Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (461)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Mimo is alivee!!!

Dudu sigur ar fi prieten cu Patrick. Al meu vine si imi cere sa citit Thomas story. Care Thomas story este de fapt catalogul cu toata seria Thomas de la learningcurve. Si citim, povestim, comentam analizat...si terminam de rasfoit catalogul...dupa care Patrick zice: "more Thomas story..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gecko, fiecare isi face planurile, clar. Insa dupa poza ai fi zis ca e cat China. In plus, m-a amuzat varsta pentru care este recomandata.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Am vazut si eu pozicile restante, un rasfat pentru ochii mei! Ioana, cat de scump de David, mor de carliontii lui. Zoz, cata uochii are Maria , crez eu ase ca te mosteneste pe tine . Delphinas, m-ai intaratat, eram obisnuita cu tona de poze de la voi . Stela, mie imi place schimbarea ta. Acum...cum te simti tu bine !

Zoze, reusesc eu sa te sun, promit!

Gecko, a dormit cu noi in pat, se rasfata si el nitel Adormim toti in acelasi pat, si la un moment dat eu ma mut cu pitix in camera copiilor , ca sa nu ii trezeasca Skartzaila si sa le aprind felinarul in ochi peste noapte cand il schimb pe kkcios. Sof nu vrea sa se culce fara el langa ea. Cand va face el spre un an, vreau sa ii trimit in camera lor impreuna. Asa ca un an, vorba ta, om mai dormi ca-n tabara .

Mimo, haideeeee ! Zi mai bine ca vroiai sa ma vezi inflorata in camasa de noapte ! Pliz nu te necaji ca nu ai ajuns la mine, ne putem vedea oricand vrem .

Fetelor, inca o data: multam mult tuturor pentru mesaje, ganduri bune si incurajari. La unele am reusit sa raspund, la multe dintre ele nu , dar o fac acum si va multumesc pentru tot . Iar Liana trebuie sa imi spuna MUSAI cum de a aflat asa de repede, cand nici nu iesisem eu din sala . Ca sa vedeti cum e ea omniprezenta .

Si o imbratisare mare nare pentru Simo si Mic, sa aiba si mai multa putere .

Va , sa aveti o zi frumoasa!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

moaaaaaaaaama cred ca toate sunteti la soare!!!

Si noi am fost dar ne-am intors, ca trebuia culcata Iris.

Si am mancat cat 12, si nu mai pot de burta!

Am admirat si eu multeee pozici, frumosi toti copii, nu nominalizez sa nu scap pe cineva.

Mergi la inceput

E superba vremea , pana si la noi in Iceland, a fost de maneca scurta, da mult nu mai tine.

Mergi la inceput

Mi-am pus si eu titulatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salut!
mi s-a stricat tastatura, azi am cumparat alta, asa ca am revenit p-aici, dar timp prea mult nu am... vreau sa zic doar ca am vazut toate pozele cu copii, pici-pici, si mari-mari, alaturi de mamici, tatici si bunici, mi-au incalzit sufletul cu totii
ieri am avut zi plina, mi-am luat liber! am fost in Mall vreo 4 ore, mi-am luat chestii, iar aseara am fost la premiera absoluta, primul show al sora-mii cu prietenul ei si trupa lor, a fost fain, le-a iesit f bine, si-s tare fericiti!
daca aveti chef, aici sunt ei, sor-mea e fara o maneca

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ancutz, super danseaza Iulia,ce fain trebuie sa fie!!!!eu intotdeuna mi-am dorit sa fac dansuri latino-americane, numai ca am ramas la stadiul de dansuri la Clubul Copiilor si am participat la cateva spectacole.Pe Anto vreau neaparat sa o dau, cu conditia sa vrea si ea, ca ai o altfel de atitudine si te schimba mult

Mergi la inceput

suuuuuuuper, si eu vreau sa dansez , da nu am unde si nici timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Foarte fain dansul!!!!!!

Anca, ce chestii iti cumparasi? De iesit din butoi???

Mergi la inceput