Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (162)
Raspunsuri - Pagina 6
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel moshu a comandat astea: www.amazon.co.uk/Kids-Baby-Einstein-Bendy-Ball/dp/B001UF8BL4/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I2G4CIW3DO4SIL&colid=1Y4FREBQUJS5M" target="_blank">bila www.amazon.co.uk/TommeeTippee-Portable-Potty-Potette/dp/B000MC6MC6/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I3GGXPEL05FL4P&colid=1Y4FREBQUJS5M" target="_blank">olita www.amazon.co.uk/gp/product/B000T7ORI0/ref=oss_product" target="_blank">joc www.oralfarm.ro/m-157-Igiena_orala_copii-414-NENEDENT_BABYPASTA_DE_DINTI_PENTRU_BEBELUSI PERIUTA_TIP_DEGETAR.html" target="_blank">periuta dinti cartile corint nu mai sunt.... aa si pt noi/parinti/nasi am luat www.amazon.co.uk/gp/product/B0010YPB2M/ref=oss_product" target="_blank">slow-cooker plus surprize, nu? Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
are si jiji....cadoul 3...jocul...cred ca e pt copii mai mari..inca nu e atras
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
neatza si de la noi....
LML ema ...sa fii sanatoasa ca frumoasa esti...si sa-i bucuri pe parinti..
ivanelul..lML si tie.....
xela/........mmmm..masaj....o daaaaa
simpli,...interesante cadourile personalizate...
onitza...io lui jiji ii dau napolact...iaurt numa' bun....e mai aproape de adevar...din cate am incercat...si nu e acru
deja vb de cadouri??????
io sunt in pana de idei...nu mai stiu ce sa iau...dar o scot la capat pana la craciun
pai de cracin nu vom fi daca ne permite vremea dar oricum facem brad....avem unul artificial superb
astept sa se trez jiji....sa papeasca si go in vreun parc...daca reusim sa-l urnim si pe tati....
sa aveti o zi superba ....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
eu vand multdiscutatul premergator \vtech... ca am 2 jiji e f incantat de el. insa vreau sa-l iau pe asta care l-a aratat |MP...din diverse motive...unul ar fi ca are 2 roti..jiji inca nu merge dar ii place sa stea sa butoneze in picioare... am studiat mult premergatoarele astea...vred ca asta de la vtech de-l au maj pufuletilor...e mai complex adik se joaca in voie. dar am vz si altele, destul de dragutze. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
are 4 roti;2 sunt mari si vizibile,2 sunt mai mici,sub chestia albastra;rotile mari se pot bloca
mami de Alex si Radu
xela_07 spune:
premergator sau ante - noi am avut unul la A de la o prietena. Nu a fost f interesata de el si nici nu am insistat. La C nici macar nu l-am mai adus de la fina din pod. Eu zic ca nu merita sa aruncati banii pe el pentru 2-3 luni de folosire.
brad - am avut intodeauna natural ptr ca il primea socrul meu... . Acum ... probabil vom lua unul mic natural sa-l punem sus pe masa.
lego - noi am luat ptr A cand avea un an si vreo 3 luni si se cam lovea cu piesele alea de plastic. Pe la 2 ani in schimb era jucaria care era folositat in fiecare zi. Chiar merita investitia orice lego, dar original, cele care sunt pe la librarii sunt f f proaste.
Pentru pufuleti ar fi mai bune unele din cauciuc f f faine, din material antialergic si toate alea. I-am cumparat finutzei mele si cred ca asta va primi si C de Craciun. Noi l-am luat de la Afi, magazinul Lego de langa Smyk. Au niste jucarii f faine si ofc f multe modelele de lego.
plateea spune:
aveti o vitezaaa.... nu se tine de voi nici acceleratul, dara-mite o mamica mereu pe fuga?
sunt si eu pe aici... nu reusesc sa recuperez dar macar traiesc in prezent!
pup pufuletii, in special pe cei bolnaviori, le doresc multa sanatate si somnic pufos sa treaca repede buba!
mamicilor frumoase de bebelusi...
imi doresc mult sa raspund la fiecare, ca taaare mi-i dor, dar timpul asta, mama lui... eh, poate se schimba situatia in curand si o sa-mi satisfac si eu pofta si dorul de voi!
seara buna si LML si LMA sarbatoritilor!
yours truly...
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
cris.dogarel spune:
PLATEEA, lasa recuperatul, zi-ne de voi
SIMPLI, pai e doar o oala care gateste la temperatura mai joasa, timp indelungat.pt fripturi cu legume, in special vita/chestii altfel uscacioase/tari, dar si ...de toate. cica e sanatos si...castigi timp: pui totul acolo si e gata in 2-4-6 ore, cum alegi...
am pus si cealalta jumatate de poze din germania...
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
haircut spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel PLATEEA, lasa recuperatul, zi-ne de voi SIMPLI, pai e doar o oala care gateste la temperatura mai joasa, timp indelungat.pt fripturi cu legume, in special vita/chestii altfel uscacioase/tari, dar si ...de toate. cica e sanatos si...castigi timp: pui totul acolo si e gata in 2-4-6 ore, cum alegi... am pus si cealalta jumatate de poze din germania... Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
frumosilor...
Cand apar poze de-ale vostre de prin plimbari il iau si pe tati la vizionare asa va stie de cei care se plimba mult
Ema are niste trasaturi tare, tare frumoase
haircut spune:
citat din mesajul lui xela_07 premergator sau ante - noi am avut unul la A de la o prietena. Nu a fost f interesata de el si nici nu am insistat. La C nici macar nu l-am mai adus de la fina din pod. Eu zic ca nu merita sa aruncati banii pe el pentru 2-3 luni de folosire. brad - am avut intodeauna natural ptr ca il primea socrul meu... . Acum ... probabil vom lua unul mic natural sa-l punem sus pe masa. lego - noi am luat ptr A cand avea un an si vreo 3 luni si se cam lovea cu piesele alea de plastic. Pe la 2 ani in schimb era jucaria care era folositat in fiecare zi. Chiar merita investitia orice lego, dar original, cele care sunt pe la librarii sunt f f proaste. Pentru pufuleti ar fi mai bune unele din cauciuc f f faine, din material antialergic si toate alea. I-am cumparat finutzei mele si cred ca asta va primi si C de Craciun. Noi l-am luat de la Afi, magazinul Lego de langa Smyk. Au niste jucarii f faine si ofc f multe modelele de lego. |
eu ii iau antemergatorul pentru ca are si centrul ala de activitati in fata si cred ca o s-o incante....sper...
e tare buna ideea cu piesele lego moi, o sa dau si eu o raita pe acolo
nopti mai linistite spui, bravo, ma bucur ca piticii s-au indurat de mami
haircut spune:
citat din mesajul lui plateea aveti o vitezaaa.... nu se tine de voi nici acceleratul, dara-mite o mamica mereu pe fuga? sunt si eu pe aici... nu reusesc sa recuperez dar macar traiesc in prezent! pup pufuletii, in special pe cei bolnaviori, le doresc multa sanatate si somnic pufos sa treaca repede buba! mamicilor frumoase de bebelusi... imi doresc mult sa raspund la fiecare, ca taaare mi-i dor, dar timpul asta, mama lui... eh, poate se schimba situatia in curand si o sa-mi satisfac si eu pofta si dorul de voi! seara buna si LML si LMA sarbatoritilor! yours truly... I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
pentru mamica tare harnica. daca reusesti sa faci si facultate, sa cresti si pastaia si sa mergi si la munca, meriti o statuie, mamico! pe bune!
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
pentru mamica tare harnica. daca reusesti sa faci si facultate, sa cresti si pastaia si sa mergi si la munca, meriti o statuie, mamico! pe bune! mami de fetita finuta |
SUBSCRIU
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine