Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (162)
Raspunsuri - Pagina 5
mamidepuiuti spune:
neata si de la noi,pup pt cafea
LML ivan
LMA strabunel de iuria
felicitari pt dintisor
haircut,alex e placintica,ai uitat?
brad artificialsi mic pe deasupra
cadouri? pt copii,da,in restpauza...aici je nu are bani
mami de Alex si Radu
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel moshu a comandat astea: www.amazon.co.uk/Kids-Baby-Einstein-Bendy-Ball/dp/B001UF8BL4/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I2G4CIW3DO4SIL&colid=1Y4FREBQUJS5M" target="_blank">bila www.amazon.co.uk/TommeeTippee-Portable-Potty-Potette/dp/B000MC6MC6/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I3GGXPEL05FL4P&colid=1Y4FREBQUJS5M" target="_blank">olita www.amazon.co.uk/gp/product/B000T7ORI0/ref=oss_product" target="_blank">joc www.oralfarm.ro/m-157-Igiena_orala_copii-414-NENEDENT_BABYPASTA_DE_DINTI_PENTRU_BEBELUSI PERIUTA_TIP_DEGETAR.html" target="_blank">periuta dinti cartile corint nu mai sunt.... aa si pt noi/parinti/nasi am luat www.amazon.co.uk/gp/product/B0010YPB2M/ref=oss_product" target="_blank">slow-cooker plus surprize, nu? Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
btw acea oala slow cooker,la ce te ajuta asa mult?
sa va bucurati de cadouri...
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Printre lucrurile mele cele mai de pret pe care le posed sunt si cateva cuvinte pe care nu le-am spus niciodata. "
Stiati ca:
...Oceanul planetar contine intre altele si aur,care adunat la un loc ar face lingouri in greutate totala de 8 miliarde de tone
simplicity spune:
citat din mesajul lui lorex Azi 14 nov, de ziua strabunicului (90 de ani) mi-a ieshit primul coltzishor! Iuria _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
La multi ani strabunicului
Motto-ul de azi:
"Printre lucrurile mele cele mai de pret pe care le posed sunt si cateva cuvinte pe care nu le-am spus niciodata. "
Stiati ca:
...Oceanul planetar contine intre altele si aur,care adunat la un loc ar face lingouri in greutate totala de 8 miliarde de tone
simplicity spune:
Haircut,multumim de cafea...la intrebarea cu antemergatorul...plange cand o apropii de el si se incordeaza,asa ca le-am dat inapoi si nu am luat nici unul...
Xela,masaj zici?ce e ala? eu nu suport sa imi faca nimeni....sa iti priiasca si sa iti mai faca sotul astfel de cadouri
Motto-ul de azi:
Stiati ca:
simplicity spune:
Brad artificial o sa punem,globulete de plastic colorate o sa folosim....asta acum la inceput ca apoi probabil vom lua brad natural...
Asa frumos vorbiti de cadouri...ca deja numai la asta ma gandesc....evident ca ce sa primesc.....pt rude,apropiati(din tara) am dat comanda de felicitari de Craciun personalizate(adica are poza cu noi 3),am facut si breloc cu poza Arianei pt parinti,noi si colocatari....si in functie de cum mai pot pune eu bani deoparte si spart pusculita vreau sa ii iau ceva frumos sotului
Motto-ul de azi:
Stiati ca:
simplicity spune:
La multe lunite Ivan
si acum ma retrag ca vad ca imi beau singura cafeluta...
o duminica placuta sa aveti
Motto-ul de azi:
Stiati ca:
danyelana spune:
Neatza si de la noi si merci de cafeluta
Nu am mai intrat de cateva zile ca la noi joi a fost liber (Armistitiu de la Primul Razb mondial ) si am profitat cu tati sa mai triem prin birou, prin hartii, dulapuri unde nu triem decat o data pe an.
Ieri am fost singura acasa cu Arthur si am vrut sa intru si cand am citit despre Andrei am si nu am mai avut chef de nimic. Mi-am luat puiul in brate si l-am pupat si ne-am dragalit si mi-am dat seama cat sunt de norocoasa sa-l am si sa fie sanatos. Cand imi aduc aminte cum era cand l-am nascut...... nu o sa uit niciodata senazatia pe care am avut-o cand am crezut ca l-am nascut mort...
Micky, condoleante si multa putere parintilor si voua ca sa puteti trece peste o asa durere. Suntem aici pt voi. Dormi in pace ingeras mic.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Cu scuzele de rigoare
BEA
LML EMA si multi din partea lui Arthur
Ivanel de Bea
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
decenuela spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti http://www.amazon.de/VTech-Baby-80-060824-Smart-Walker/dp/B0002HZK42/ref=sr_1_70?s=toys&ie=UTF8&qid=1289649054&sr=1-70 mami de Alex si Radu |
eu vand multdiscutatul premergator \vtech... ca am 2 jiji e f incantat de el. insa vreau sa-l iau pe asta care l-a aratat |MP...din diverse motive...unul ar fi ca are 2 roti..jiji inca nu merge dar ii place sa stea sa butoneze in picioare...
am studiat mult premergatoarele astea...vred ca asta de la vtech de-l au maj pufuletilor...e mai complex adik se joaca in voie. dar am vz si altele, destul de dragutze.
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...