Nov-dec 2010-Bv Rala!! Hai Sashenka!!(156)
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana_Mami spune:
Beatrice , hai ca m-ai speriat ... si fata mea are scaunul moale ...dar nu e normal???Ca doar papa doar laptic...
De unde ai tras concluzia ca e diaree...?
inacat spune:
Felicitari Alinushca
Sa fi sanatos bb Nectarie
Asteptam vesti despre nastere.
eu de o saptamana mi-am facut bagajul, dar zilnic scot sau pun in el diverse si nu ma hotarasc sa-l definitivez. ma tot gandesc daca am/nu am nevoie de tot ce am pe lista. Of! tare nehotarata sunt.
38+
AMR 14 zile sau cat o vrea bebe si DD
ana_o spune:
Multumim pentru capitol nou!
Olga, ma bucur ca sunteti bine si partea grea ati lasat-o in urma! Esti o mama eroina!
Sugubina, cum e acasa? Faci fata iubirii pentru doua ingerase? Mie mi-e dor de pui si cand merg sa mananc... sunt curioasa ce simti tu, cu doua!
Vasari, sunt convinsa ca vei avea parte de o nastere frumoasa!
Beatrice, nu cred ca e diaree. Si bebe David a avut scaune mai moi, multe si unele chiar acide, care i-au facut un eritem uratel, 2 zile... Apoi s-au mai reglat, nu mai sunt atat de dese si incep sa fie galbene, cum spune si Alinus. Eu zic sa nu-i dai nimic copilului, pana nu ai certitudinea ca e diaree... da-i sa pape in continuare si vezi cum sunt scaunele. Dar parerea mea e ca nu are diaree.
Ral_eli,!
Crisule, mai poti??
Miruna, au trecut ragadele? V-ati acomodat?
Sashenka, ma bucur mult ca v-ati mutat in casuta voastra! Cand o sa ajung la Bucuresti, cred c-o sa am aceeasi senzatie(de hotel), ca eu n-am prins finalul lucrarii... Mai sunt 2 zile si vei avea puiul in brate, apoi veti fi toti 5, in casuta voastra!
Joy n-a mai intrat deloc pe forum... trebuie sa-i trimit un sms. Nici Andreeacc...
Ratusca, si pe tine te-asteptam, ca deja te-ai acomodat cu tiza mea mica!
Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!
crisuletzul spune:
Wow fetelor! I-am zis mamei mele de caca moale si a zis ca e normal! Nu are de unde sa scoata caca gros! Se ibtampla sa gasim si ca un fel de mucoasa in caki din cauza ca se curata!!! Atata timp cat doarme, nu are febra, nu exista motiv de ingrijorare!
Kitty
36+
echografic 37 sapt
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!
AMR 3 sau 4 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....
ratusca83 spune:
ana sunt aici...va citesc, dar nu prea am timp sa scriu...sunt cu ochii pe galusca....
am inceput sa am tzitzi,bebelina suge..problema este urmatoarea...cat trebuie sa stea la san?? la bibe era simplu, termina si gata...dar la tzitzi cum este???? a mea ar sta non stop...si dupa ce o iau de la san cauta cu gurita.....uffff...ce mama neindemanatica sunt.....oare la alimentatia la san exista orar fix ca la bibe?? a mea se trezea la 3 ore jumate-4 si cerea laptic...
va pup pe toate...si mi-e dor de voi.......
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Fetelor, veste mare si frumoasa!! Alina a reusit sa nasca VBAC, asa cum si-a dorit! A nascut natural fara epidurala bb Nectarie de 3500. "Seamana cu Serafim." Alina, felicitari inca odata!! _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37 |
FELICITARI ALINUSHCA! BUN VENIT BEBE NECTARIE!
34+
Ioana_Mami spune:
Barlog , eu n-am participat la nici o intalnire de burtici dar la prima intalnire de bebei , o sa fiu prima ca sa ii iau pe toti la pupat...
Ce odisee reusita ...si inca mai avem atatia ursuleti minunati de primit...
heidy spune:
Noi ne pregatim sa plecam intr-o vizita la o fetita de 6 luni si la mamaica ei. Abia astept sa o vad pe cea mica.
Va urez o seara frumoasa si imi pare rau daca am suparat pe cineva cu mesajele mele (asa rare cum sunt).
36+ Tudor Andrei
ana_o spune:
Ratusca, pediatrul mi-a zis sa nu-i dau mai mult de 15-20 de minute, ca imi mananca si sanii, efectiv(se referea la rani). Dar am gandit logic... ei cand sunt mai mici, obosesc mai rpd cand sug si atunci e ok daca sug 30 de minute, ca nu sug intr-una. Dupa ce se obisnuiesc cu sanul, am vazut ca o masa de 20 de minute(cateodata si 15, la noi), e completa. Mai sunt cazuri cand le e sete(la bebele meu am vazut asta) si atunci se "multumesc" doar cu 5 minute de laptic. Oricum, o sa vezi ca va veti regla amandoua, tu cu secretia de lapte, ea cu suptul... pentru ca fiecare bebe are propriul ritm si in functie de acest ritm si sanul nostru produce cantitatea necesara. Din experienta si din ce-am citit, bebele se alapteaza LA CERERE! Va pup pe amandoua si sunt convinsa ca vei alapta fara niciun fel de grija, in curand. Of, tiza mea dulce... ca nu mai pot dupa ea!!!
Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!