Nov-dec 2010-Bv Rala!! Hai Sashenka!!(156)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

SASHENKA...EU AM MANCAT CEVA MAI USOR INAINTE DE NASTERE...NICI NU STIAM CUM VOI NASTE ASA CA AM ZIS SA NU EXACEREZ...SI BINE AM FACUT PT CA AM AJUNS SA NASC PRIN CEZARIANA...SEARA AM MANCAT F PUTIN..IAR IN ZIUA CAND AM NASCUT AM BAUT DOAR UN PAHAR DE APA IN CELE 10 ORE DE TRAVALIU...SI NOROC CA N-AM BAUT MAI MULT PT CA AM AJUNS LA CEZARIANA....

PTITICOTUL MEU A SUPT PANA ACUM...AM CREZUT CA NU MAI ADOARME....SUNT CURIOASA PESTE CAT TIMP SE TREZESTE...VA PUPICESC...

PUN O POZA CU PICASA , DIN SPITAL..CELE DE ACASA NU AM APUCAT SA LE DESCARC,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Abia 40 ml am scos cu pompa

Voi ii faceti baita in fiecare seara? Eu asa am facut pana acum, dar mi-e asa de mila de el cd vine ora imbaierii, mai ales ca nu-i place deloc cd ii fac un mic masaj cu ulei, ma rog, de fapt tati ii face...

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

fetelor vreau si eu sa vad bebelusi,si nu am parola,
cine imi trimite si mie PM?va rog

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulush spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Fetelor, veste mare si frumoasa!!

Alina a reusit sa nasca VBAC, asa cum si-a dorit!
A nascut natural fara epidurala bb Nectarie de 3500. "Seamana cu Serafim."

Alina, felicitari inca odata!!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37

Imi permit sa intru in sezatoarea voastra sa o felicit pe Alina, pentru drumul strabatut pana aici, pentru viata noua adusa pe lume. Nu aveam nici o indoiala ca va reusi. Am vorbit ieri dupa-masa cu ea, nu parea in travaliu, ma bucur sa vad vestea atat de repede. Ma bucur pentru ea ca pentru mine.

Un VBAC in Romania e un inceput infim din punct de vedere statistic, dar uman e fara de pret.

Felicitari voua tuturor pentru prunci, sa va simtiti implinite si fericite cu viata noua intrata in familie!

asa a fost

mes p’tits riens

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Heidy, ! Ca sa nu mai ai ganduri din alea...

Ma bag la hibernare, adica un dus si apoi pat... cat voi reusi sa dorm, nu stiu, dar poate am noroc. Bebe David, dupa masa de pranz, a dormit 5 ore si cred ca mai dormea, daca nu-l fentam eu cu trezirea, intr-un moment in care deschisese putin ochii. Si ma mai intreb de ce are chef de "vorba" dimineata la 4. Am facut baita, i-am dat laptic si acum doarme cu tati.
Somn usor si linistit tuturor!

Joy,!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Am recuperat si eu acum ce nu citisem din urma. Nu am mai intrat din lipsa de timp.

Felicitari Alinushca! Ma bucur foarte mult ca ai nascut asa cum ti-ai dorit! Sa ai un bebe sanatos si cuminel!

Felicitari Florina 22!

Mult succes burticilor care au cezariana programata zilele urmatoare!

Si tuturor mamicilor si burticilor!

Am schimbat si noi semnatura ieri, am intrat in 34 de sapt si abia asteptam sa il tinem pe bebe in brate !

34+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

So, eu parca m-am intors in timp si retraiesc primele luni cu A. Bebe Patrick sta agatat de tzitzi, zici ca e timbru pe scrisoare plange de zici ca-l tai dc nu-i dau. Am stat cu el toata ziua . A. a devenit geloasa, cd plangea mi-a zis ca vrea sa-l las, sa ma joc cu ea Cred ca spal slingul si incerc sa-l tin in el, sa pot sa ma ocup si de A., ca se simte, pe buna dreptate, neglijata.

Joy, e superb bebe Leon. Se vede ca esti tare fericita cu puiutii tai.
Sugubina, sunt ca 2 bombonele puficele tale
Ratusco, mai vrem poze, ca din aia nu prea ne saturam

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Beatrice , ai pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doctorudi spune:

Eu am intrat la inceput (acum aproape 40 sapt) si acum. Vroiam sa va spun ca Rala si cu mine plecam spre spital pt ca s-au rupt membranele :). Va tinem la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doctorudi spune:

buna dimineata, si scuze ca la ultimul post am uitat sa spun asta. Rala - col de aprox 1,5 cm, permite 2 degete, fara CUD in momentul consultului. a ramas internata. revin cu noutati

Mergi la inceput