Bananele... si alte alimente benefice

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Maruesti draguta, eu ziceam insa de un capuccino virtual...
se gaseste capuccino aici, doar eu uit mereu sa trec pe lista de cumparaturi, asadar beau cafea si ma gandesc la capuccino, multumesc frumos

Kari, nu gasesc tipul ala de smantana, sau ce-o fi, voi incerca cu o crema de lapte, sa fac un sos in care sa scalde bucatile de papaya, sa vad daca o fi curios sa incerce, asta e buba, nu vrea sa incerce nimic nou, sunt comvinsa ca i-ar place
Fructul asta cherymoia, l-am vazut pe aici, nu l-am cumparat pana acum, daca zici ca-i dulce, il voi incerca si eu, nu's de ce ma trimite cu gandul la goiaba, un fruct care-mi displace profund, desi f. benefic sanatatii.

m-am trezit la 3 a.m , mi-e foame de mor , am mancat un mango si-o banana, si mi-e foame si mai rau, cum vine asta!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Nikole mai pune maanuta si mai papa ceva mamico.
Ma miram de ce nu pot sa vad fructul din linkul lui Kariguld!!!
Daca tot laudati cartofii dulci o sa ii incerc si eu cat de curand sa vedem daca ii aprob si eu.

Mergi la inceput

Hi hi... cum arata acest fruct!!! E ciudatel rau, dar vad ca ar avea gust de capsune!!! Daca se cultiva si in Europa la noi in Romanica nu o fi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

am editat acolo, scuzati dar abia azi am vazut

azi am mancat cartofi dulci, copii au fost incantati. am facut ardei umpluti, cu orez si carne de curcan, langa am fiert doi cartofi dulci. la ardei am avut sos de marar

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

am editat acolo, scuzati dar abia azi am vazut

azi am mancat cartofi dulci, copii au fost incantati. am facut ardei umpluti, cu orez si carne de curcan, langa am fiert doi cartofi dulci. la ardei am avut sos de marar

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Ohhh, nu ma pot abtine, vin la masaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

ce pofta imi faceti cu sosul de marar si ardei umpluti.. nebunie

fetelor voi mancati fructele dimineata?
incerc sa imi schimb stilul de a manca, sa schimb micul dejun cu unul mai sarac in calorii. dar nu stiu ce.

am observat ca bananele imi fac pofta de mancare. de fapt ce nu imi produce mie pofta de mancare :((

Mergi la inceput

Mindy eu mananc dimineatza salata de fructe din 2 kiwi, 1 portocala/ 2 mandarine (depinde ce am in casa) si un mar. Ador combinatia asta!! Si mie imi tine de foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

mai consum cu placere, fructul kaki
http://www.ardei-iute.ro/diverse/arborele-kaki

este foarte bun la gust, de obicei il tin cateva zile la temperatura camerei pana se coace. se curata de coaja, pentruca e mai aspra decat coaja marului.

Kariguld, am luat si eu ieri fructul asta sa-l incerc Nu m-a impresionat deloc, parca aveam nisip in gura. Am incercat si cu coaja si fara si acelasi rezultat. Apropos, coaja astuia nu era tare deloc, era chiar mai moale decat a marului, ca la o piersica (chiar si aducea la gust cu piersica). Poate nu e acelasi fruct??? Ii zicea totusi altcumva, nu kaki si nici persimon, am uitat, dar arata exact la fel! poate nu era copt inca? oare asa se simte fructul necopt, ca si cand ai manca nisip? foarte ciudat...

Mergi la inceput

Elena, ce simpatica esti...

Kaki e fff bun la gust, atunci cand e copt, e dulce, pulpa e moooaaaale si zemoasa,are o consistenta fiiiina, e

Cred sincer ca altceva ai mancat tu, ori nu era copt, dar daca nu era ajuns la maturitate nu-l puteai manca cu coaja, ar fi fost coaja tare , te-ar fi deranjat cu siguranta.

Totusi eu am nimerit o singura data un kaki(aici in Brazil, chiar prima si ultima oara cand am cumparat) un kaki amaaaarrrr, il spalasem bine doar, era copt, asa ca am muscat din el, era amar, instantaneu mi s-a facut gura "punga"si m-am umplut de besicute pe buze, limba, ma usturau de mi-a venit a plange...
habar nu am ce a fost asta, de atunci nu am mai cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nikole, eu tot astept de la tine un pemeu :)

Mergi la inceput