Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (461)
Raspunsuri - Pagina 6
VALENTINA C spune:
Baietii mei sunt in forma, banuiesc ca le-a trecut rosul din gat, din moment ce se simt bine. Asa ca maine Matei la gradi, iar eu la bucatarie... ![]()
CristinaGoji spune:
Fetelor, am nevoie de putin ajutor.
Trebuie sa ajung in Bucuresti pe o anumita strada si nu stiu cum!
din gara de nord pe Strada Blanarilor. Daca ma poate cineva ghida cu niste instructiuni exacte, asa ca pentru o persoana total lipsita de orientare in spatiu, va raman indatorata! Is disperata...Hartile prea putin ma ajuta. 
Stiu ca n-am intrat de-o groaza de timp pe-aici, n-am mai intrat de fapt deloc pe DC...imi toprn cenusa in cap
, dar poate totusi ma iertati si ajutati o biata randunica ratacita 
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
luny spune:
ma bucur ca v-a placut Iuli
si ca bitzei i-au iesit castraveti buni dupa reteta noastra![]()
vali exact d-aia am shoppinguit, de nervi! traiasca Sf Card!
: blugi, o bluza simpla, una mai de club, inca un nadrag de vara f subtire (stea 2 de la Debenhams, erau 75% reduceri la designeri![]()

), o fusto-bustiera, poate fi ai una si alta, Mufului niste body-uri si o camasa, o oja si ulei pt cuticule praf ca ale mele.. cam atat
..ma bag in pat, am o saptamana horror la munca

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CristinaGoji Fetelor, am nevoie de putin ajutor. Trebuie sa ajung in Bucuresti pe o anumita strada si nu stiu cum! din gara de nord pe Strada Blanarilor. Daca ma poate cineva ghida cu niste instructiuni exacte, asa ca pentru o persoana total lipsita de orientare in spatiu, va raman indatorata! Is disperata...Hartile prea putin ma ajuta. ![]() Stiu ca n-am intrat de-o groaza de timp pe-aici, n-am mai intrat de fapt deloc pe DC...imi toprn cenusa in cap ![]() Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006) Vladic Daria "We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing." Author unknown |
Cristina,
Esti sigura ca se numeste Str. Blanarilor? Ca eu n-o gasesc pe harta.
Kya spune:
Cristina, Blanarilor este pe langa piata Unirii. Cel mai bine de la Gara ajungi cu metroul pana la Piata Unirii sau Universitatii (e cam la jumatatea drumului).
Daca cobori la Unirii, te intorci un pic inspre Universitate, si strada ta e undeva pe partea dreapta (inspre Lipscani). Nu stiu mai exact cum sa-ti explic. Dar daca esti acolo in zona, poti sa intrebi.
Edit: Gudinde, e pe langa centru vechi, Club A, etc... pe acolo
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
gudinde spune:
Mimo ai off-line.
Iar cu serviciul incearca s-o iei incet. Am citit in presa ca vi se schimba CEO-ul, in perioadele astea intotdeauna creste volumul de munca, deci ia-o incet ca altfel nu se poate. Stiu, m-am gasit tocmai eu sa vorbesc, dar doar pentru ca nu-s in stare sa aplic in propria-mi viata ce trebuie, nu inseamna ca n-am sfaturi bune.
Fetelor, nu v-am uitat dar sunt suuuper busy. Am intrat sa va urez o saptamana de vis si Doamne ajuta sa primim vesti bune din Germania. Simo tin pumniiiiiiii!
ariel_7000 spune:
Cristina, Strada Blanari - cobori la Piata Unirii si mergi pana la Sfantul Gheorghe. Traversezi prin pasajul subteran si este exact strada vis-a vis de statia de tramvai de la Sf Gheorghe (Biserica Sf. Ghe.). O recunosti, la intrare (la 30-50 m) are pe partea dreapta magazinul Salomon-Ascent (sigla mare, albastra si una mica, rosie)
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
gudinde spune:
Kya, aia e Str. Blanari, nu Blanarilor.
Cristina uite aici o harta f buna:
www.salutbucuresti.ro/harta
Daca e strada Blanari, subscriu la ce a zis Kya: metroul e sfant!
Iesi la statia Piata Unirii si intrebi de iesirea de la Magazinul Unirea. Daca ai iesit pe alta iesire, odata ajuns ala suprafata cauti magazinul Unirea. E mare, e de neratat, il stie toata lumea deci de poate directiona oricine. De aici mergi in directia de mers: magazinul Cocor, biserica Baratiei. Ca sa fie mai usor: ai ajus la Unirii si traversezi spre magazinul Intersport. E pe colt. Deja esti pe Bd. I. C. Bratianu care face legatura cu Piata Universitatii. Ata e directia ta de mers: spre piata Universitatii. Ei, cand ai ajus la Intersport, traversezi strada. Adica in loc sa mergi spre Piata Universitatii pe trotuarul cu magazinul Cocor si apoi Biserica Baratiei, mergi pe cecalalt trotuar. Dupa ce in dreapta ta (pe celalalt trotuar) ai trecut de Biserica Baratiei, prima strada la stanga va fi Lipscani si a doua la stanga este Blanari.
In zona Gara-Unirii-Lipscani, atentie la geanta!
Edit: pana am scris eu vad ca a scris si Ariel
Cristina, ca sa nu fi confuza: si eu si Ariel am propus acelasi traseu. Diferenta e ca eu ziceam sa traversezi strada pe colt, la Intersport, la trecerea de pietoni, iar Ariel ti-a propus sa mergi pe trotuarul din dreapta cu magazinul Cocor, Biserica Baratiei si Bis Sf Gheorghe (ce sa-i faci, eu fiind catolica am zis de Baratiei, ea fiind ortodoxa a zis de Sf Gheorghe
) si traversezi strada prin pasajul din dreptul Bis Sf Gheorghe.
ariel_7000 spune:
sunt suparata...am venit putin mai devreme de la spital(e) cu teo...a facut febra 39.5, are rosu in gat rau de tot si pete...ca de puroi si conjunctivita, vomita, il dor gingiile, are ganglionii laterocervicali mariti rau
. am fost la grigore alexandrescu si mi s-a zis ca are amigdalita pultacee. ne-au trimis si la infectioase, la Bals si acolo au zis ca seamana mai mult a mononucleoza decat a streptococ, dar totusi sa ii dam Klacid 10 zile...i-a luat exsudat si miercuri asteptam rezultatul.
fetele doctorese, din cate stiu eu numai penicilina (amoxicilina) este periculoasa in caz de mononucleoza? sa-i dau totusi Klacid pana vine rezultatul la exsudat. Daca iese negativ, merg cu tratamentul 10 zile??
Sunt mai mult ca sigura ca e mononucleoza, caci si Alex a avut semne specifice saptamana trecuta (dureri musculare, articulare, de gat, tuse, febra si acum are niste dungi sangerii-stacojii pe cerul gurii), iar eu putina durere in gat, dar am rezolvat-u cu bioparox, insa ma dor de mor inca articulatiile, ma simt foarte obosita si ma doare si in drepta, sub coaste....eu am crezut ca din cauza bilei
.
cand ma gandesc ca peste tot am citit ca starea asta poate dura inca 1 luna, ma apuca....
.imi vine sa ciufulesc pe cineva care stia ca e bolnava si ea si copiii ei si si-a plimbat virusii prin nasul lui teo si ai lui alex...
in fine, ma plang degeaba, ca eu ma oftic si nu voi schimba pe nimeni...
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
CristinaGoji spune:
Multumesc mult de raspunsuri atat de detaliate!!!
Dar, intreb si eu ca prostu cand intru in metrou, e doar o singura lnie acolo? Un singur numar? sau e ca la trolee? ![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown