Nov-dec 2010-Bv Rala!! Hai Sashenka!!(156)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Neata! Mai e vreo mamica sau burtica treaza? Eu nu am somn iar de o ora mi se intareste burta cam la fiecare 5 min...Oare sa fie vreun semn? Soacra mea zice ca nu nasc eu acum... Cu mama am vorbit pe zi si ea imi zicea ca la ea nu au fost cine stie ce dureri, ca si pana la spital a fost pe jos, bine nu e vorba de Bucuresti.
Cand am fost la doctor pe 8 mi-a zis o asistenta sa fiu f atenta la ceas si la contractii...dar nu stiu la ce sa ma astept sau ce anume se intampla prima oara.

Nastere usoara Rala!!!

38+ David Mario
AMR ... 22 noiembrie e aproape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

neata...
Ramo cred ca e cazul sa scopatem motatele

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Neatza burtici.
Nu e nimeni pe aici?

Am venit sa ma vait. Nu gasesc o explicatie logica pt care inca mai iese cate o picatura maro inchis de sange. Am incercat sa ma spal in vagin putin cat sa curat dar nu mult pt ca sunt cu previa si nu mi se pare normal. O fi pt ca nu am reusit sa curat vaginul de tot de la sangele ala vechi?. Medicul a spus ca atata timp cat nu curge rosu nu-i problema dar mie tot mi-e frica. Si ieri iara am gasit un chegulet mai lung dar nu gelatinos, deci nu e dop nu?
off, nu ma pricep deloc, eu la prima sarcina n-am avut asa ceva. Abia marti merg la medic.

Syl, mami de Ati si acum 34+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Ramo, scoatem motatele

Syl, mami de Ati si acum 34+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Nastere usoara, Rala!!

Corina, slingul sigur e o solutie buna. Si eu tot de-asta mi-am luat unul, desi aveam dinainte wrap, dar asta il pot pune f repede si ma pot ocupa de M.

Ana, tu ai invatat asa repede ce am invatat eu in luni bune cu Maria.

Paulush, chiar asa e! Multumim pentru mesaj.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Felicitari, Alinush!!!! Bun venit pe lume, bebe Nectarie!!!

pentru Rala, Ramo si bebici! Nasteri usoare, fetelor!

Beatrice, e absolut nerelevant cat scoti cu pompa din san, bebe poate suge mult mai mult. Nu te mai stresa pentru nimic, dar pentru NIMIC, odihneste-te, beai ceai pentru stimularea lactatiei si lichide multe, hraneste-te sanatos, atat! Nu toti copiii mananca la fel, deci e nerelevant cat suge la o masa, nu toti iau la fel in greutate, nu toti iau in greutate in mod constant, pot sa nu ia nimic zile la rand si sa urmeze o explozie ulterior si tot asa. Sunt prea multe variabile, pe care nu le poti controla. Fa ce poti face, odihna, liniste psihica, mai bine iti vei aminti de perioada asta ca de una in care respirai la unison cu bebe decat ca de una in care te stresai maxim din cauza alaptarii si a gramelor si a mililitrilor . Un si o pentru tine!

Joy, felicitari ( cu intarziere ).

Nu mai pot sta, va

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata burtici si mamici!

Azi am schimbat semnatura, intram in sapt. 36, asa ca dam de baut ce doreste fiecare!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

*.......................................................................................................................
*.................................................................................................
*...........................................................................
*.................................................................................................

pupici pe burtici :*:*:* 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna dimineata burticute si mamici
sugubina, ratusca merci mult de raspunsuri

fetelor este ultima mea zi in formatia 2 in 1 si ma incearca o gramada de sentimente. pe de o parte o sa-mi fie dor de burtica, pe de alta parte abia astept sa-l vad pe bebe. am asa emotii parca ar fii ptr prima oara cand nasc si in aceeasi masura imi este frica , sincer voi m-ati ajutat mult si m-ati facut sa trec peste multe din temerile sarcinii de asta va multumesc si sper sa ramanem asa in continuare .

off am asa multe de spus dar nu-mi gasesc cuvintele

Mami Andreea 39+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

*......................................................................................
*................................................................
*................................................................
*......................................................................................

pupici pe burtici :*:*:* 34+

Mergi la inceput