Nov-dec 2010-Bv Rala!! Hai Sashenka!!(156)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Felicitari Alina , bine ai venit ursulet !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

multumesc mult Ana...inseamna ca ea inca nu si-a facut programul de cere mereu tzitzi..saptamana asta mi a luat in greutate 240 g..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Noi ne pregatim sa plecam intr-o vizita la o fetita de 6 luni si la mamaica ei. Abia astept sa o vad pe cea mica.

Va urez o seara frumoasa si imi pare rau daca am suparat pe cineva cu mesajele mele (asa rare cum sunt).

36+ Tudor Andrei

pupici multi, ca vad ca esti putin suparici

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Olgu merci de raspuns. Gheata am bagat deja, si parca Dumnezeu mi-a dat gandul si am pus si gel cu diclofenac. Acu e mult mai bine ca durere, unflaciunea insa exista. Zici ca e unflata cu pompa.

Heidy ai sa te descurci ai sa vezi, nevoia te invata si in zilele noastre informatia e peste tot.

FELICITARI ALINA!!! Bine ai venit pe lume bebee!

Ana ce sa zic acasa e bine..Dar cand scap putin de la mufat dorm sau sed la calculator (citind tot de bebe)..Viata e frumoasa.

Ratusco tre sa stea cat vrea la san. Eu le tiu pana cand il scuipa si nu mai vrea iarasi. Sunt asa amuzanti cand cauta cu gura ..adineaori ar fi supt de tricoul lu taticu.

Mie una tare mi-ar place sa fie cu program ..mai ales noaptea. Cand am sezut treaza sau atipind asa cate juma de ora intre supturi.A luat f bine in greutateee Ratusca Mica felicitari!

De sapt viit o sa am si cantar si o sa le cantar mai ales pe Ilinca sa vedem cat ia. Ultima oara la spital luase 40gr de pe o zi pe alta si asistenta a zis ca e excelent asa daca o tine.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Mamici cu ursuleti mici,
cat e de sigur un drum cu bebe in scoica?
Am fixat scoica in masina si mi se pare asa mare pt un nou-nascut si parca pozitia este cam ridicata, mi se pare aproape in sezut.
Ati mers asa cu bebe pana acum?

38+
AMR 14 zile sau cat o vrea bebe si DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui inacat

Mamici cu ursuleti mici,
cat e de sigur un drum cu bebe in scoica?
Am fixat scoica in masina si mi se pare asa mare pt un nou-nascut si parca pozitia este cam ridicata, mi se pare aproape in sezut.
Ati mers asa cu bebe pana acum?

38+
AMR 14 zile sau cat o vrea bebe si DD

Eu am mers cand avea 10 zile...vreo ora si i-a placut ...a dormit tot drumul...par ei ca stau strambi dar vorba aceea , la mami in burtica cum stateau ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

fetelor , voi de pe ce site-uri din afara ati cumparat hainute de bebei?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiralu spune:

Multumesc mult pentru vorbele frumoase si pentru urarile de bine!
Si, pentru ca n-am apucat sa scriu pana acum:

FELICITARI MAMICI!!
SA FIE SANATOSI BBii!!
VA DORESC DIN TOT SUFLETUL SA FITI FERICITE,
ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE MINUNATE

Scot si eu doua motate simbolice pentru galerie... Nu prea au antrenamant, da' sunt sufletiste :)

Multumesc inca o data ca ma primiti si pe mine in barlog!
Va pupa mami de ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

inacat nici ale mele nu au vrut sa stea in scoica ieri cand le-am adus..Era mare si ele se pufau acolo si se maraiau. Bine, nici dady nu le-a pus un scutec de bumbac acolo sa nu se incinga.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Felicitari Alina!
Ai nascut asa cum ti-ai dorit tu. Bravo. Unde?La Cantacuzino?

Am dedus ca e diaree ca nici nu schimbam pampersul bine si pac...si foarte apos. vad ca si-a revenit, dar i-am dat 2 lingurite zeama de orez.
Intrasem rau in panica. Ma duc sa ma mulg cu pompa, sunt curioasa sa vad cat iese, desi mi-a zis cineva ca nimic nu se compara cu bebe, nici pompa pompelor nu scoate cat ar scoate bebe.

Vad ca dupa ce beau o cana de ceai de fenicul, chimen, anason si soc, bebe doarme mai mult. E de bine?Ca n-as vrea sa aiba efect de diazepam pt el.

Joy, n-ai mai dat de mult timp niciun semn de viata!

Mami de printisor

Mergi la inceput