Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (461)
Raspunsuri - Pagina 15
Nicoleta spune:
Ariel, ma bucur ca mama ta se simte mai bine. Cu copiii, stii cum e... daca nu se simt bine, se vede cumva. Of, sa treaca mai repede perioada asta grea si sa fie iar ok si la voi!
I-am scris sms lui Simo, sper sa poata sa imi spuna cum au ajuns.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ariel_7000 spune:
alex a avut un cosmar acum...s-a trezit plangand in hohote ca nu vrea sa moara mamaie!!!
abia am linistit-o...
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Nicoleta spune:
Uf, saraca Alex, or fi marcat-o evenimentele de azi. 
Nu mi-a raspuns Simo. Poate maine...
Ma duc si eu la nani, maine iara o zi maraton... dar sanatosi sa fim.
Somn usor. Si aveti grija la pasaroi! ![]()
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Stela nu stiu ce sa-ti zic. Noi am renuntat deja de mult timp la orice fel de scutec. Iar acum se duce singura - daca nu sunt in zona, nu-mi mai spune. La baie isi ia singura reductorul si-l aseara pe wc, se urca pe scaunel, apoi se sterge, pune capacul, se urca pe wc si trage si apa. Servicii complete Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |

cea mai tare..mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Blanka, multumim de cafea!
Neata! Slaba miscarea... eheee, unde sunt vremurile de altadata? Astazi i-a duc Adrian pe copii, sper sa nu planga Matei prea tare... eu am o multime de treburi (deh, casnica...), insa voi incepe ziua cu inca 30 de minute de leneveala
.
O zi frumoasa tuturor!
mstela spune:
Neata si de aici..vad ca ati primit deja cafea aromata a la blanka.
Stau si eu cu o cafea in mana si sorb,obosita ca a trebuit sa citesc pana la 1 sa termin o carte
,mahnita ca vine iarna
si am mai visat si teribil de nu mai imi revin.
Trebuie sa va zic,poate ma mai eliberez:eram intr-o gaura larga destul de adanca,era parca o mina acolo,pe jos fiind pamant batatorit..coborasem acolo pe niste scari si mai tarziu au venit acolo si Tea cu bunica,iar Tea cand m-a zarit acolo jos, intr-o fractiune de secunda a sarit in gaura sa vina la mine..nu a mai avut rabdare sa coboare scarile...si imi amintesc clar caderea ei brusca atatia metri in jos..m-am chinuit sa o prind in brate,dar a cazut ca bolovanul la picioarele mele..culmea ca s-a ridicat si parea ok,desi eram convinsa ca de la asa distanta nu mai scapa...m-am trezit plangand tare si nu pot sa-mi mai revin..am in minte imaginea caderii ei..
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Ramo,ce tare Andreiul cum vrea el sa stea singur sa faca kk!
![]()
Nico,si eu o las in privinta olitei, nu ma stresez (prea tare), dar ma simt asa frustrata cand aud ca mai toti fac la olita si ea DELOC.
Nici nu vrea sa vada.Nu tzine cu nimic..am rugat-o,am conditionat-o,am amenintat-o ca nu va vrea Mosu' sa vina daca nu faca la olita..nik nik..e clar comoda sau nu se simte pregatita..e mai simplu sa-i dea drumul in pampers.
Si dam o gramada de bani pe pampersi in continuare.
Ariel,sanatate mamei.
Tuturor
si o zi excelenta.
mami de TEA
luny spune:
neatza... multumim de cafea, beau si eu pana sa plec la munca..
ariel ma bucur ca e mai bine mami, sper sa revina acasa repede si sanatoasa!.. biata Alex... iti dai seama ce e in mintea ei, e speriata.. parca-s eu in locul ei, cu maia mea..
stela
ce cosmar... desi, parerea mea e ca la tine e ceva mai profund, banui eu si cam ce... stiu ca ai facut deja destul soul search... poate ar mai trebui sa faci ceva, tu parca ai fi cea care e cazuta in acea gaura si nu reuseste sa se catere la suprafata... sper sa apara semnul, inspiratia, momentul, mana, ce-o fi, si sa te scoata de acolo... aici sunt in caz de nevoie, de un umar, de ce ai nevoie..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
simo asteptam vesti!
mi se duce naibi de tot calculatorul... nici sa deschid ferestre de dialog pe mess nu ma mai lasa, ma bombardeaza cu mesaje de memory very low, desi nu downloadez nimic, se blocheaza... trebuie musai sa umble la el cineva priceput, sa-mi faca o partitie ca lumea, sa-l aranjeze, sa-mi puna un windows si un firewall bun, d-astea... stiti pe cineva ca lumea,care se ocupa cu asa ceva, firma sau nu?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!