Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (461)
Raspunsuri - Pagina 4
mstela spune:
'Na noaptea!
Am fost azi in plimbare montana
..ne-a suras azi dimineata ideea si dusi am fost...a fost superb..plimbarik prin busteni,pe jos pe munte pana la Manastirea caraiman,stat acolo la soare,apoi pe la gura diham,mancat acolo super,plimbare apoi prin sinaia,pana la cota 1400 si ne-am intors franti.
![]()
Multzam de aprecieri,dar mumoasa parca nu ma mai simt neblonda.![]()
Asta ca nu-mi vine sa pun poze de la munte ca tare naspa am mai iesit in ele
..voi pune cu Tea insa, maine.![]()
Am vazut o gramada de poze cu puiuti de la mici-mici la mai mari

NB.ma duc sa lecturez.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Zic una tare a la Tea
:"Tea,mai avem o luna si ceva si vine Mosu'".La care ea repede:"da,luna pe cel,noapte,sus"
si se duce sa-mi arate pe cer luna pana la craciun.![]()
Maine fugim in plimbarik pe la tzara..cat mai e vreme varo-tomnatica.![]()
NB
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Bitza, ce frumoasa ai tu acolo!! Si ce seamana cu tine! Nici sa fi vrut nu iesea asa!! 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
Mimo, te-am dat disparuta! Tare Dudu cu perlele lui! 
Stela, sa va fie de bine plimbarica! Hai pune-ne poze! Tu nu erai mai satena, asa? Ca eu nu mi te amintesc blonda-blonda...
Bitza, azi mancare asa, de foame... dar am sters geamurile, am dat cu aspiratorul, am dat cu mopul... al meu a pus rulouri la geamuri, a mers sa curete masina in interior si am lustruit-o impreuna (sunt niste servetele de-o fac sclipitoare :D) (Matei dormea in carut, la aer, Stefan asculta povesti in masina...)... si asa a trecut ziua... A, am pus o gramada de rufe la spalat... am 2 "gratare" plina-ochi! Si tot nu s-au terminat, ar mai trebui inca un balcon
. Acum trupa doarme si eu astept sa... vina somnul.
tuchita spune:
Buna dimineata!
cu dragoste!
Eu sunt ca Mimo...nu apuc sa scriu, nu apuc sa fac nimic, parca mereu alerg si-atat!
pozele le-am vazut, sunt absolut minunati copiii!
gecko spune:
mda, v-am facut cafeaua acum vreo 2 ore dar a baut-o necuratul
Hai ca mai pun de un ibric cald: poftiti la cafeaaaaa

gecko spune:
Nicoleta, nu cred ca masina o fi cine stie ce sofisticata ca sa nu poata fi folosita de un pusti de 2 ani jumate. Si apoi un baiat de 5-8 ani are pasiune pentru alte personaje decat Mickey Mouse. Sigur este vreun robot, luptator, monstru care sa fie propice pt grupa respectiva. Si cu 8cm ce remarcai? E prea mica? E prea mare?
Nicoleta spune:
Gecko, da, la 8 cm mi se pare ca este mica (adica este mai mica decat cum apare in poza). Cu varsta da, glumeam si cu ea. ![]()
gecko spune:
Bitza, eu una m-am invatat minte. Toate accesoriile, toate gadgeturile din lume nu ma vor ajuta sa nu-mi mai deseneze copilul pe unde apuca sau sa-mi faca viata mai usoara. I-am luat creione colorate moi, ce se spune ca e usor de sters de pe pereti. Nimic mai adevarat dar sunt atat de moi ca la orice folosire li se faramiteaza varful
. Bucatelile mici cad pe covor, calci pe ele si se intinde culoarea si nici naiba nu le mai poate spala
. Le-am aruncat la cos
.
I-am luat carioci ce se spala usor de pe piele. Nimic mai adevarat dar sunt atat de lichide cariocile ca numa pana le scoate capacul s-a murdarit pe maini, pe haine, a dat pe birou, pe calculator etc
. Le-am aruncat si pe alea la cos
. Acum are un creion simplu PUNCT si o privire incruntanta
de la mine ori de cate ori deraiaza cu scrisul de la hartie. Am salvat si bani si nici nu am mai adunat in casa inca un lucru de care sa ma impiedit toata ziua.
Ma bucur ca ne-ai aratat-o pe Buburuza
. E motzata si cu talente in arta rujatului
. Mic dejun din ala mai mai ca as manca si eu
gecko spune:
E numa buna (pt noi) Nico. E suficient de mare cat sa n-o poata inghiti
si suficient de mica cat sa nu imi mai trebuiasca inca o camera si pentru jucarii
. Sincer, la cate trenuri, vagoane, masinute, avioane etc are asta mi-ar mai lipsi, sa fie vreo una mai lunga de-o palma
. A avut o masina mai mare, un Range Rover ceva primit de la o tanti de la biserica. Cum a fost putin neatent cum i-am aruncat-o la tomberon...aia era cat 10 locomotive
. Am 3 dormitoare, un living, o bucatarie mare si tot simt ca ma sufoc
...plus curtea.