Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (162)
Raspunsuri - Pagina 7
ioana_fota spune:
Buna dimineata va invit la o cana mare de .
Sa avem o saptamana frumoasa si plina de vesti bune si toti pufii bolnaviori sa se faca bine
LML Elefantica,ne mai dai si noua vesti despre voi?sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ale1212xa spune:
neatza
ioana multumesc de cafea
ma doare de sambata noapte gatul de mor...dimineatza, peste zi e cat de cat ok....
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
ale1212xa spune:
ma duc sa recuperez acu cat mai sta Dragos singurel in patut...
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota Sondaj:Ce fel de brad le faceti anu asta la pufuleti?Artificial sau natural? de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
eu am brad artificial dar sincer anul asta nu cred ca il voi impodobi...voi decora casa cu ghirlande si globulete suficient de sus puse ca sa nu stau cu frica ca isi pune Dragos bradu in cap.
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel moshu a comandat astea: www.amazon.co.uk/Kids-Baby-Einstein-Bendy-Ball/dp/B001UF8BL4/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I2G4CIW3DO4SIL&colid=1Y4FREBQUJS5M" target="_blank">bila www.amazon.co.uk/TommeeTippee-Portable-Potty-Potette/dp/B000MC6MC6/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I3GGXPEL05FL4P&colid=1Y4FREBQUJS5M" target="_blank">olita www.amazon.co.uk/gp/product/B000T7ORI0/ref=oss_product" target="_blank">joc www.oralfarm.ro/m-157-Igiena_orala_copii-414-NENEDENT_BABYPASTA_DE_DINTI_PENTRU_BEBELUSI PERIUTA_TIP_DEGETAR.html" target="_blank">periuta dinti cartile corint nu mai sunt.... aa si pt noi/parinti/nasi am luat www.amazon.co.uk/gp/product/B0010YPB2M/ref=oss_product" target="_blank">slow-cooker plus surprize, nu? Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
la periuta asta de dinti ma orientasem si eu pentru cadoul de Craciun pentru bebe. Ii voi mai lua probabil si o jucarie ceva...dar sunt in pana de idei momentan, pe ce o sa imi puin ochii mai prin preajma momentului
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui lorex Azi 14 nov, de ziua strabunicului (90 de ani) mi-a ieshit primul coltzishor! Iuria _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
la mai.....multi
ale1212xa spune:
in privinta iaurtului noi mancam Iaurt numa bun de la Napolact
ale1212xa spune:
asa...si multumesc de raspunsurile cu somnul de peste zi....inseamna ca nu suntem chiar asa de aiuriti noi
asta e..se va invata el la un moment dat sa doarma un somn mai lung...cred..sper
gata, ma duc la sef sa il pupacesc oleaca...o zi frumoasa sa aveti
lorex spune:
Neatza!
Scuzati lipsa, nu am prea avut timp..aniversari..invitatii etc
Ieri i-a iesit primul coltzishor iuriei si...e pt prima data cand simt ca..parca nu mai e beblushul meu stirb...gata..e copil deacum...
Ca intreba Simply, a avut vreo 3 nopti agitate, cu treziri si palnsete nenumarate, iar peste zi..mai moftrici decat de obicei.
IEri dimin i-am dat cu gel pe gingii si am simtit cum ma zgarie ceva
tot ieri a mai facut cateva progrese: a stat in picioare nesprijinita vreo 15 secunde, spunea "am-am" de cate ori vedea catzelul strabunicului de la tzara si a facut primii pasi tzinuta doar de o manutza.Pana acum ii era frica!
O vad cat a crescut ca acum ajunge sa traga tot de pe masa, de pe birou, ajunge la cheile din usha...bebelushul meu drag s-a transformat in kinder nelinistit!
Cadou de craciun: o papusha cu par sa nu ma mai zmorhaie pe mine
Revin..
lorex spune:
Miremia, pai la ce ora adoarme delfitza daca se trez la 8 seara?
Andrelina a promis ca intra sa faca cinste virtuala de ziua patriotului!
Ruxita, care a fost faza cu Ela si cadoul?
Ma tin demult sa te intreb..ai vreo carte cu leacuri din astea babesti/naturiste sau de unde le stii?
Haircut, f simpatic Dr.Stanciu..aia cu femeia nu trb fortzata
Dulci, wb!
Lillo, ma bucur!
Cris.D, tare-i frumoasa Ema...