Bananele... si alte alimente benefice

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Ma rog sa-mi ajute D-zeu sa ajung la anul cu bine acasa, sa mananc pana la refuz...dulceata de nuci, ca de vreo 2 ani, si nu gasesc pe nicaieri asa ceva.





Nikole, ia uite aici:
http://parthenonfoods.com/green-walnut-confiture-raureni-360g-p-3733.html

dulceata de la mama ei, din Ro... am comandat de multe ori de la ei, sunt f ok

Iulix si Elena, si eu mananc almonds la greu, stiti cumva daca ingrasa?Am mai avut o pasarica cu hazelnuts, au mi-a trecut si mi s-a pus pe almonds... greu nene cu obsesiile astea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Hmmm... Macrina au ceva calorii; 580kcal/100 g dar uite ce am gasit despre ele:
Migdalele reprezinta o sursa grozava de fibre si proteine de buna calitate, iar printre vitaminele continute de migdale regasim vitamina A si B, vitamina E (un antioxidant puternic si eficient), precum si o serie de minerale esentiale pentru functionarea optima a organismului: magneziu, potasiu, fier, zinc, sulf. Prin urmare, consumarea a catorva migdale pe zi intaraste sistemul imunitar, prevenind aparitia asteniilor si a anemiilor. Daca toate acestea vi se par insuficiente, aflati ca pe langa acestea, migdalele contin si acizi grasi omega 3, acizi ce previn complicatiile cardiovasculare si impiedica formarea de cheaguri in sange. Peste jumatate din compozitia migdalelor este constituita din grasimi nesaturate ce inlesnesc procesul de vindecare a anumitor afectiuni ale ficatului, spre exemplu hepatita infectioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Macrina, intra la canadience, pentru ca una din fete a postat o chestie tare interesanta despre migdale

Citat:
citat din mesajul lui Macrina

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Ma rog sa-mi ajute D-zeu sa ajung la anul cu bine acasa, sa mananc pana la refuz...dulceata de nuci, ca de vreo 2 ani, si nu gasesc pe nicaieri asa ceva.





Nikole, ia uite aici:
http://parthenonfoods.com/green-walnut-confiture-raureni-360g-p-3733.html

dulceata de la mama ei, din Ro... am comandat de multe ori de la ei, sunt f ok

Iulix si Elena, si eu mananc almonds la greu, stiti cumva daca ingrasa?Am mai avut o pasarica cu hazelnuts, au mi-a trecut si mi s-a pus pe almonds... greu nene cu obsesiile astea..


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole


Mianna sa ne spui cum e pitahaya, nici nu l-am vazut pe aici, nici nu am auzit de fructul asta niciodata, da' il caut...




poate-l gasesti sub numele de "dragon fruit".

sincer, m-a dezamagit. consistenta e la fel ca cea a unui kiwi, dar n-are niciun parfum si aproape niciun gust (cel putin al meu n-a avut). ok, sa zicem ca a fost usor dulceag. din cate citesc pe net, mai multi au zis ca-i "tasteless". oricum cica are putine calorii.

in concluzie, nu va mai figura pe lista mea de cumparaturi, e mai mult aspectuos decat gustos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Maru, nu gasesc, la canadience si dieta sau la sezatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

la sezatoare, e o postare facuta de Exclusive

Citat:
citat din mesajul lui Macrina

Maru, nu gasesc, la canadience si dieta sau la sezatoare?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

si eu mananc almonds aproape zilnic. imi plac la nebunie. citisem pe undeva ca cele taiate sau care stau cateva zile in punga deschisa isi pierd din proprietati. ma gandesc sa le depozitez in borcan de sticla inchis.

fetelor cititi articolul asta despre sare. cica ar trebui sa evitam sarea rafinata/iodata si sa o folosim pe cea dura, gema. eu folosesc sare de mare de mai bine de un an la gatit si ma simt excelent, problemele cu tiroida (hipo) au disparut.

http://adevaruridinculise.wordpress.com/2010/02/22/dspre-sare/#comments

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Eu incerc sa renunt la sare desi mi-e cam greu pentru ca de multe ori nu ma uit pe etichetele alimentelor ca sa vad daca au sare sau nu... insa la mancarea gatita am inceput sa nu mai pun sare si sa folosesc in schimb condimente ca sa ii dea un gust bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ai grija ca mixurile de condimente au sare pentru stabilizare.

eu folosesc insa numai sare kosher, nu e atat de sarata ca sarea fina, si e tare, tare gustoasa.
De altfel, am si sare de mare, de aia adevarata, cand deschizi cutia mirosi marea/oceanul, dar o folosesc doar cand fac mancare pentru mai multe zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Maru condimente folosesc din astea clasice; piper, oregano, cimbru, maghiran, rozmarin, etc. Doar cand fac ciorba (cam la 2 saptamani fac) mai pun mix de condimente.
Am vazut si eu prin magazine sare de mare, dar nu stiu cat e de buna, chiar daca era la standul cu produse naturiste.

Mergi la inceput