Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (461)
Raspunsuri - Pagina 13
numeioana spune:
Simo, la multi ani! Sa capeti de ziua ta cel mai frumos cadou: un Siluan sanatos si fericit! Suntem alaturi de voi!
La multi ani Mateiasilor nostri!
Ariel, sanatate mamai tale!
mami de David si Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Matei este printre (putinii) cu scutec. Si nu ma stresez deloc. Inca face kk intr-un spatiu izolat :D, ne trimite la plimbare... chiar nu ma simt pregatita sa strang dupa el :). La gradi iara nu-l urmareste nimeni sa-l duca la baie (nu ca el ar vrea)... am vazut acolo un baietel de 4 ani cu scutec. Nu vreau sa ajungem la 4 ani, insa simt ca nu e pregatit. Incerc in vacanta de iarna, sa vad ce iese... daca nu, mai asteptam. Nu s-o insura cu scutec, nu? Financiar nu ne rupe chelutiala asta, deci nu e bai per total. Intai vreau sa gasesc un reductor fain, ce am vazut intamplator erau cam ciudatele (nici nu erau prea multe, vreo 2 feluri). Cred ca mai degraba ar sta pe toaleta... Insa mai astept o luna ca nu e bai
. Sa gasesc intai reductorul potrivit (ca el tot vine cu idei de la gradi, pishu inainte de baie face la olita si cere el... intr-o zi a zis ca face lulu=pishu si s-a dezbracat si s-a asezat sigur pe toaleta...).
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
lianam spune:
Alinus, imi pare tare rau
; sanatate mamei tale, sa ii ajute Dumnezeu sa isi revina cat mai repede si cat mai bine! 
ramo
... sunt tot "nevorbareata"...si probabil multa vreme voi mai fi....trece...
luny spune:
inca o data, multumesc pentru urarile adresate Mateiului meu iubit
liana si mie mi-e dor de tine... macar pe mess sa mai schimbam si noi o vorba
ariel sper sa nu fie grav mami tau, multa sanatate!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
hello , ce fac fetele?
ups, nic eu nu am stiu ca avem sarbatoriti azi, pana acum cand am intrat pe forum, asa ca:
LA MULTI ANI MATEIASILOR NOSTRI SCUMPI DE PE CRENGUTZA!!!!
Vali ,arata demential tortul, daca l-ar vedea buburuza ar fi in extaz
...cum a fost sambata cand ne-am dus la Carrfour dupa cumparaturi,si i-am promis ca-i cumapr un ou cu surpriza (ma refer la ouale in care surpiza este unul din personajele din clubhouse,nu la kinder),Antonia a infipt mana in 2,si cand le desfaceam sa vedem surpriza,statea efectiv cu sufletul la gura,si ii enumera la rand , ca era curioasa care dintre personaje ii pica![]()
LA MULTI ANI SI PENTRU SIMONA NOATSRA DRAGA, si eu iti doresc ca si cadou un Siluan sanatos,si sa fiti linistiti si fericiti cu totii!!!!
Ariel, tinem pumnii la mama ta, dar nu ai nici o veste pana acum??se simte mai bine?cum este???
Stela,Sovi, merci de aprecieri......
sunt lumanari de botez nu buchetele![]()
![]()
![]()

ti-am vazut frumosii, ce faine sunt pozele in frunzele colorate de toamna, si poza in care sutn amandoi pe fotoliu si par ca se prapadesc de ras

Stela,Antonia, culmea, face kk la wc, niciodata in pamperssau pe ea, desi pipi de ceva timp nu vrea sa mai spuna decat dupa ce face pe ea, nu stiu ce are? ca la inceput facea la wc/olita, o las in pace(desi ma suparasem de mutle ori pe ea) si cand o vrea ea sa spuna la fel cum face si cu kk...asta este
Nicoleta spune:
Multumim frumos pentru urari! 

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
sovietica spune:
valeu, nu mai lasati Red-bull pe masa, ca il gasesc copiii inaintea noastra! 
La multi ani, Simo!
sa ti se indeplineasca cele mai tainice rugaciuni si sa va intoarceti acasa cu bine! 

La multi ani, Matei, oriunde te-ai afla! 
Multumesc din suflet pentru aprecierile la adresa noastra! 

Bitza, din pdv meu, o aglomerare de flori= buchet, indiferent ca e atasat la o lumanare, la o mana sau in alta parte ![]()
editez, ca mai citind odata, s-ar putea sa sune oarecum pt tine
iarta si tu o fata de la tzara... promit sa imi insusesc si termenul de aranjament floral. 
Alina, sanatate mamei! ce mai face, cum e??
Valicica, ce dementa de tort!!
cat esti tu de vrednica!
eu n-am mai rabdare sa bibilesc chestii dinastea finute!
de exemplu acum cica ma duc la bucatarie sa gatesc. arunc niste cartofi in oala sa se fiarba, spre final arunc o stiuca sarata taiata in bucati sa fiarba si ea acolo, fac un mijdei, scot un vinisor, si gataaa ![]()
am fujit
pe toate
daca au noroc, invart si 2-3 clatite, dar am dubii :))
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica Bitza, din pdv meu, o aglomerare de flori= buchet, indiferent ca e atasat la o lumanare, la o mana sau in alta parte |
Ce tare esti 
Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
buna seara!
repede, sa mai prind pagina 13!![]()
In primul rand, La multi ani, Simo, sa te intorci sanatoasa acasa impreuna cu Siluan sanatos!
Apoi,
La multi ani Mateiasilor!
si apoi....nu stiu, am ratat aniversari, am ratat felicitari....pot sa le dau acum la calup?![]()
pentru toata lumea, fiecare ce-si doreste??
Eu imi doresc sa mi se termine garda usor si lin...