Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (461)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ariel sanatate mamei!
Cum mai sta cu glicemia? ca o valoare tensionala asa de mare poate sa fie ca o reactie la o hipoglicemie severa.

ca Naty sigur a tratat-o bine!
Naty, still alive and on two feet???

nici Seb nu face la oala...de fapt ar face daca ar putea sa se desparta de pampers. e marea lui iubire, e jale mare daca nu i-l pun.
In curand si-l pune singur si la olita tot nu se duce.
Cand reusesc sa il fac sa accepte cateva minute fara el, spune daca ii vine pisu si merge la baie, dar asta se intampla foarte rar...

iar cu kk nu stiu ce succese voi avea, pentru ca e un kkcios....face de 3 ori pe zi!
Si eu traiesc cu speranta ca nu se va insura cu pampers si mergand pe varfuri!
are niste bataturi in talpa de la mersul pe varfuri....dar nu renunta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi garda scurta si usoara sa ai! eu mai am cca o ora si plec acasa si Muf e kkacios, tot de 2-3-4 ori/zi face, depinde...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Doctorul ī#351;i īntreab#259; pacienta:
-Ce vārst#259; ave#355;i, doamn#259;?
- M#259; īndrept spre 30.
-Din ce direc#355;ie?

Gheorghe si Vasalie stau pe prispa casei. Dupa deal, la orizont, apare un deltaplan.
Vasalie ii zice lui Gheorghe:
- Iete, ba, ce pasaroi pa cer. Asta ne manānca oile.
- Lasa, zice Vasalie, īl aranjez eu.
Vasalie ia pusca si trage un foc.
- Ai nimerit-o, ma?
- Nu stiu, zice Vasalie, dar vad ca la om i-a dat drumul.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

eu cred ca pasaroiul din banc le-a mancat pe randunici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Simo, sanatate tie si familiei tale frumoase. DD sa fie in special cu Micu', sa ajungeti la capatul acestei calatorii pline de greutati, sa se insanatoseasca si sa va bucurati in 5 de fericirea de a fi o familie!
te , suntem si noi alaturi de voi!

Mateilor
sa fiti sanatosi si fericiti

am si eu un nepotel Matei, nascut azi dimineata.

si zic si tatalui meu LMA si sanatate, sa se bucure cat mai mult de nepoteii lui

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

am vazut si eu ceva poze

buburuza scumpa, leit mama. apropo de mama ce aranjamente!!! foarte talentata!!!
tort de sarbatorit
o stea frumoasa satena
frumosi minunati de mama sovi
delphinasi rari veniti pe crenguta
o cafenie frumusica foc
movalinda domnisoara
familion reunit de olgutz

oare am scapat ceva?!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

aricel , sanatate tuturor! si la mama si la pui!

mai randunicile nenominalizate inca: nico, luny, tuchi, gecko, vali, ramo, cami, kya, gudinde, raluca, bubu, clau, tonic, mimo (scoate nasu')
cristina, ioana, liana, ma bucur ca v-am vazut

scuzati de am uitat pe careva

totusi, mai fac niste strigari... claudia, dudu

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

La multi ani Simo!

La multi ani Mateilor!

Sovi ti-am vazut minunile scumpe! Ce frumosi sunt!!! Si ce mari sunt deja!!!

Zozela si Olguta Nu-mi vine sa cred ca ati nascut deja!!! Cate am scapat! FELICITARI! mamicutelor! Sa va creasca puiutii mari si sanatosi!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Hi, hi! Tuchi, vezi daca nu m-am dus in parc! :))

Pfiuu, ce greu a adormit sarbatoritul... daca nu i-am facut tort, s-a razbunat !

Ma duc sa fac baie si sa o gasesc pe Mimo scriind, da??

Miha, ce-ti face burtica?

Ma intorc repede, sa fiti cuminti!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

multumesc, dragele mele, pentru suport.
naty, tie iti multumesc in mod deosebit pt tot.
am fost ultima data pe la 8 la mama si era mult mai bine, tensiunea se stabilizase undeva la 14/8, insa era foarte speriata, avea tampoane infipte in nas...m-a facut praf imaginea . bine ca m-au lasat acum sa o vad, ca mai devreme am fost de 3 ori si nu am putut sa intru.
tuchi, in general glicemiile le are bune 120-130, insa dimineata, cand a ajuns la spital avea 220, acum seara avea 130.
cum ii ziceam si lui naty la telefon, ea s-a suparat pe tata aseara si banuiesc ca asta i-a declansat...bine, ea se supara zilnic, ba pe tata, care isi ia paharelul si apoi incepe sa ne sacaie pe toti, de la mic la mare , ba cu frate-miu care sta si ii boleste in cap...s-a virozat si ala si toata saptamana trecuta si-a vomat si sufletul din el...si mama s-a stresat...
naty i-a schimbat ieri tratamentul, caci celalalt nu facea fatza la ce tensiuni avea ea, iar cel de dinainte de a ajunge la naty era frectie la picior de lemn mult, mult prea slab pentru probelemele ei....cand am zis "tratament beton", am citat-o pe naty, in sensul ca e foarte puternic (sper ca nu s-a inteles altceva!!! )
sper sa fie ultimul show d egenul asta, ca s-a speriat si ea fff tare si noi.

teo e bine, nu mai are febra, dar tuseste, este ffffff prost dispus si efectiv, ne-a terminat ieri si azi. alex si ea tuseste si se cearta cu frati-su din orice, asa ca, daca nu ajung eu la balamuc curand, mare minune . azi, parca a fost casa de nebuni aici si a mai trebuit sa si muncesc in conditiile astea. efectiv, am invidiat azi pe toti care merg la job si au si ei un minut "children free". nici la buda nu ma puteam duce fara sa jeleasca teo la usa:"mamiii, unde esti??? unde e mami a mea???" ... chiar l-a intrebat vecina de alaturi pe marcel daca a ramas copilul inchis singur in casa, ca plangea dupa mine...nici dus nu am reusit sa fac pana seara

gata,m-am plans destul, ma duc sa ma apuc de munca, ca cine stie ce zi mai am si maine...

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput