dragaica
La mine s-a oferit soacra sa vina sa ne ajute pentru 2 luni si-am refuzat politicos http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010 |
Noi cica ne-am mutat la soacra ca sa ma ajute cu copilu..scuzati expresia, dar a fost ciuciu..m-a si chinuit cu nervii ei, ca nu legan copilu, mi-a facut si scandal in prima saptamana cand am venit acasa..dadusem in depresie.iar cand avea copilul 3 sapt ea a plecat in concediu 2 saptamani..acu il tine nitel in brate si oboseste, dar nu uita sa dea sfaturi la cum sa-l ingrijesc, tot insista cu diversificarea, ca chiar mi-a zis in fata ca de ce nu ii fac suculet de mere ca ea asa stia...a fost f subtila, m-a cam facut putoare...ca nu fac suc de mere la copil, dar nici eu nu ma las, am inceput sa-i mai raspund la provocari, ca prea e proasta facuta gramada..imi tot povesteste sotul si uneori chiar si ea, ca el a fost continuu pana la 2 ani..ca ii punea 3 randuri de caciulite..ca sa nu va mai spun ca la botez marea problema existentiala a fost CACIULITA, PUNETI CACIULITA...asta era bunica sotului, apoi ea...bine ca eu una respect copilul si ma gandesc ca daca mie mi-e cald sigur si el e incins...la fel si cu frigu..Nu va mai zic ca bunica sotului s-a suparat can a fost rugata sa nu bage degetul in TORT!!desi ea era calare pe situatie cand a venit tortul..
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi
carla_2008 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui laurika1982
Noi cica ne-am mutat la soacra ca sa ma ajute cu copilu..scuzati expresia, dar a fost ciuciu..m-a si chinuit cu nervii ei, ca nu legan copilu, mi-a facut si scandal in prima saptamana cand am venit acasa..dadusem in depresie.iar cand avea copilul 3 sapt ea a plecat in concediu 2 saptamani..acu il tine nitel in brate si oboseste, dar nu uita sa dea sfaturi la cum sa-l ingrijesc, tot insista cu diversificarea, ca chiar mi-a zis in fata ca de ce nu ii fac suculet de mere ca ea asa stia...a fost f subtila, m-a cam facut putoare...ca nu fac suc de mere la copil, dar nici eu nu ma las, am inceput sa-i mai raspund la provocari, ca prea e proasta facuta gramada..imi tot povesteste sotul si uneori chiar si ea, ca el a fost continuu pana la 2 ani..ca ii punea 3 randuri de caciulite..ca sa nu va mai spun ca la botez marea problema existentiala a fost CACIULITA, PUNETI CACIULITA...asta era bunica sotului, apoi ea...bine ca eu una respect copilul si ma gandesc ca daca mie mi-e cald sigur si el e incins...la fel si cu frigu..Nu va mai zic ca bunica sotului s-a suparat can a fost rugata sa nu bage degetul in TORT!!desi ea era calare pe situatie cand a venit tortul.. Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010 Pozici noi |
deci mai sunt si altii/altele ca ai nostrii/noastre,asta ca sa ma exprim finut
Dragaica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui laurika1982
Noi cica ne-am mutat la soacra ca sa ma ajute cu copilu..scuzati expresia, dar a fost ciuciu..m-a si chinuit cu nervii ei, ca nu legan copilu, mi-a facut si scandal in prima saptamana cand am venit acasa..dadusem in depresie.iar cand avea copilul 3 sapt ea a plecat in concediu 2 saptamani..acu il tine nitel in brate si oboseste, dar nu uita sa dea sfaturi la cum sa-l ingrijesc, tot insista cu diversificarea, ca chiar mi-a zis in fata ca de ce nu ii fac suculet de mere ca ea asa stia...a fost f subtila, m-a cam facut putoare...ca nu fac suc de mere la copil, dar nici eu nu ma las, am inceput sa-i mai raspund la provocari, ca prea e proasta facuta gramada..imi tot povesteste sotul si uneori chiar si ea, ca el a fost continuu pana la 2 ani..ca ii punea 3 randuri de caciulite..ca sa nu va mai spun ca la botez marea problema existentiala a fost CACIULITA, PUNETI CACIULITA...asta era bunica sotului, apoi ea...bine ca eu una respect copilul si ma gandesc ca daca mie mi-e cald sigur si el e incins...la fel si cu frigu..Nu va mai zic ca bunica sotului s-a suparat can a fost rugata sa nu bage degetul in TORT!!desi ea era calare pe situatie cand a venit tortul.. Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010 Pozici noi |
Uite de asta strang din dinti si zic pass.......
Mama o sa vina cu noi in august sa vedem cat o sa rezistam impreuna
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
eladea2005 spune:
oana, e f bine Matei...
laura, asa deci cu soacra... mai la noi mai tare comenteaza mama si mai ales bunica-mea decat soacra... da nu le bag in seai, ma...stii vorba aia, bag la cap si fac cum vreau eu...
denisa, stiu ce zici...dar, tot din experienta zic ca Eric n-a dat niciodata jos vasul cu mancare...nu era genul care sa prinda si sa arunce jos tot ce gasea in fata lui... sigur, copiii sunt diferiti, nu stiu cum va fi Filip...dar apropo, sunt farfuriile alea termoreziste, care chiar daca le dai de gresie nu se sparg...in plus am vazut niste boluri f faine din lemn, sau asa ceva, aratau tare bine...
eu degeaba sterilizez,pt Filip, ca vine frate-so,il pupa, pune mana pe el,ii da jucarii, asta micu duce tot la gurita...asa ca...traiasca imunizarea precoce...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
carla_2008 spune:
Al meu sot e foarte mamos,in sensul ca e f influentat de maica-sa(m-ati intrebat careva odata cand ne certam) si l-a obisnuit mereu sa-i faca de toate,inclusiv cand statea singur la apartament ii spala hainele,mai mergea sa-i spele vasele.Imi vine sa-i dau in cap ei pt lucrurile astea.Deci nici acum nu face nimic.De cand ne-am mutat la casa e si mai interesant pt ea sa vina nepoftita.Are un catel ce si-l tine la noi in curte,cica vine sa-i aduca de mancare ca eu nu pot sa-i dau,imi pune cate o masina la spalat si amesteca rufele de ies toate colorate aiurea, ma enerveaza cumplit enorm de multe faze.Si daca ii spun sotului ,el pe mine ma face rea ca n-o suport pe maica-sa etc...nu stiu cum sa fac.Cu ea nu se poate vb,ca imediat se ataca si joaca teatru,plange in fata lui ca eu n-o suport bla-bla.Si uite asa,tre sa accept ca vine ZILNIC la mine in casa si se comporta ca si cum ar fi casa ei
de-aia profit si o trimit cu piticii la plimbare ca ei oricum dorm afara nu-mi fac probleme si asa fac eu prin casa cum vreau eu.
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 Nu va mai zic ca bunica sotului s-a suparat can a fost rugata sa nu bage degetul in TORT!!desi ea era calare pe situatie cand a venit tortul.. |
imi si imaginam faza si nu ma pot opri din ras, scuza-ma dar... e de rasu-plansu bunicuta!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui rodyka
imi si imaginam faza si nu ma pot opri din ras, scuza-ma dar... e de rasu-plansu bunicuta!! _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
da si eu mi-o imaginam testand tortu cu degetu'