Nov-dec 2010-Bv Rala!! Hai Sashenka!!(156)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

eu in masina pe amandoi i-am tinut in scoica de cand s-au nascut si pana nu au mai incaput in ea si nu am avut probleme

astazi chiar dau de baut....am intrat in saptamana 40 .

fetele care deja ati nascut prin cezariana...voi cum ati mancat cu o zi inainte de operatie???mie dr nu mi-a spus nimic dar stiu ca mamei i-a spus sa nu mai manace nimic dupa ora 12.

in alta ordine de idei astazi am fost in parc cu copii si a fost foarte frumos, am facut poze, ne-am distrat....ptr noi este o raritate parcul ptr ca avand curte mare nu prea mergem in parc . am zis sa facem o iesire inainte de venirea lui bebe. apoi am venit acasa si am facut un gratar in curte si bineinteles am mancat ceea ce de luni nu o sa mai pot

Mami Andreea 39+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

E o mica surpriza pe contul cu ursuleti.

Am citit din urma, va pup pe toate si va multumesc pentru galerie, incurajari si toate cuvintele frumoase. Gandurile voastre bune au ajuns pana la mine.

Eva, multumesc ca ai dat vestea cea mare, abia astept sa anunt si eu fetele cand vei naste

Sunt multe, multe de spus, am nascut f usor, a fost o experienta minunata iar Martin a fost alaturi de mine si a ramas placut impresionat de ceea ce inseamna venirea unei noi vieti pe lume. Leon Victor e un copil tare dulce si cumintel, am numai cuvinte de lauda. Sofia il iubeste mult, il mangaie si pupa de fiecare data cand prinde ocazia este foarte grijulie cu el.

Voi scrie cand imi va permite timpul si povestea nasterii. As vrea sa mai am timp de stat pe forum insa nu prea reusesc, citesc doar pe apucate cand alaptez. Le felicit pe toate mamicile care au nascut intre timp si urez nastere usoara gravidutelor care vor naste in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

buna all,
nu sunt activa insa vroiam sa va anunt ca am nascut si eu, baietel de 4,220 kg si 52 cm..fiind mare si eu f mica am avut mici problemute, o criza de hipoglicemie la bebe care s-a rezolvat in spital..acum ma bucur de un ursulet mega dragalas care papa mult si e cumintel..mici dureri de burtica nu il lasa sa doarma insa il calmam si apoi se culca la loc..

cineva spunea de diferentele de indicare a greutatii copilului la eco, eu sunt un exemplu f elocvent: la eco de 36 de sapt mi-a spsus ca bebe e micutz, are doar 2.800 kg si sa il lasam putin mai mult sa ia ceva...si l-am lasat pana la 39 si 4 zile cand suprizaaa..nimeni nu se astepta sa fie asa de mare...la inceput m-am invinovatit ca am facut un bebe asa mare si ca are probleme din cauza asta insa apoi mi-am revenit si am zis ca daca asa a vrut D-zeu sigur totul va fi bine..

momentan sunt ingrijorata ca de vreo 3 zile nu a luat nimic in greutate, in conditiile in care mananca la 3 ore cate 90 -100 ml...

pupici gravidutelor care se pregatesc sa nasca, multa bafta si nastere usoara..acum parca simt ca ceva lipseste din mine, e un gol..dar, golul este umplut cand ma uit la dragalasaul meu mic!

[+38 sapt]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Normal ca exista diferenta la eco din cauza ca se spune cu aproximatide greotatea bebelului in functie de lungimea femurului sau a circumferintei capului...... Dar la nici un eco nu se vede cata carnita are pe el!
Sincer mi se pare absurd ca doctor sa te iei exclusiv dupa ce arata eco!

Feliciari JOY si Florina pt ingerasii vostrii!!! Sa creasca mari si sanatosi!

Kitty

36+
echografic 37 sapt

Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 3 sau 4 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Joy, ai un baietel superb!!!! PS: are privirea ta!!!!

Kitty

36+
echografic 37 sapt

Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 3 sau 4 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

JOY, FLORINA FELICITARI SI BEBEI SANATOSI

Ioana Mami, Sugubina, Sashenka multumesc de raspunsuri

38+
AMR 14 zile sau cat o vrea bebe si DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Felicitari Joy si Florina! Sa fie bebelusii cuminti, sanatosi si papaciosi!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

pai bine.mie nu mi se pare micut nici la 2800g...mamicilor,la voi care a fost diferenta intre greutatea estimativa si greutatea efectiva a lui bebe???

32+ cu Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Bravo, Alina!!!! Felicitari! Sa-ti traiasca bebele, sa fie sanatos, mancacios si ne-colicios
Inca o data, felicitari, VICTORIA!!!Bebe Leon este superb!!!! Sa va traiasca ambele minuni, sa aveti o viata fericita in 4!
Felicitari pentru bebe grasut, Florina!!! Multa sanatate si voua!
Beatrice,nici eu nu cred ca bebele tau a avut diaree. Diareea la bebici e urat mirositoare si inchisa la culoare (pe langa consistenta specifica). Ma bucur ca sunteti mai bine
Noi am fost afara si astazi, acum face nani de o ora si un sfert, dupa ce a stat treaz de la 16 la 19:15 ( a atipit de 2 ori 5 minute in tot acest interval). E haios tare cand e treaz, ca nu plange. Sta, se uita pese tot, "vorbeste" cu noi, cu caruselul, mananca des, se rasfata. Eu sunt inca ametita putin pt ca nu are un program bb Patrick, tot asa se trezeste si ziua si noaptea (la 1,5-2 ore in medie, rar papa la 2,5 ore). Si ma trezesc in jur de 8 in fiecare dimineata, peste zi nu dorm deloc si seara ma apuca cel putin ora 23. Vreau sa dorm si eu macar 3 ore legate
Va pup, ma bag la tv, poate atipesc putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

sashenka_h mie dr mi-a zis in seara dinainte sa manc ceva usor, apoi dupa 2 noaptea nimic nici apa..M-au bagat in sala la 10 dim.

Joy ce bebe frumuseel si grasut felicitari!!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput