Nov-dec 2010-Bv Rala!! Hai Sashenka!!(156)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinaica spune:

buna dimineata!
intai de toate va multumesc ca nu m-ati sters de pe lista ca la ritmul in care scriu... dar citesc absolut tot, zilnic sunt la curent cu toate nasterile.
felicitari tuturor mamicilor pt bebelusii minunati, multa sanatate si fericire alaturi de familiile reunite!!!
noi suntem bine, ne indreptam cu pasi repezi spre marele final, am intrat in sapt 34, Doamne ce putin mai e!
Joy, felicitari si abia astept sa ne povestesti de nasterea la polizu, unde voi naste si eu. cu ce dr ai nascut?
sper sa intru mai des de acum inainte, ca sa nu ne uitati ca vreau si eu galerie la nastere

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

HAI RALAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Nastere usoara Rala!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

HAI RALA!!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ramonik tu cum stai cu contractiile?
scot o motzata la incalzire pt tine

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

RALA!!!!

Eu clar inca nu m-am imprietenit cu pompa. La cum suge zanicul (adica non-stop) nu prea pot scoate mare lucru. am scos ieri 4 bibe, dar cam putin: unul de 80ml, 2 de aprox 100ml si unul de 120. Sper sa-i ajunga azi pana e la ora 20 ca am luat medicamente si nu-i mai dau san. Sa vad cum va fi ziua de azi. am de gand sa-l tin afara, ca s anu mai suga des. Vreau sa-i dau un bibe de 80ml la fiecare 2,5-3 ore. tinwti-mi pumnii, ca chiar nu pot ceda sa-i dau san, ca m-am ingrozit de ce scrie la medicamente

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hai, Rala!

Hai, Ramo!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

fetelor,dintr-o data simt la intervale de timp niste intepaturi la nivelul......uterului cred....vaginului nu stiu....ce inseamna????

32+ cu Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Neata! Multumesc ca ati scos motatele, dar deocamdata nu s-a intamplat nimic
Va pup pe toate si va tin la curent

38+ David Mario
AMR ... 22 noiembrie e aproape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Sashenka, asa am zis si eu, c-o sa-mi fie tare dor de burtica si crede-ma, nu m-a cuprins nicio melancolie pana acum. Dimpotriva, am ajuns la silueta pe care-o aveam inainte, m-am obisnuit rpd cu noua eu si totul a intrat intr-un curs firesc de evolutie. Mai ai putin si vine bebe... odihneste-te si bucura-te de ziua asta, vor urma cateva zile grele, dar apoi va veni o perioada minunata, cu puiul mic si restul familiei, in casa noua!
Corinaica, nu te va sterge nimeni, stai linistita! Numai sa nu uiti sa ne anunti cand nasti si cum nasti!
Corina, mama eroina si tu... imi imaginez ca ti-e greu. Bine ca a fi mama ne ajuta sa uitam usor momentele grele. Sa te faci bine rpd si sa te linistesti!
Fetelor, pe Aneud n-am mai vazut-o activa... a mai scris, recent? Sper sa fie bine totul cu ea.
Legat de poze, ca tot am vrut sa scriu ceva. M-am mai uitat la odiseea de sept/oct si citeam laude la bebei etc. Si trageam si eu cu ochiul la poze. Eu de felul meu sunt f obiectiva, nu pot sa laud ceva ce nu-mi place. Inclusiv pe bebe David, cand l-am vazut prima data... am intrebat, in gluma, "cine e batranelul asta mic si incruntat?". Ideea e urmatoarea, la noi in album, am vazut numai bebei frumosi, dulci, perfecti. Din prima clipa, au fost perfecti si mi-au placut toti, fara exceptiune.
Bebelule, n-am apucat sa te pup deloc, in ultima perioada, o fac acum!
Doura, tu cum esti, mamica scumpa? Ce face minunea ta?

Raportez o noapte cu somn mult. Secretul? L-am pus pe bebe in patut! A dormit si el bine, si eu bine. Cand era cu mine-n pat, il prea sufocam... ba cu dragoste, ba la propriu, ca-l acopeream si cu pilota mea si se incalzea copilul prea tare. Am dormit excelent, asa ca azi noapte am mai invatat o lectie. In plus, ieri am fost la o sarbatoare in familie si pot sa va spun ca am mancat si sarmale, si racituri(piftii), si turta(malai la cuptor), si ciorba de gaina cu zeama de varza... Copilul a papat la fel de bine, parturile au fost la fel de multe, nicio crampa, totul ok. Doar nasul infundat ce ne supara. Il "tratez" cu apa de mare Marimer, i se mai desfunda, apoi se infunda iar. So... care-ar fi alt remediu? Ioana Mami imi spusese sa-l duc la un cabinet ORL... pai ce-i fac acolo si nu i-as putea face eu, acasa? Please, cateva raspunsuri!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput