Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (461)
Raspunsuri - Pagina 12
tonic spune:
LA MULTI ANI MATEIASILOR! Sa fiti veseli si sanatosi, sa aduceti bucurii celor din jur!
Luny nu te mai necaji, sunt sigura ca pt sarbatorit oricum nu are importanta!
Eu am noroc ca mereu ma aprovizionez cu cadouri cand merg la BE si nu raman descoperita,dar anul asta am ramas si eu cu o zi in urma de Sf. Luka noroc cu Valentina ca mi-am adus aminte 
O zi buna tuturor, sper sa revin cu
speciali pt fiecare.
luny spune:
kya p-acelasi sistem, la Muf toti bebelusii sunt Luca si Laul(Raul, al prietenei mele, desi are 1 ani si 3 luni(![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Luny,sa-ti traiasca Mateiul.
Si nu te mai simti vinovata de cadou,de nepregateala,important ca ii oferi toata dragostea ta si el cu siguranta simte si e cel mai mare si mai scump cadou!

Tea cand ma vede a inceput sa sara de gatul meu si sa ma stranga tare tare cu o fortaa si sa-mi zica "mami mia"..si repeta la nesfarsit,cu accent ardelenesc
..mor dupa ea,ma topesc.

Mai e vreun copilas care nu vrea si nu vrea sa stea pe oala/reductor, sau sa spuna inaintea evenimentului?
sunt frustrata
...
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
VALENTINA C spune:
Ramo,Kya hai sa va zic: in 10 ani am primit nenumarate cadouri. Adica: aranjamente florale de sezon, parfumuri ( in 10 ani nu mi-am cumparat niciunul
, culmea ca mi-au cam placut toate), cosmetice de tot felul: creme, oje, farduri, seturi din alea de la Sephora/ Loreal, etc, haine ( bluze mai ales, dar am primit si chiloti cu cristale Swa.. da mamica imi era prietena si era ma nebuna), dresuri ( in perioada mea de explozie ), bijuterii diverse, rame foto, agende, stick-uri, carti, farfurii, vase de yena, esarfe, saluri.... Si daca-mi mai aduc aminte va mai zic..![]()
Acum, nu va speriati de unele, eram prietena cu multe mamici si ma intrebau direct sau ma puneau sa aleg intre si intre...![]()
Olgutzika spune:
sarbatoritilor nostri!
Simo!
Sa fiti sanatosi si bucurosi!!!
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
Kya spune:
Valen
buna lista de cadouri - m-am inspirat deja!
Stela nu stiu ce sa-ti zic. Noi am renuntat deja de mult timp la orice fel de scutec. Iar acum se duce singura - daca nu sunt in zona, nu-mi mai spune. La baie isi ia singura reductorul si-l aseara pe wc, se urca pe scaunel, apoi se sterge, pune capacul, se urca pe wc si trage si apa. Servicii complete
Cu olita la fel, se duce singura, iar apoi si-o si arunca ![]()
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:
LA MULTI ANI Simo! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa ai parte numai de clipe frumoase si fericite de acum alaturi de sotul tau si de cei trei puiuti dragi!

LA MULTI ANI Mateilor scumpi! Sa fiti sanatosi si fericiti! 
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, SIMO, DRAGA MEA! SA VA DEA DOAMNE DOAMNE CEL MAI FURMOS CADOU - PE BEBE SILUAN SANATOS, ACASA, ZBURDAND ALATURI DE FRATIORII LUI!
LA MULTI ANI, MATEIASI! SA FITI FERICITI!
Va rog sa spuneti un Doamne ajuta! si pt mami a mea, zilele astea...dimineata la 5 a luat-o salvarea caci azi noapte i-a fost ffff rau, i-a ajuns (iar) tensiunea la 20/8 si abia i-au scazut-o medicii si a avut hemoragie de 2 ori. si asta in conditiile in care e sub tratament "beton", dat de catre naty
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
ramo_cata spune:
valen
pentru listuta![]()
lianace mai faci?
arielsanatate mamei tale...
edit:lunynu te mai simti vinovata
mstela nu stiu ce sa zic cu Tea poate inca nu este pregatita sau e prea comoda..noi n-am avut probleme cu dezpampersatul...acum foloseste si olita si reductorul..il ia, il pune singur pe wc dar de suit il sui eu pt ca e cam greutz...de dezbracat se dezbraca singur,se sterge dar nu asa cum ar trebui asa ca o fac si eu...e innebunit sa traga apa..la fel ca Zanuta ,daca face kk la olita imediat o goleste si trage apa..Andru are un fix cand face kk trebuie sa stea singur..a vedeee,pa-pa..inchide usa si ma striga cand termina...sau daca stau cu el ,eu stiu ma fac ca am treaba:)...pune mainile la ochi..e atat de haios
Nicoleta spune:
La multi ani, Mateiutilor! Sa fiti sanatosi si voiosi toata viata! Mamicilor, sa ne traiasca baietii! 
Nici eu nu am cadou pentru Matei, insa ii cumpar eu ceva azi... frate-su incerca aseara sa ma convinga ca si el ar trebui sa primeasca unul... si ca este de acord sa primeasca si Matei unul de Sf. Stefan
...
Ariel, multa sanatate mamei tale! Dar de la ce i s-a intamplat asta? Of, belelele astea care vin mereu in grup :(...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!