Bananele... si alte alimente benefice

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Ina, ii tai efectiv coaja, nu o vei putea decoji chiar ca si la cartofi pentru ca e mult mai groasa. Tii ananasul ´´in picioare´´ si tai coaja in lung.II tai si capetele,( frunzele si partea de jos).
Apoi il tai in feliii, cubulete, cum vrei.
E mult mai bun decat cel conservat.Vei descoperi tu cand e bun de mancat, adica cand e galben si nu mai e cu coaja maro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Lady mie asa mi s-a parut ca semana la gust in conditiile in care am mancat o singura data. Si mi s-a mai parut alunecos. Acum depinde si de papilele gustative ale fiecaruia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Despre avocado:
Este o planta originara din America Centrala si Mexic. Este un fruct bogat in grasimi, dar grasimi monosaturate, necesare organismului uman. Contine cu 60% mai mult potasiu decat bananele. Fructul nu e dulce, dimpotriva nu prea are gust si e de o textura cremoasa, asemanatoare untului. Este folosit ca baza in reteta mexicana numita "guacamole" si in unele tipuri de sushi. Se poate combina des cu carnea de pui. In Brazilia si Vietnam, avocado se utilizeaza pt milk-shake.
Ina am uitat si eu sa precizez ca ananasul de taie vertical, dar ai grija sa nu alunece.
Lady pai atunci de aia m-a piscat pe mine limba... ca era cam maronie coaja!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Lady mie asa mi s-a parut ca semana la gust in conditiile in care am mancat o singura data. Si mi s-a mai parut alunecos. Acum depinde si de papilele gustative ale fiecaruia.

Only me


Vorbesti de avocado? Da, e alunecos si chiar se intinde ca untul.Este gras, probabil de aceia il asociezi cu untul la gust.


Mi-ai facut pofta acum si nu am avocado in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Despre avocado:


Lady pai atunci de aia m-a piscat pe mine limba... ca era cam maronie coaja!!!

Only me


Adica l-ai mancat cu coaja cu tot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ina,ai aici un filmulet care iti arata cum se taie ananasul:
http://video.acasa.ro/how-to/cum-se-taie-un-ananas--98f11e76fa2ff1565ba7.html

Mie bananele imi plac coapte biiine,cu pete pe coaja,alea nu constipa sigur sigur.De cand tin monti mananc mai verzi,ca asa trebuie.

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Valentina, dar care e diferenta daca le mancam coapte bine sau verzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Lady,cica alea foarte bine coapte au indice glicemic mai ridicat decat cele verzi.

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Lady m-ai facut sa . Nu l-am manacat cu coaja cu tot, dar am citit si am inteles ca ai scris despre ananas ca daca e maro la coaja pisca si de aceea am zis ca ala de l-am papat eu a fost mai acrisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Valentina mi-e nu imi plac bananele verzi sau alea care par coapte si care se decojesc greu. Eu le prefer pe alea galbene si cu coaja mai moale, dar fara pete -am un fix cu aceste pete (sa nu le vad deoarece consider vechi bananele )

Mergi la inceput